Hopp til innhold
AudioQuest
USB kabel

AudioQuest Forest

1 198,-stk
Ukjent leveringstid
  -
USB-kabelen for deg som vil gjøre litt ekstra stas på lyden din. Forsølvede ledere, flott design og gjennomført kvalitet til minste detalj.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Forest – prisvennlig og velkonstruert USB-kabel til den digitale musikken din

  • LGC-kobberledere belagt med 0,5% sølv
  • Forgylte kontaktflater
  • Plugger laget i rent kobber
  • Solid konstruksjon
  • Flott sort/grønn utførelse
Forest er en solid og velkonstruert USB-kabel som gir deg en ekstra sikring mot støy i den digitale dataoverføringen når du for eksempel spiller musikk fra PC-en via USB.

Til forskjell fra basis-serien Pearl får du her forsølvede ledere i LGC-kobber, noe som bidrar til å få hele datastrømmen uskadet gjennom kabelen. De solide metallpluggene har forgylte kontaktflater. En god kabelløsning til anlegg i budsjettklassen.

AudioQuest Forest USB-kabel fås i lengder fra 0,75 til 5 meter.

AudioQuest USB-kabler – fire kabelserier til fire behov
USB-kabler brukes i hi-fi-sammenheng spesielt til å overføre digitale lydsignaler fra PC/Mac over til en ekstern D/A-konverter (DAC) eller en forsterker med tilsvarende digital inngang. Med en høykvalitets musikkfil (eventuelt i 24-bit HD-format) og en god USB-kabel kan du på denne måten oppnå en lydkvalitet på nivå med markedets beste CD-spillere.

Som med andre digitale kabler er den største utfordringen for USB-kabelen å unngå utsmøring av signalet i det digitale tidsdomenet, også kjent som jitter-støy. Jitter er ødeleggende for mikrodetaljene og dermed for det ettertraktede luftige og tredimensjonale lydbildet.

AudioQuest designer USB-kablene sine til å minimere forvrengning over en ekstremt bred båndbredde, slik at du får frem hele musikksignalet uskadet. Du kan velge mellom fire serier av USB-kabler fra AudioQuest. De dekker hele spekteret fra budsjettklassen til de svært ambisiøse systemene, så det finnes garantert en løsning som passer dine behov og ditt anlegg.

PEARL: Den mest økonomiske AudioQuest-serien. En solid og elegant USB-kabel med ledere av LGC-kobber (Long Grain Copper), et materiale med bedre elektriske egenskaper enn det konvensjonelle oksygenfrie kobberet (OFHC) som brukes i mange konkurrerende produkter. De gullbelagte kontaktene er også laget av rent kobber.

FOREST: Prisvennlig serie som gir deg en hoykvalitets kabelløsning til en fornuftig pris. Forest minner mye om Pearl-serien, men LGC-lederne er forsølvet for å optimalisere signaloverføringen ytterligere. En god kabelløsning for anlegg i budsjettklassen.

CINNAMON: Som med Forest får du sølvbelagte LGC-ledere, men sølvinnholdet er her økt til 1,25% for å oppnå ekstra gode elektriske egenskaper der signalet primært går, nemlig på ledernes overflate. En flott USB-kabel med gode tekniske spesifikasjoner.

CARBON: Seriøs USB-kabel med eksklusive detaljer som løfter prestasjonene opp i den høyere klassen. Sølvinnholdet i LGC-lederne er firedoblet i forhold til den mer økonomiske Cinnamon-serien. Pluggene er forsølvet (Direct-Silver), og du får det unike AudioQuest NDS-systemet (Noise-Dissipation System) som eliminerer innstrålet, høyfrekvent støy. En kabel som kan leve opp til svært store utfordringer.

OBS: Hi-Fi Klubben kan tilby hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

 

Tilbehør til AudioQuest Forest

Tekniske spesifikasjoner

FargeGrønn
Fargebeskrivelse3 meter
Vekt produkt (kg)0,22
Høyde emballasje (cm)3
Lengde emballasje (cm)21
Vekt emballasje (kg)0,22
Bredde emballasje16