Hopp til innhold
AudioQuest
Signalkabel

AudioQuest Golden Gate

2 298,-stk
Forventet på lager søndag 22. oktober 2023
 Oppleves i
God og kompakt signalkabel med begge kanalene samlet i én ytterkabel. En elegant kabelløsning med god teknologi og gode prestasjoner.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Golden Gate – kompakt og elegant signalkabel i høy kvalitet

  • Kompakt og elegant design med begge kanaler samlet i én ytterkabel
  • Ledere i massivt PSC-kobber (Perfect-Surface Copper)
  • Kaldsveisede plugger i rent kobber
  • Forgylte kontaktflater
  • NDS-skjerming (Noise-Dissipation System)
Golden Gate er en elegant analog signalkabel som både gir deg et kompakt design og uvanlig god lydvaluta for pengene. Her har AudioQuest nemlig samlet alle lederne i én ytterkabel, noe som både forenkler designet og reduserer materialforbruket.

De sparte midlene har blant annet blitt brukt på massive kobberledere i eksklusivt PSC-kobber (Perfect-Surface Copper), som med sin ultraglatte, polerte overflate gir optimal signaloverføring nettopp der det betyr mest: på lederens overflate. De kaldsveisede kobberpluggene er forgylte, og du får også den unike NDS-skjermingen som beskytter signalet mot innstrålet elektromagnetisk støy (RF).

Golden Gate kan du for eksempel bruke til overføring av musikksignalet fra en CD-spiller, D/A-konverter eller platespiller til forsterkeren. Med sitt kompakte og elegante design er Golden Gate også svært velegnet til steder du gjerne vil ha så diskret kabelføring som mulig, f.eks. hvis anlegget ditt står fritt på en vegghylle.

AudioQuest Golden Gate signalkabel er tilgjengelig i flere lengder.

OBS: HiFi Klubben kan levere store deler av sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butikk hvis du er interessert i et spesialprodukt som du ikke finner på vår hjemmeside.

AudioQuest analoge signalkabler – en løsning til ethvert behov
Signalkabelen er viktig for lyden i anlegget ditt. Det er her du kan miste de siste mikrodetaljene som gjør hele forskjellen i jakten på det ettertraktede tredimensjonale lydbildet. Og det er her at feil kabelvalg kan påvirke klangbalansen og for eksempel gi deg for mye eller for lite diskant i lyden. Tenk en god og velmatchet signalkabel med i budsjettet når du setter sammen anlegget, så får du maksimalt med valuta for pengene!

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

Tilbehør til AudioQuest Golden Gate

Tekniske spesifikasjoner

Noise-Dissipation SystemJa

Anmeldelser


4.8
31 anmeldelser
5
26
4
4
3
1
2
0
1
0
Frits
Nederland
I går

synes det høres bedre ut, men kan ikke gi en mening siden jeg fortsatt har bokser med elektrisk ledning

Frits
Nederland
Eric
Nederland
9/2/2023
Eric
Nederland
M.
Nederland
9/1/2023

Fortreffelighet. Men... Enheten har ikke en av / på-knapp, så den er alltid på. Hva er energiforbruket per år. Ingen svar mottatt fra Jos van Klubben i Amsterdam. Han vil gi meg beskjed. Jos er en vinner og vil definitivt ringe meg etter denne anmeldelsen :)

M.
Nederland
Marcus
Sverige
8/15/2023
Marcus
Sverige
Jeroen
Nederland
8/12/2023

Dessverre passet ikke på pro-j phono til tross for råd om å ta denne kabelen

Jeroen
Nederland