Hopp til innhold
AudioQuest
Subwooferkabel

AudioQuest Irish Red

3 298,-stk
Leveringstid 3-4 uker
  -
God subwooferkabel med avanserte detaljer og flott finish. En bra allrounder som fås i lengder fra 2 og helt opp til 20 meter.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Irish Red – god subwooferkabel med avansert teknologi

  • Massive, forsølvede ledere
  • Solide, kaldsveisede kobberplugger
  • Symmetrisk koaksial ledergeometri
  • Isolasjon i polyetylenskum
  • Fås i lengder helt opp til 20 meter
Irish Red er en god subwooferkabel med massevis av avanserte detaljer, men allikevel til en fornuftig pris. De massive lederne av oksygenfritt LGC-kobber er omgitt av et lag med sølv som leder hoveddelen av signalet gjennom kabelen. På denne måten kan man utnytte mange av sølvets overlegne elektriske egenskaper, men til en brøkdel av prisen av en ren sølvkabel.

De solide kobberpluggene har forgylte kontaktflater og kabelen er kaldsveiset til kontakten slik at varme og fremmede materialer ikke tilfører forvrengning i kontaktpunktet. Den avanserte NDS-skjermingen (Noise-Dissipation System) beskytter signalet effektiv mot innstrålet RF-støy.

Til slutt er det verdt å nevne at den flotte sort/røde finishen gir Irish Red et mye bedre helhetsinntrykk enn en billig no-name-kabel. Kabelserien for deg som ønsker å skjemme bort anlegget ditt litt ekstra

AudioQuest Irish Red subwooferkabel er tilgjengelig i lengder fra 2 til 20 meter.

OBS: AudioQuest Irish Red leveres med kabelstrømpe i lengden opp til 5 meter. Kabler lengre enn 5 meter leveres med sort-rød stripete plastikk.

AudioQuest subwooferkabler – seks kabelserier til seks behov
Subwooferkabelen har som oppgave å lede bassignalet intakt frem til subwooferen, slik at du får en dynamisk og presis bass i lytterommet. På grunn av at kabelstrekket ofte er relativt langt, og kanskje til og med lagt parallelt med støyende strømkabler, er effektiv skjerming ekstremt viktig i en subwooferkabel.

Gjennom lyttetester har AudioQuest også konstatert at det er en fordel for både dynamikk og presisjon i bassen å omslutte kobberlederne med et lag av sølv. Denne eksklusive detaljen inngår derfor i nesten alle subwooferkablene deres.

Du kan velge mellom hele seks forskjellige serier av subwooferkabler fra AudioQuest. De seks seriene dekker hele spekteret fra budsjettklassen til ekstrem high-end, så det finnes garantert en løsning som passer din smak og ditt anlegg.

BLACK LAB: Økonomiserien som gir deg en fornuftig kabelløsning til en fornuftig pris. Kabelen og kontakten er solid og elegant utført, og lederne er laget av høykvalitets LGC-kobber som har bedre elektriske egenskaper enn konvensjonelt oksygenfritt kobber (OFHC) som er brukt i mange konkurrerende produkter. De gullbelagte kontaktene er kaldsveiset etter de samme prinsippene som brukes på selv de mest eksklusive AudioQuest-kablene. En god kabelløsning for anlegg i budsjettklassen.

GREYHOUND: Som navnet antyder, er dette en slank og elegant kabel som kan trekkes diskret langs en gulvlist. Lederne er laget av sølvbelagt, ultrarent LGC-kobber, og NDS-skjermingen beskytter effektivt mot innstrålet støy. En høykvalitets subwooferkabel som innfrir effektivt uten å ta for mye oppmerksomhet.

IRISH RED: Som med Greyhound får du her forsølvede LGC-ledere (0,5%), som har ekstra gode elektriske egenskaper der hvor signalet først og fremst går, nemlig på ledernes overflate. Designet er symmetrisk koaksialt med to identiske ledere, og isolasjonen er laget av polyetylenskum, som gir både lavt signaltap og lav forvrengning. De kaldsveisede metallpluggene har gullbelagte kontakter. Kabelserien for deg som ønsker å skjemme bort anlegget litt ekstra.

BOXER: Avansert kabel med dobbelbalansert geometri, 3-lags karbonbasert NDS-skjerming og Air-Tube-isolasjon hvor de enkelte lederne er omgitt av et polyetylenrør som drar nytte av luftens overlegne egenskaper som elektrisk isolator. De massive lederne er belagt med 1,25% sølv, noe som gir et svært verdifullt bidrag til lederevnene uten at prisen tar hekt av. Kontaktflatene på pluggene er forsølvet direkte oppå kobberet for optimal ledningsevne. Et godt kabelvalg til anlegg i mellomklassen.

HUSKY: Her har du definitivt trådt inn i den audiofile klassen. Du får det unike DBS-systemet, som metter isolasjonen ved hjelp av en 72V spenning, slik at den ikke tar opp elektrisk energi fra selve signalet. De massive lederne i trippelbalansert design er belagt med 5% sølv, og en 4-lags NDS-skjerming beskytter signalet svært effektiv mot innstrålet RF-støy. Som i Boxer-serien er isolasjonen rundt de enkelte lederne basert på Air-Tube-prinsippet. Husky er også tilgjengelig med både RCA-kontakter og balansert XLR som brukes på noen high-end-subwoofere, for eksempel fra B&W.

OBS: Hi-Fi Klubben kan tilby hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

Noise-Dissipation SystemJa

Anmeldelser


4.6
5 anmeldelser
5
4
4
1
3
1
2
0
1
0