Hopp til innhold
AudioQuest
støyfilter

AudioQuest JitterBug

698,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Plugg dette lille filteret i USB-porten, så kan du få et støyfritt og uforvrengt musikksignal videre til DAC-en.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest JitterBug – fjern støy fra USB-tilkoblingen og få bedre digital lyd

  • Minimerer støy og forstyrrelser i USB-tilkoblingen til PC-en din
  • Gir et klarere og mer nyansert lydbilde fra hodetelefoner eller DAC
  • Avansert kretsløp reduserer jitter betydelig
  • Kompakt og koster minimalt
  • Plug'n'play – superenkel i bruk
JitterBug er et lite apparat som fungerer som digital bøddel overfor all støy og forstyrrelse som finnes i samtlige USB-tilkoblinger. PC-produsentene har som alltid mange ting å prioritere før de tenker på å begrense digital jitterstøy i USB-tilkoblingene – men det skal verken du, hodetelefonene dine eller anlegget ditt behøve å lide for!

Jitter – digital forvrengning i tidsdomenet – er en strak vei til flat og unyansert digital lyd. Dessverre er jitter som ukrutt når det kommer til digital signaloverføring. Det kommer lett, er altfor vanlig og er svært vanskelig å bli kvitt.

Enkelt og billig – men allikevel avansert
Til tross for den kompakte størrelsen er JitterBug pakket med avansert digital teknologi som filtrerer vekk all PC-generert støy, noe som resulterer i et klarere og mer nyansert lydbilde. Plugg JitterBug i PC-en/Macen din, koble på DAC-en– for eksempel AudioQuests egen mobile DragonFly – og deretter anlegget eller de beste hodetelefonene dine. Dermed har du unngått PC-en din sin manglende evne til at håndtere lyd med et minimum av respekt.

JitterBug er DAC-en din sin beste venn, og det er vanskelig å holde dem fra hverandre. For en minimal pris vil samarbeidet mellem DAC-en og JitterBug løfte lytteopplevelsen opp på et helt nytt nivå.

Tilbehør til AudioQuest JitterBug

Tekniske spesifikasjoner

LydutgangUSB A
LydinngangUSB A

Anbefalte produkter