Hopp til innhold
AudioQuest
Strømkabel

AudioQuest NRG Dragon High-Current

110 198,-stk
Leveringstid 3-4 uker
High-end strømkabel til ekstremt audiofile anlegg og kompromissløse strømfiltre. 72V DBS-system og ledere i massivt PSC+ kobber og PSS sølv.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest NRG Dragon High-Current – high-end strømkabel til strømkrevende og ekstremt audiofile anlegg

  • Ekstremt lav motstand for raske og ukomprimerte strømtrekk
  • Ekstremt tykke ledere (3 x 11 AWG)
  • Ledermateriale: PSS (Solid Perfect-Surface Silver) og massivt PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+)
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) med Radio Frequency Noise Trap
  • Ground Noise Dissipation Technology
NRG Dragon High-Current er en eksklusiv, high-end strømkabel som kan bidra til å gi den siste touchen av definisjon og detaljer i et audiofilt anlegg eller forsyne hele systemet ditt med strøm gjennom et strømfilter.

NRG Dragon High-Current er laget spesielt for ekstremt strømkrevende komponenter som for eksempel high-end forsterkertrinn. Du kan også bruke den med et av de kompromissløse Niagara-strømfiltrene* fra AudioQuest, slik at hele systemet ditt kan yte maksimalt uten tap av lyddetaljer fra innstrålet støy. Skal du ha strøm til en forforsterker, en bildekilde eller en lydkilde som en platespiller, så kan du med fordel velge en Dragon-kabel i en mindre tykkelse.

Ekstreme AudioQuest-løsninger for maksimal ytelse
Skjermingen er i sin helhet naturligvis basert på den raffinerte Ground Noise-Dissipation-teknologien. Men til forskjell fra de enklere seriene får du med NRG Dragon High-Current både 72V DBS-systemet og kraftige 11 AWG ledere i massivt og kostbart PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+) og PSS (Solid Perfect-Surface Silver). DBS minimerer innflytelsen fra isoleringsmaterialet og med deres ultraglatte overflate har PSC+ og PSS helt overlegne lederegenskaper.

NRG Dragon fås i lengder fra 1 til 3 meter. Andre konfigurasjoner og lengder kan leveres på bestilling.

*NRG Dragon High-Current fås i en versjon med 20 ampere-stikk til bestemte strømfiltre fra for eksempel Niagara-serien. Kontakt din nærmeste HiFi Klubben butikk for spørsmål og bestilling.

OBS: HiFi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt butikken din hvis du er interessert i et spesialprodukt som ikke er vist på hjemmesidene våre, så skaffer vi det for deg.

AudioQuest strømkabler – ren lyd starter med ren strøm
Strømkabelen er en viktig komponent i anlegget ditt, og den blir ofte oversett. Riktignok skal den bare håndtere et begrenset frekvensområde, men det kraftige signalet skaper til gjengjeld en stor utfordring i forbindelse med ut- og innstråling av elektromagnetisk støy. Strømkabelen ligger typisk tett inntil signalkablene i anlegget, og dermed er forholdene lagt til rette for at de skal kunne påvirke hverandre.

Både analoge og digitale apparater (ikke minst D/A-konvertere og CD-spillere) er følsomme overfor denne støyen som spesielt på gode anlegg kan ødelegge de fineste nyansene og påvirke definisjonen i lydbildet som du har betalt så dyrt for. Her kommer strømkabelen inn i bildet som en økonomisk overkommelig oppgradering som kan gi den avgjørende touchen til den musikalske opplevelsen din.

Hvis du vil gå endå lenger, kan du få aktive strømfiltre og ”conditioners” som ytterligere renser strømsignalet for den støyen som apparatene utstråler innbyrdes samt støy fra vaskemaskiner, kjøleskap og andre ting som er koblet på strømnettet både i og utenfor for hjemmet ditt. Men det gjør det ikke mindre viktig å bruke en ordentlig strømkabel. Prøv det – det eneste du risikerer er å bli positivt overrasket.

OBS: HiFi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt butikken din hvis du er interessert i et spesialprodukt som ikke er vist på hjemmesidene våre, så skaffer vi det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

Lederoverflate4,17 mm2