Hopp til innhold

AudioQuestNRG Dragon SourceStrømkabel

High-end strømkabel til de aller mest eksklusive lyd- og bildekildene. 72V DBS-system og ledere i PSC+ kobber og PSS sølv.
stk38 898,-
Forventet på lager tirsdag 20. juni 2023

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest NRG Dragon Source – high-end strømkabel til de aller mest eksklusive lyd- og bildekildene

NRG Dragon Source er en eksklusiv, high-end strømkabel som kan bidra til å gi den siste touchen av definisjon og detaljer fra en high-end komponent som en lydkilde, en bildekilde eller en audiofil forforsterker.

NRG Dragon Source er laget for high-end-komponenter med et moderat strømbehov. Dette kan være for eksempel en audiofil forforsterker eller en eksklusiv platespiller. Skal du derimot ha strøm til ekstremt strømkrevende komponenter som et high-end forsterkertrinn eller et Niagara-strømfilter som skal forsyne hele systemet ditt, så kan du med fordel velge en Dragon-kabel med større tykkelse.

Ekstreme AudioQuest-løsninger for maksimal ytelse
Skjermingen er naturligvis i sin helhet basert på den raffinerte Ground Noise-Dissipation-teknologien. Men til forskjell fra de enklere seriene får du med NRG Dragon Source både 72V DBS-systemet og ledere i massivt og kostbart PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+) og PSS (Solid Perfect-Surface Silver). DBS minimerer innflytelsen fra isoleringsmaterialet og med deres ultraglatte overflate har PSC+ og PSS helt overlegne lederegenskaper.

NRG Dragon fås i lengder fra 1 til 3 meter. Andre konfigurasjoner og lengder kan leveres på bestilling.

OBS: HiFi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt butikken din hvis du er interessert i et spesialprodukt som ikke er vist på hjemmesidene våre, så skaffer vi det for deg.

Høydepunkter

  • Ekstremt lav motstand for raske og ukomprimerte strømtrekk
  • Optimalisert for bruk med kildekomponenter
  • Ledere i PSS (Solid Perfect-Surface Silver) og massivt PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+)
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) med Radio Frequency Noise Trap
  • Ground Noise Dissipation Technology

Tekniske spesifikasjoner

AWG16
Lederoverflate1,31 mm2