Hopp til innhold
AudioQuest
Strømkabel

AudioQuest NRG Dragon Source

38 898,-stk
Leveringstid 3-4 uker
High-end strømkabel til de aller mest eksklusive lyd- og bildekildene. 72V DBS-system og ledere i PSC+ kobber og PSS sølv.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest NRG Dragon Source – high-end strømkabel til de aller mest eksklusive lyd- og bildekildene

  • Ekstremt lav motstand for raske og ukomprimerte strømtrekk
  • Optimalisert for bruk med kildekomponenter
  • Ledere i PSS (Solid Perfect-Surface Silver) og massivt PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+)
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) med Radio Frequency Noise Trap
  • Ground Noise Dissipation Technology
NRG Dragon Source er en eksklusiv, high-end strømkabel som kan bidra til å gi den siste touchen av definisjon og detaljer fra en high-end komponent som en lydkilde, en bildekilde eller en audiofil forforsterker.

NRG Dragon Source er laget for high-end-komponenter med et moderat strømbehov. Dette kan være for eksempel en audiofil forforsterker eller en eksklusiv platespiller. Skal du derimot ha strøm til ekstremt strømkrevende komponenter som et high-end forsterkertrinn eller et Niagara-strømfilter som skal forsyne hele systemet ditt, så kan du med fordel velge en Dragon-kabel med større tykkelse.

Ekstreme AudioQuest-løsninger for maksimal ytelse
Skjermingen er naturligvis i sin helhet basert på den raffinerte Ground Noise-Dissipation-teknologien. Men til forskjell fra de enklere seriene får du med NRG Dragon Source både 72V DBS-systemet og ledere i massivt og kostbart PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+) og PSS (Solid Perfect-Surface Silver). DBS minimerer innflytelsen fra isoleringsmaterialet og med deres ultraglatte overflate har PSC+ og PSS helt overlegne lederegenskaper.

NRG Dragon fås i lengder fra 1 til 3 meter. Andre konfigurasjoner og lengder kan leveres på bestilling.

OBS: HiFi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt butikken din hvis du er interessert i et spesialprodukt som ikke er vist på hjemmesidene våre, så skaffer vi det for deg.

AudioQuest strømkabler – ren lyd starter med ren strøm
Strømkabelen er en viktig komponent i anlegget ditt, og den blir ofte oversett. Riktignok skal den bare håndtere et begrenset frekvensområde, men det kraftige signalet skaper til gjengjeld en stor utfordring i forbindelse med ut- og innstråling av elektromagnetisk støy. Strømkabelen ligger typisk tett inntil signalkablene i anlegget, og dermed er forholdene lagt til rette for at de skal kunne påvirke hverandre.

Både analoge og digitale apparater (ikke minst D/A-konvertere og CD-spillere) er følsomme overfor denne støyen som spesielt på gode anlegg kan ødelegge de fineste nyansene og påvirke definisjonen i lydbildet som du har betalt så dyrt for. Her kommer strømkabelen inn i bildet som en økonomisk overkommelig oppgradering som kan gi den avgjørende touchen til den musikalske opplevelsen din.

Hvis du vil gå endå lenger, kan du få aktive strømfiltre og ”conditioners” som ytterligere renser strømsignalet for den støyen som apparatene utstråler innbyrdes samt støy fra vaskemaskiner, kjøleskap og andre ting som er koblet på strømnettet både i og utenfor for hjemmet ditt. Men det gjør det ikke mindre viktig å bruke en ordentlig strømkabel. Prøv det – det eneste du risikerer er å bli positivt overrasket.

OBS: HiFi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt butikken din hvis du er interessert i et spesialprodukt som ikke er vist på hjemmesidene våre, så skaffer vi det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

AWG16
Lederoverflate1,31 mm2