Hopp til innhold
AudioQuest
Strømkabel

AudioQuest NRG-Z3

4 698,-stk
Leveringstid 3-4 uker
  -
Kvalitetsstrømkabel til de elektriske komponentene dine. Ledere i PSC (Perfect-Surface Copper) og effektiv skjerming mot elektromagnetisk støy.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest NRG-Z3 – kvalitetsstrømkabel med lav motstand og effektiv skjerming mot elektromagnetisk støy

  • Gode lederegenskaper for raske og ukomprimerte strømtrekk
  • Ledere i PSC (Perfect-Surface Copper)
  • Ground Noise Dissipation Technology
  • Solid konstruert
  • Fås i lengder fra 1 meter
NRG-Z3 er en kvalitetsstrømkabel som kan bidra til å gi den siste touchen av definisjon og detaljer i elektriske komponenter som en forsterker, subwoofer, TV eller platespiller.

NRG-Z3 er en solid kabel med teknologier fra AudioQuests eksklusive serier med high-end-strømkabler. Ground Noise-Dissipation-teknologien sørger for gjennomført og konsekvent skjerming av støy utenfra. Lederne i PSC (Perfect-Surface Copper) med ultraglatt overflate gir kabelen overbevisende lederegenskaber for raske og ukomprimerte strømtrekk. Hvis du vil avansere fra seriøs kvalitet til high-end, så kan du også velge den mer eksklusive AudioQuest Thunder-kabelen.

NRG-Z3 fås i lengder fra 1 til 3 meter. Andre konfigurasjoner og lengder kan leveres på bestilling.

OBS: HiFi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt butikken din hvis du er interessert i et spesialprodukt som ikke er vist på hjemmesidene våre, så skaffer vi det for deg.

AudioQuest strømkabler – ren lyd starter med ren strøm
Strømkabelen er en viktig komponent i anlegget ditt, og den blir ofte oversett. Riktignok skal den bare håndtere et begrenset frekvensområde, men det kraftige signalet skaper til gjengjeld en stor utfordring i forbindelse med ut- og innstråling av elektromagnetisk støy. Strømkabelen ligger typisk tett inntil signalkablene i anlegget, og dermed er forholdene lagt til rette for at de skal kunne påvirke hverandre.

Både analoge og digitale apparater (ikke minst D/A-konvertere og CD-spillere) er følsomme overfor denne støyen som spesielt på gode anlegg kan ødelegge de fineste nyansene og påvirke definisjonen i lydbildet som du har betalt så dyrt for. Her kommer strømkabelen inn i bildet som en økonomisk overkommelig oppgradering som kan gi den avgjørende touchen til den musikalske opplevelsen din.

Hvis du vil gå endå lenger, kan du få aktive strømfiltre og ”conditioners” som ytterligere renser strømsignalet for den støyen som apparatene utstråler innbyrdes samt støy fra vaskemaskiner, kjøleskap og andre ting som er koblet på strømnettet både i og utenfor for hjemmet ditt. Men det gjør det ikke mindre viktig å bruke en ordentlig strømkabel. Prøv det – det eneste du risikerer er å bli positivt overrasket.

OBS: HiFi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt butikken din hvis du er interessert i et spesialprodukt som ikke er vist på hjemmesidene våre, så skaffer vi det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

Noise-Dissipation SystemJa

Anmeldelser


4.7
6 anmeldelser
5
5
4
1
3
1
2
0
1
0