Hopp til innhold
AudioQuest
Strømfilter

AudioQuest PowerQuest 505

9 398,-stk
Forventet på lager søndag 30. juni 2024
  -
Ren strøm = ren lyd! Høykvalitets strømfilter, som kan gi en markant forbedring til selv eksklusive anlegg. Tilkobling for 7 apparater.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest PowerQuest 505 – høykvalitets strømfilter til gode anlegg

 • Tilkobling for opptil 7 apparater inkl. 3 x high-current
 • Bredspektret filtrering av RF, brum og annen støy
 • Tapsfri beskyttelse mot spenningsfall og overspenning, inkl. lynnedslag
 • Høykvalitets strømkabel følger med

PowerQuest 505 er et høykvalitets strømfilter, som er skapt for å gi alle apparater i dit stereo- eller surroundsystem en fullstendig stabil og støyfri forsyningsstrøm. Med en ren strøm vil hele systemet dit yte sitt maksimale, og du oppnår en perfekt «sort» bakgrunn, hvor ingen detaljer i lyden vil mistes på grunn av tilført støy.

Ren strøm = ren lyd

PowerQuest 505 renser effektivt forsyningsstrømmen din for både høyfrekvent (RF) og lavfrekvent støy (brum og andre forstyrrelser på lysnettet). Den medfølgende strømkabelen har innebygget beskyttelse mod støy, og det gir et verdifullt bidrag til å sikre de flotte prestasjonene under alle forhold. Du kan også glede deg over at hele tre av dine strømtunge komponenter (f.eks. forsterker, monotrinn, subwoofer, aktivt høyttalersett) fritt kan trekke all den strømmen de har bruk for.

PowerQuest 505 kommer i sort finish.

De fineste detaljer på en bakgrunn av total stilhet

I hi-fi-sammenheng er strømfilterets primære oppgave å sikre «den sorte bakgrunnen», som er forutsetningen for at de aller fineste detaljer i musikksignalet kan utfolde seg. Undersøkelser har vist at elektrisk støy kan overdøve opptil en tredjedel av disse mikrodetaljer, og det er typisk her at du opplever den største forskjellen på et ordinært og et sublimt lydsystem.

PowerQuest 505 er designet av Garth Powell, som også stod bak de eksklusive og multi-prisvinnende Niagara strøm filtre. Ideen med PowerQuest var å skape et mere prisgunstig produkt og samtidig bevare så mange av Niagara-egenskapene som mulig. Det lyktes de langt på vei med, så du nå også kan få et høykvalitets strøm- filter, som matcher anlegg i den lidt lettere enden av skalaen.

Som en ytterligere gevinst isolerer og beskytter filteret også alt det tilkoblede utstyret mod spenningsfall og overspenning på lysnettet, inklusive lynnedslag.

Kontakt din butikk for ytterligere info

Hvis du er blitt interessert i seriøs strømfiltrering, anbefaler vi deg å kontakte din HiFi Klubben butikk. Her har du mulighet for å høre mere, og du kan få en demonstrasjon av et AudioQuest-filter. Du kan eventuelt gjøre en avtale om å få prøve filteret hjemme på dit eget anlegg, helt uten kjøpsforpliktelse. Så kan du selv høre forbedringen, før du bestemmer deg for å investere.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Tilkobling for opptil 7 apparater inkl. 3 x high-current
 • Ultra-bredspektret filtrering av RF, brum og anden støy
 • Tapsfri beskyttelse mot spenningsfall og overspenning, inkl. lynnedslag
 • Høykvalitets strømkabel følger med

Begrensninger

 • Ikke separat strømreserver til hurtige og voldsomme transienter
 • Kun bredspektret støyfiltrering på low-current utganger
 • Det finnes mer kompakte alternativer

Tekniske spesifikasjoner

FargeSort
Vekt produkt (kg)0
Høyde emballasje (cm)19
Lengde emballasje (cm)53
Vekt emballasje (kg)5,5
Bredde emballasje49