Hopp til innhold
AudioQuest
Signalkabel (sett)

AudioQuest PreAmp Jumpers

598,-sett
Forventet på lager søndag 15. oktober 2023
 Oppleves i
Bytt ut pre-out/main-in-bøylene bakpå forsterkeren din med denne kvalitetskabelen, og få hørbart bedre lyd. En enkel og billig oppgradering.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest PreAmp Jumpers – bedre lyd til forsterkere og receivere med pre-out/main-in-bøyler

PreAmp Jumpers er en lett og prisvenlig snarvei til bedre lyd hvis forsterkeren eller receiveren din har ekstern kobling med metalbøyler mellom for- og effektdel på baksiden. Dette er for eksempel tilfellet på noen NAD-modeller.

Disse pre-out/main-in-koblingene gir deg mulighet til å koble på f.eks. et ekstra effekttrinn eller en subwoofer. Dette er en svært nyttig mulighet, men de metallbøylene som produsentene av prismessige årsaker normalt bruker til å sammenkoble for- og effektdelen er ikke optimale til å lede et lydsignal. Det samme gjelder for øvrig de medfølgende signalkablene, som alltid bør skiftes ut til en ordentlig hi-fi-kabel.

Så lett er det
Fjern metallbøylene mellom pre-out og main-in, og koble på PreAmp Jumpers i stedet. Det er alt som skal til for å oppleve bedre dynamikk, mer detaljer og generelt bedre lyd. I noen tilfeller er resultatet så tydelig at enhver diskusjon om kablenes betydning for lydkvaliteten kan avsluttes én gang for alle!

OBS: HiFi Klubben kan levere store deler av sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butikk hvis du er interessert i et spesialprodukt som du ikke finner på vår hjemmeside.

Tekniske spesifikasjoner

Kabel lengde (m)0,1

Anmeldelser


4.6
5 anmeldelser
5
4
4
0
3
1
2
0
1
0
Andreas
Sverige
8/6/2023
Andreas
Sverige
Göran
Tyskland
8/3/2023
Göran
Tyskland
Arthur
Nederland
8/2/2023
Arthur
Nederland
Roger
Sverige
6/4/2023
Roger
Sverige
Geir
Norge
3/7/2023
Geir
Norge