Hopp til innhold

AudioQuestThunder High-CurrentStrømkabel

Kvalitetsstrømkabel til high-end-komponenter. 72V DBS-system og ekstremt tykke ledere i massivt PSC og Solid LGC-kobber. Lengder fra 1 meter.
stk11 298,-
Forventet på lager lørdag 15. april 2023

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Thunder High-Current – kvalitetsstrømkabel til high-end-kompontenter

Thunder High-Current er en kvalitetsstrømkabel som kan bidra til å gi den siste touchen av definisjon og detaljer i high-end-komponentene dine. Den kan brukes til både ekstremt strømkrevende komponenter, som et high-end forsterkertrinn, og moderat strømkrevende kompontenter som en platespiller.

Skjermingen er naturligvis i sin helhet basert på den raffinerte Ground Noise-Dissipation-teknologien. Lederne er i massivt PSC og Solid LGC-kobber (Perfect-Surface Copper / Long-Grain Copper) med en tykkelse på hele 11 AWG. 72V DBS-systemet minimerer innflytelsen fra isolasjonsmaterialet, og med den ultraglatte overflaten har PSC og Solid LGC overbevisende lederegenskaper. Er du ute etter enda mindre motstand, så kan du også vurdere den mer eksklusive Tornado-serien med PSC+ og PSC-materiale (Perfect-Surface Copper+ / Perfect-Surface Copper) i lederne.

Ren strøm til hele systemet med et Niagara-strømfilter
Thunder High-Current kan også brukes til å gi strøm til de kompromissløse strømfiltrene Niagara 5000 eller Niagara 7000. Vær imidlertid oppmerksom på at du i så fall må bruke en spesiell utgave av Thunder-kabelen med 20A-kontakt. Spør i en HiFi Klubben-butikl for veiledning eller bestilling.

Thunder fås i lengder fra 1 til 3 meter. Andre konfigurasjoner og lengder kan leveres på bestilling.

OBS: HiFi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt butikken din hvis du er interessert i et spesialprodukt som ikke er vist på hjemmesidene våre, så skaffer vi det for deg.

Høydepunkter

  • Overbevisende lederegenskaper for raske og ukomprimerte strømtrekk
  • Ekstremt tykke ledere (3 x 11 AWG)
  • Ledere i massivt PSC og Solid LGC-kobber (Perfect-Surface Copper / Long-Grain Copper)
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) med Radio Frequency Noise Trap
  • Ground Noise Dissipation Technology

Tekniske spesifikasjoner

AWG11
Lederoverflate4,17 mm2