Hopp til innhold
Bang & Olufsen
Trådløs hodetelefon

Bang & Olufsen Beoplay H8i

2 977,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Nyt friheten din med en eksklusiv, trådløs on-ear-hodetelefon med lekkert design, aktiv støyreduksjon (ANC), smart av/på og ekstremt lang batteritid.

Les mer:

Beskrivelse

B&O Beoplay H8i – trådløs, on-ear hi-fi-hodetelefon med aktiv støyreduksjon (ANC), lang batteritid og superlekker finish

  • Eksklusivt og ikonisk sammenleggbart design i ekte lær og aluminium
  • Aktiv støyreduksjon (noise cancelling/ANC) med Transparency Mode
  • Batteritid på opptil 30 timer med både Bluetooth og ANC aktivt
  • Smart av/på
  • Fremragende lydkvalitet både trådløst via Bluetooth og med kabel

Beoplay H8i er en eksklusiv trådløs on-ear-hodetelefon fra B&O. Nyt favorittene dine i overlegen stil med fremragende trådløs lydkvalitet, ikonisk design, kvalitetsmaterialer og aktiv støyreduksjon (ANC/noise cancelling) som isolerer deg effektivt fra omverdenens støy. Hvis du foretrekker en mer kompakt on-ear modell og kan leve uten touch-betjeningen på toppmodellen H9i, har du et fantastisk valg her. 

I forhold til den opprinnelige utgaven har i-versjonen blant annet fått Transparency Mode, som kobler fra støyreduksjonen og forsterker lydene fra omgivelsene dine. Smart når du trenger å høre hva som foregår rundt deg et øyeblikk. Batteritiden er nå på helt opptil 30 timer med både Bluetooth og ANC aktivt, så H8i spiller lett videre lenge etter at de fleste konkurrentene har mistet pusten.

En annen nyhet er en sensor som automatisk setter musikken på pause når du tar av hodetelefonen, og som starter musikk-appen igjen fra samme sted når du tar den på igjen. Dermed slipper du en masse strev både hjemme og når du er på farten. Ellers styrer du resten fra smarttelefonen eller med trykknappene på den ene ørekoppen der du kan skru opp og ned volumet, velge musikkspor, besvare anrop og slå ANC av og på.

Beoplay H8i er kort sagt en Bluetooth-hodetelefon som gir deg full musikalsk frihet. En trofast og stilsikker lydpartner som vil følge deg i tykt og tynt langt inn i fremtiden!

Nyt høy kvalitet overalt – og hele dagen

Akkurat som alle andre produkter fra B&O er Beoplay H8i både elegant, eksklusivt og solid konstruert. Du får en uvanlig elegant kombinasjon av børstet aluminium og ekte lær som du aldri vil bli lei av å se eller ta på. Ørekoppene kan roteres 90 grader, slik at hodetelefonen blir flatere og kan pakkes ned i det medfølgende transportetuiet.

Du kan bruke Beoplay H8i hele dagen, og enda litt til, for batteritiden på det innebygde batteriet er på helt opptil 30 timer med både Bluetooth og ANC aktivt. Oppladingen foregår med den medfølgende USB-C-kabelen, og hvis du vil spare på strømmen eller skal bruke Beoplay H8i på flyreisen, så kan du bruke den medfølgende minijack-kabelen. I motsetning til enkelte alternativer fungerer Beoplay H8i også uten batteristrøm, så du tvinges aldri til å gi slipp på musikken.

Beoplay H8i fås i sort (Black), Pink og lys grå/brun (Natural) aluminiumsfinish.

Tilbehør til Bang & Olufsen Beoplay H8i

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde20-22.000 Hz
Følsomhet98 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruksjonLukket
Impedans passiv21 ohm
Bluetooth-versjonJa - 4.2 ( Apple AAC )