Hopp til innhold
Bluesound
Musikkanlegg med streaming

Bluesound POWERNODE 2i (HDMI)

8 498,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Streaminganlegget som kan alt – og gjør det bedre enn alle andre! Overlegen hi-fi-lyd og geniale muligheter til både musikk og TV-lyd.

Les mer:

Beskrivelse

Bluesound POWERNODE 2i – kompakt og eksklusivt streaminganlegg med geniale muligheter, overlegen lydkvalitet og multirom

 • Overlegen lydkvalitet til både musikk og TV-lyd
 • Ekstremt fleksible muligheter og god brukervennlighet med full app-styring
 • Superenkel styring av TV-lyd fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din (både HDMI-CEC og IR-lærefunksjon)
 • Apple AirPlay 2 og Bluetooth med toveisfunksjon til trådløse hodetelefoner
 • Enkel utbygging til multirom med trådløse Bluesound-høyttalere m.m.

POWERNODE 2i er et fantastisk, trådløst musikkanlegg som i ett kompakt apparat gir deg alt du har drømt om til musikk og TV-lyd, uten at du får et stort anlegg inn i stua. Forgjengeren var allerede i særklasse med et hav av geniale muligheter og fullblods hi-fi-lyd. Når du nå får både HDMI-CEC til TV-en din og enda høyere lydkvalitet med den nye integrerte 32-bit D/A-konverteren, er du så tett på det perfekte kompaktanlegget som du kan komme i dag.

De 2 x 60 wattene er av en kvalitet som kan få et par virkelig gode hi-fi-høyttalere – inkludert gulvmodeller – til å spille så ørene dine synger av glede. Og Bluesound-appen gir deg totalt overblikk over all musikken din med album-covere og alle funksjoner rett under fingertuppene på smarttelefonen eller nettbrettet.

Du kan streame uendelige mengder musikk fra TIDAL, Spotify Connect, Deezer og andre musikktjenester, og du kan spille all verdens lydformater – inkludert 24-bit – i uovertruffen kvalitet. Integrert nettradio får du naturligvis også, og med den smarte toveis Bluetooth-funksjonen kan du også spille musikk på trådløse hodetelefoner.

Få super TV-lyd med HDMI-CEC

POWERNODE 2i har HDMI-tilkobling med Audio Return Channel og HDMI-CEC. Dette betyr at TV-en og anlegget ditt kommuniserer med hverandre gjennom HDMI, slik at volum m.m. kan styres fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din. Bare koble til TV-en med en HDMI-kabel én gang for alle, så har du TV-lyd i toppkvalitet på anlegget!

POWERNODE 2i slår seg automatisk av og på, både sammen med TV-en og andre lydkilder, inkl. Bluetooth og optisk. Hvis du skulle ha en eldre TV som ikke støtter CEC, så kan du bruke den optiske inngangen i kombinasjon med IR-lærefunksjonen, slik at du fremdeles kan styre lyden fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din.

Kan kombineres på utallige måter med multirom

POWERNODE 2i kan sammen med et par gode hi-fi-høyttalere fungere som et komplett, trådløst musikkanlegg helt på egen hånd. Hvis – eller rettere sagt når – du får lyst, så kan du lynraskt bygge ut systemet med trådløse høyttalere eller andre Bluesound multiromskomponenter, slik at du kan nyte musikken i flere rom, både individuelt og samtidig.

Noe som er helt uvanlig for en nettverksspiller er at du kan du sette POWERNODE 2i i dyp standby (0,5 watt) ved å trykke på touch-panelet på toppen i ca. 10 sekunder. Dette kan være nyttig hvis du f.eks. ikke skal spille musikk i rommet på en stund. Du vekker den igjen med et kort trykk på samme panelet, og så kan du glede deg over all strømmen du har spart i mellomtiden.

POWERNODE 2i fås i sort eller hvit finish.

Bluesound – multirom med ekstra kvalitet til minste detalj

Bluesound er utviklet av den legendariske hi-fi-produsenten NAD som i mer enn fire tiår har levert overlegne hi-fi-produkter til entusiaster over hele verden. Her får du alt det beste fra det trådløse musikkuniverset uten at du trenger å gå på kompromiss med lydkvaliteten, droppe det nåværende anlegget ditt eller forstyrre musikkopplevelsen din med en PC.

Bluesound kan tilby en overlegen lydløsning til alle rom, både når det gjelder fleksibilitet, brukervennlighet og kompromissløs hi-fi. Tilkoblinger og funksjonalitet er gjennomtenkt i en grad du ikke finner i noe annet system, og du kan fritt kombinere deg frem til et komplett, trådløst musikksystem som matcher nøyaktig ditt behov. De viktigste Bluesound-komponentene er:

NODE 2i: Trådløs musikkstreamer til å koble på et eksisterende anlegg.

POWERNODE 2i: Trådløst musikkanlegg med innebygget 2 x 60 watts stereoforsterker som kan drive et par virkelig gode hi-fi-høyttalere. HDMI-CEC gjør det til en lek å få TV-lyd i toppkvalitet.

VAULT 2i: Trådløs musikkstreamer med innebygget CD-ripper og 2TB HDD-musikklager.

PULSE 2i / PULSE MINI 2i / PULSE FLEX 2i: Trådløse høyttalere med høykvalitets innebygget forsterker.

PULSE SOUNDBAR 2i: Avansert TV-lydplanke med mulighet for trådløse bakhøyttalere til surround samt trådløs subwoofer.

Bluesound kan også integreres med en rekke stereoforsterkere og hjemmekinoreceivere fra NAD med de geniale MDC-innbyggingsmodulene. Dermed kan du for eksempel velge en audiofil NAD-løsning som hovedanlegg i stua og samtidig nyte de mange fleksible Bluesound-mulighetene i alle andre rom. Noe helt unikt er at du til og med kan integrere Bluesound i kompromissløse high-end-anlegg med NADs eksklusive Masters-serie.

En annen unik løsning er at du kan få en Bluesound-modul til det audiofile, trådløse CALLISTO-høyttalersystemet fra DALI. Med denne kombinasjonen får du både trådløs styring, et uendelig musikkutvalg fra nettet og den høye lydkvaliteten fra det tradisjonelle stereoanlegget – uten et stort anlegg og skjemmende høyttalerkabler.

AirPlay 2 – streaming og multirom for Apple-fans

AirPlay 2 er en Apple-teknologi som bruker iPhone/iPad til å gi deg avansert multiromsfunksjonalitet med alle trådløse AirPlay 2-høyttalere. AirPlay 2 er en del av Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt alle apper som kan spille lyd – inkludert YouTube og Netflix – kan streame den direkte til høyttalere og anlegg med AirPlay 2. Med andre ord kan du bruke iOS til å kombinere Bluesound-systemet ditt med AirPlay 2-høyttalere og -anlegg fra andre produsenter, og dette gir deg langt mer fleksible muligheter når du setter sammen multiromssystemet ditt.

Toveis Bluetooth – lettvint og smart til trådløse hodetelefoner

Skal det være superenkelt, så har du alltid Bluetooth i bakhånd. Dette kan være praktisk hvis for eksempel en venn skal spille noe fra sin smarttelefon. Med Bluetooth kan du også spille lyd fra YouTube, Netflix og utallige andre apper hvis du ikke har en iPhone til AirPlay 2. Bluetooth-funksjonen støtter aptX HD-formatet, som kan overføre 24-bit lyd og gi god lydkvalitet fra en matchende avspiller.

Som en virkelig smart detalj har 2i-generasjonen (bortsett fra FLEX) også fått toveis Bluetooth, slik at du kan spille Bluesound-musikken din trådløst på et par Bluetooth-hodetelefoner. Dette skåner batteriet på smarttelefonen din, musikken blir ikke avbrutt av telefonanrop, og du får optimal Bluetooth-lydkvalitet. Det blir nesten ikke friere, og med de mange gode trådløse hodetelefonene som finnes på markedet i dag er dette virkelig noe som er verdt å ta med seg.

Nyt all verdens musikk – også i 24-bit HD-kvalitet

Bluesound støtter en lang rekke populære musikktjenester på nettet (TIDAL, Spotify Connect, Deezer, Napster m.fl.). Dermed kan du få direkte tilgang til mange millioner musikkspor, og hvis du for eksempel velger TIDAL i HiFi-versjonen, så kan du streame i full CD-kvalitet. Spotify Connect er genialt for deg som trives best med Spotify-appen. Her kan du nemlig styre musikken fra nettopp den samme Spotify-appen du kjenner fra før.*

Et raskt voksende antall titler på TIDAL HiFi er også tilgjengelige i 24-bit HD-kvalitet i MQA-format (Master Quality Authenticated). Bluesound er verdens første fullt utbygde multiromssystem som støtter MQA.

Det samme gjelder høyoppløste musikkfiler helt opp til 24-bit/192kHz, som kan lastes ned fra nettet, f.eks. fra amerikanske HDtracks. Etter nedlastingen kan du spille av ekte HD-musikk på Bluesound, enten fra PC/Mac eller rett fra en USB-pinne eller -harddisk. Da kan du se frem til en virkelig stor opplevelse, ikke minst med musikk du trodde du kjente fra før.**

Bluesound-appen – trådløs multiromsstyring i hele hjemmet

Bluesound er laget for trådløs app-styring fra smarttelefonen med en gratis Bluesound-app (Apple iOS/Android). Du kan også få fullt overblikk fra en PC/Mac med den tilsvarende Bluesound Desktop Controller. Uansett om du spiller fra en musikktjeneste på nettet eller fra din egen samling, så har du alt lett tilgjengelig, og med album-covere og tydelig informasjon om spor, album og artister er det en ren fornøyelse å gå på oppdagelsesferd i mulighetene.

Bluesound kan sende trådløs musikk ut i ethvert hjørne av hjemmet ditt. Du velger bare en passende Bluesound-høyttaler eller musikkstreamer, så har du kvalitetsunderholdning i stue, kjøkken, soverom, kontor, barnerom, bad eller hva det måtte være. Fra appen styrer du musikkvalg og volum individuelt for hvert rom, men du kan også velge å spille den samme musikken i hele huset. Eller du kan slå sammen flere rom i grupper, f.eks. i en voksen- og barneavdeling.

Raskt og enkelt oppsett – også til installasjonsløsninger

Bluesound er enkelt å sette opp, også for deg som ikke er spesielt interessert i PC-er og nettverk. Du trenger bare å ha passordet til det trådløse nettverket ditt tilgjengelig, så er oppsettet i de aller fleste tilfeller raskt og smertefritt overstått. Hvis du allikevel skulle trenge hjelp, så er vi i HiFi Klubben naturligvis klare til å bistå.

Bluesound krever heller ikke innbygging eller kabelstrekk fra rom til rom, så du kan raskt utvide systemet til flere rom, og hvis du skal flytte en dag, så kan du pakke ned alt sammen i en fei og ta det med deg. Er du i ferd med å bygge nytt eller pusse opp, så kan du eventuelt velge å trekke høyttaler- og nettverkskabler i veggene og plassere alle nødvendige spillere og forsterkere sentralt i et teknisk rom. Bluesound og NAD tilbyr selvfølgelig også løsninger spesielt designet til installasjon.

* Flere streamingtjenester vil bli lagt til senere.

** Musikk fra et USB-lagermedium må spilles av gjennom den Bluesound-komponenten det er fysisk koblet til. Musikken kan imidlertid sendes videre til flere rom ved hjelp av gruppering.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Innebygget 2 x 60 watts stereoforsterker med overlegen lydkvalitet
 • Kompakte mål, flott finish og enkelt oppsett
 • Brukervennlig app-styring fra smarttelefon/nettbrett samt fra PC/Mac
 • TV-lyd kan styres fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din via HDMI/CEC eller IR-lærefunksjon
 • Apple AirPlay 2 og Bluetooth med toveisfunksjon til trådløse hodetelefoner
 • Mange integrerte streamingtjenester (TIDAL, Spotify Connect, Deezer m.fl.) Nettradio og streaming av din egen musikksamling fra PC (inkl. 24-bit)
 • Full trådløs integrasjon med øvrige Bluesound multiromskomponenter, inkl. MDC-modul-utbygde NAD-forsterkere/receivere og høyttalersystemet DALI CALLISTO
 • Støtter 24-bit HD-lyd, inkl. MQA Audio (fra f.eks. TIDAL HiFi)
 • Touch-panel på toppen for grunnleggende styring (play/pause/volum m.m.)
 • Høykvalitets hodetelefontilkobling
 • Tilkobling for eksterne lydkilder (TV, CD-spiller m.m.)
 • Kan spille musikk direkte fra USB-lagermedier
 • Kan plasseres ute av syne, f.eks. i et hi-fi-møbel
 • Tilkobling for subwoofer (innebygget 80Hz delefilter)
 • Kan settes i offline standby (0,5 watt)

Begrensninger

 • Noen anlegg i full størrelse kan ha enda flere tilkoblingsmuligheter og mer kraft
 • Noen alternativer støtter enda flere streamingtjenester

Tilbehør til Bluesound POWERNODE 2i (HDMI)

Forest
AudioQuest Forest
HDMI-kabel
4 698,- / Stk

Tekniske spesifikasjoner

Utgangseffekt 4 ohm55 watt
Utgangseffekt 8 ohm53 watt
Forvrengning0,1%
Dynamisk effekt60 watt

Anbefalte produkter