Hopp til innhold

Minianlegg

12 produkter
Viser 12 produkter ut av 12

Minianlegg

Med et godt kompakt musikkanlegg kan du både skjemme bort boliginnredningen din og nyte musikken i flott hi-fi stereo. Du kan få ferdige systemer med høyttalere som du kan sette rett i reolen, eller du kan selv kombinere anlegg og høyttalere. CD, radio, Bluetooth, wi-fi, streaming, mobiltelefonen, multirom, TV-lyd – et minianlegg klarer alt og finnes i mange forskjellige farger og design, så du kan finne det som passer best til din personlige smak.

Den kompakte størrelsen gjør dessuten at anlegget lett blir en naturlig del av innredningen i stedet for å fange oppmerksomheten når du går inn i rommet.

Få stor lyd fra et lite anlegg
Hvis du vekter boliginnredningen og diskrete løsninger høyt, men fremdeles vil ha god lyd fra stereoanlegget ditt, er et kompakt anlegg noe for deg. Da får du et lite og solid musikkanlegg, som ikke blir fokuspunktet i innredningen, men fremdeles vil imponere med et bredt og fullendt lydbildet når musikken strømmer ut.

Uansett hvilket behov du har, kan det dekkes med et minianlegg. Du kan få trådløse musikkanlegg, hvor du kan koble til din telefon, PC eller noe annet via Bluetooth, så du enkelt kan høre akkurat det du vil. Er du den mer tradisjonelle typen, eller vil du bare fremdeles ha glede av dine gamle samlinger, kan du også få et minianlegg med CD-spiller, så du kan nyte minnene fullt ut.

Et fint lite anlegg er også en god løsning, hvis dere er to som bor sammen, og ikke er enige om viktigheten av et godt anlegg. Det er et godt kompromiss, da komponentene er små og elegante, så dere lett kan skjule dem blant nips og annet i innredningen, samt som lyden er har veldig god kvalitet, så musikkelskeren ikke skal sitte og vri seg over dårlig lyd.

Samme muligheter som store anlegg – bare mindre 
Selv om du går ned i størrelse, betyr det ikke at du går på kompromiss med noe. Våre kompakte minianlegg har som nevnt de samme mulighetene for tilkobling til forskjellige enheter med trådløse forbindelser som de større systemene

Lydopplevelsen er alltid bedre i en større høyttaler – selvfølgelig avhengig av kvaliteten – men du kan altså få et godt stereoanlegg, selv om du velger en kompakt modell. De kompakte høyttalerne kan ikke helt følge med de store gulvstående høyttalerne, men produsentene i dag er så dyktige, at det kan være mye lyd og kvalitet på liten plass. Skal du ikke fylle et kjempe dansegulv med lyd, kan du saktens finne et fint og diskret minianlegg, som kan oppfylle ditt behov for god lyd.

Alt etter hvilke høyttalere du velger til ditt minianlegg, kan de stilles på en reol, på en hylle eller henges opp på veggen, så de ikke tar opp plass andre steder. Mange anlegg kan du dessuten gjemme bak en skapdør eller lignende, så de ikke kan ses, men du kan styre dem via en trådløs forbindelse til for eksempel din telefon. 

Et trådløst kompakt anlegg er derfor den perfekte løsningen, hvis du vil ha god lyd på en diskret måte, som blandes stilfullt med innredningen. 

Velg et ferdig system – en enkel og god løsning
Hvis du vil ha fantastisk lyd, men enten ikke vet så mye om det, eller ikke vil bruke for mye tid på velge ditt minianlegg, bør du overveie et av de ferdige systemene. De er allerede satt sammen, så du skal bare kjøpe det og sette det opp, før du kan lene deg tilbake og nyte en fantastisk lyd. 

De ferdige systemene inneholder et minianlegg samt et visst antall høyttalere og/eller en subwoofer. 

Våre minianlegg kommer i forskjellige prisklasser, så alle kan få råd til ett – og få god lyd i hjemmet. Det er primært prisen som har betydning for hvilke og hvor mange komponenter det er i systemet. 

De dyreste systemene består av en musikkspiller, for eksempel en CD-spiller eller en trådløs musikkstreamer – samt en forsterker, høyttalere og en subwoofer, så du får den beste lyden og virkelig kan nyte minianlegget ditt i fulle drag. I noen av anleggene er både musikkspilleren og forsterkeren innebygget i musikkanlegget, så det er færre komponenter som skal ta opp plass i stua.

I den andre enden av prisskalaen finner du systemer som består av et musikkanlegg og to høyttalere, som enkelt kan skape et lydunivers av høy klasse. Alle våre minianlegg har god kvalitet, så uansett hvilken ende av prisskalaen du velger fra, er du sikret en fullgod lydopplevelse. Deretter er det opp til ditt temperament og din interesse å avgjøre hvilket nivå du skal velge fra.

Bygg selv og få det nøyaktig slik du vil ha det
Hvis det ikke er noen av våre ferdige systemer som faller 100% i din smak, eller vil du bare sette sammen ditt eget minianlegg, er det selvfølgelig også en mulighet.

Kjøp musikkanlegget, høyttalerne, forsterkeren og eventuelt en subwoofer «i løs vekt», så du får det akkurat slik du vil ha det. Hvis du har funnet det musikkanlegget du helst vil ha, er det bare å kaste seg over utvalget av kompakte høyttalere. Det er fritt valg på alle hyller, så du kan la din personlighet skinne gjennom og sette sammen det perfekte musikkanlegget til stua eller andre steder i huset.

Dette er altså den opplagte løsningen til deg som selv vil bestemme hvilke komponenter systemet ditt skal inneholde, og hvordan de skal se ut. Du kan blande på kryss og tvers, eller holde deg innenfor en bestemt produsent eller serie, så du kan skape ensartethet. Det kommer helt an på hva du synes er fetest, og hva som passer best til din personlige stil.

Kom inn og lytt
Uansett hvor mye du leser og undersøker, er det noe helt annet å oppleve anlegget i virkeligheten. I HiFi Klubben kan du alltid komme inn i en av våre butikker og prøve anlegg, høyttalere osv., før du beslutter deg, så du er sikker på å gjøre det riktige kjøpet. 

Våre kompetente medarbeidere står klare med råd og veiledning, så du kan komme hjem med det helt riktige systemet, som lever opp til dine forventninger og gir akkurat den lyden som passer inn i ditt hjem. Har du spørsmål her og nå, så er du velkommen til å bruke vår chattefunksjon, hvor vi sitter klare til å hjelpe deg.