Hopp til innhold
Bluesound
Trådløs subwoofer

Bluesound PULSE SUB

5 298,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Gi din PULSE SOUNDBAR et tilskudd i dybden. Trådløs signaloverføring og superkompakt design for diskret plassering f.eks. under en sofa.

Les mer:

Beskrivelse

Bluesound PULSE SUB – superkompakt trådløs subwoofer til PULSE SOUNDBAR og kompakte anlegg

 • Trådløs signaloverføring fra PULSE SOUNDBAR
 • Svært kompakt design gjør diskret plassering enkelt
 • Kan plasseres både stående og liggende, f.eks. under en sofa
 • Veggfeste og gummiføtter medfølger
 • Enkelt oppsett i Bluesound-appen
PULSE SUB er Bluesound-systemets kompakte, trådløse subwoofer. Den er primært laget for å supplere PULSE SOUNDBAR hvis du gjerne vil ha et ekstra tilskudd i de dype frekvensene. I dette oppsettet får du fullstendig trådløs signaloverføring, og du gjør også oppsettet trådløst i Bluesound-appen.

PULSE SUB er svært kompakt til å være en subwoofer, og med sitt flate design gir den deg massevis av fleksible plasseringsmuligheter, som for eksempel liggende under en sofa eller hengende på veggen (veggfeste medfølger).

Her har du endelig muligheten til å få en subwoofer som du slett ikke trenger å måtte se på i hverdagen, og du slipper i samme slengen å måtte trekke en plagsom kabel fra forsterkeren. Alt du trenger å forholde deg til er den ekstra fyldige og dynamiske lyden som anlegget ditt får med PULSE SUB, både på musikk og filmlyd.

PULSE SUB fås i sort og hvit finish. Føtter, veggfeste og stoffront medfølger.

OBS: Merk at alle streamingprodukter av denne typen er avhengig av en kraftig og stabil ruter. Om man skal ha flere enn én streamingenhet anbefales det å kable så mange av enhetene som mulig til ruteren, for best mulig stabilitet. Rutere man får utlevert gratis av internettleverandører er ofte av dårlig kvalitet og vi anbefaler på det sterkeste å investere i en god ruter som man kjøper selv, tilpasset sitt behov. Streamingsystemer av denne typen burde ikke kombineres nettverkekstendere.  Du kan lese mer om viktigheten av nettverk her.   Bluesound har full innebygget trådløs nettverksfunksjon, men av hensyn til stabilitet og lydkvalitet – særlig ved 24-bit høyoppløste musikkfiler – bør du absolut bruke en kablet forbindelse hvis det er mulighet til det. Da er du sikker på å få optimalt utbytte av musikken.

Også til andre kompakte anlegg
I motsetning til en rekke andre trådløse subwoofere på markedet er PULSE SUB også utstyrt med tradisjonelle tilkoblinger. Det betyr at du kan bruke den kablet sammen med andre Bluesound-komponenter – for eksempel POWERNODE 2 – men du kan også fint bruke den med kompakte anlegg fra andre produsenter.

PULSE SUB er ikke en bassbombe, men den leverer den ekstra dybden i lyden som mangler i mange kompakthøyttalere. Og hvis det er viktig for deg at subwooferen skal kunne gjemmes helt ute av syne, så får du virkelig gode muligheter her.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Trådløs signaloverføring fra PULSE SOUNDBAR
 • Svært kompakt design gjør diskret plassering enkelt
 • Kan plasseres både stående og liggende, f.eks. under en sofa
 • Veggfeste og gummiføtter medfølger
 • Enkelt oppsett i Bluesound-appen
 • Kan brukes med kabel sammen med andre Bluesound-spillere eller forsterkere/receivere fra andre produsenter

Begrensninger

 • Ikke like kraftig som noen tradisjonelle alternativer

Tilbehør til Bluesound PULSE SUB

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde Hz (-3dB)26-150
Forsterker100 watt
Delefrekvenser50-150 Hz
Størrelse på basselement6.5"

Anbefalte produkter