Hopp til innhold
25 996,-par
Sort
Forventet på lager lørdag 1. juni 2024
  -
Varen inngår i et system eller pakke
600 S3-seriens toppmodell fyller selv store stuer med imponerende hi-fi-lyd. Et fremragende valg til både musikk og frontkanaler i surround.

Les mer:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins 603 S3 – elegant og avansert gulvhøyttaler for kresne musikkelskere og store hjemmekinoer

 • Raffinert lyd og god dynamikk i selv store lytterom
 • Continuum FST-mellomtone
 • Svært gode allround-egenskaper til både musikk og filmlyd
 • Relativt slankt design
 • Solid og elegant kabinett

Bowers & Wilkins 603 S3 er toppmodellen i 600 S3-serien. Denne store og tunge 3-veis gulvhøyttaleren kan gjengi selv de mest krevende lydbilder uten problemer og samtidig gi deg noen gode spark i mellomgulvet.

De to 6,5” basselementene, den unike ”kantløse” Continuum FST-mellomtonen og den eksklusive Nautilus-ladede Double Dome Titatinum-diskanten sørger for at du alltid får med selv de minste detaljene i lyden. Og dette gjelder uansett om du spiller dundrende høyt eller nyter rolig jazzmusikk over et glass rødvin på slutten av kvelden.

Med 603 S3 og en matchende forsterker trenger du ikke å være redd for å mangle fylde og dynamikk i lyden, uansett lydtrykk. Hvis du har et svært stort lytterom, bruker høyttaleren i et surroundsystem eller du bareer av typen som aldri kan få nok, så kan du legge til en separat subwoofer, som for eksempel en av B&Ws egne ASW-modeller.

Finishen på 603 S3 er av høy klasse og vil gli naturlig inn i en stilren innredning. Frontgrillen sitter ved hjelp av magneter, slik at du slipper synet av stygge monteringshull hvis du velger å bruke høyttaleren med elementene synlige.

Bowers & Wilkins 603 S3 fås i flere farger.

Bowers & Wilkins 600 S3 Series – fullblods hi-fi til folket

600-serien fra Bowers & Wilkins har vært utrolig populær helt siden de første modellene traff markedet helt tilbake i 1995. Siden den gang er mer enn en million par 600-høyttalere levert over disken til musikkelskere over hele kloden, og 600 Series S3 vil gi deg like mye fantastisk valuta for pengene i dag som forrige generasjon gjorde ved sin lansering.

600 S3-serien omfatter en gulvhøyttaler, to kompakthøyttalere, en senterhøyttaler og to subwoofere, som fortsetter uendret fra tidligere. Dermed kan du fritt kombinere deg frem til et komplett system som matcher dine behov. Enten du finsmaker musikalske detaljer foran stereoen eller blir blåst over ende i hjemmekinoen, så presterer disse lekre høyttalerne til toppkarakter.

Solid og elegant design med stilige detaljer

Designet i 600 Series S3 er stilrent og elegant. Kabinettene er montert på en raffinert måte som gir en helt ren bakside, og frontene er elegant lakkert i silkematt sort eller hvit finish. En ny og raffinert detalj er at ringene rundt diskanten og bass/mellomtonen har fått en overlapp som gjør det mulig å flytte de to elementene enda tettere sammen til hørbar fordel for presisjonen og dybden i stereobildet. Bassporten er diskre plassert på baksiden på alle modeller, og skjult under overflaten finner du en supersolid konstruksjon som bidrar til å få elementene til å prestere optimalt.

Som på den eksklusive 700-serien sitter den sarte diskantmembranen godt beskyttet bak et diskre metallgitter som opprinnelig ble utviklet til 800 Signature-serien og er designet for å slippe lyden helt intakt gjennom. Samtidig er frontplaten helt uten synlige monteringsskruer, og stofframmen er magnetisk festet. Dette lar de stilige elementene blomstre for fullt, slik at 600 S3-høyttaleren din kan bli et elegant møbel i stua, både med og uten stoffronten.

Nautilus Decoupled Double Dome Titanium – en diskant uten ulyder

Bowers & Wilkins’ patenterte Nautilus-diskant har i en årrekke vært standarden i forskjellige varianter på nesten alle høyttalerne deres. Nautilus-prinsippet bygger på et rør som er montert på elementets bakside og nærmest virker som en omvendt trompet. Dette røret absorberer effektivt all lyden som elementet produserer bakover, slik at den fremoverrettede lyden ikke påvirkes. Og det er jo den du vil høre fra en høyttaler.

Den nye diskantmembranen i titan er en avansert sandwich-konstruksjon hvor det på baksiden av membranen er montert et ekstra lag som dobler hovedmembranen, bare med senterhullet skåret ut. Dette bringer elementet nærmere ”det perfekte stempel” enn med aluminiumsmembranen fra tidligere generasjoner og er en stor del av forklaringen på den imponerende luftige og musikalske gjengivelsen fra S3-serien. En annen del av forklaringen ligger i det markant forlengede Nautilus-røret som nå eliminerer resonanser fra elementets bakside enda bedre.

FST– en unik mellomtone med unike kvaliteter

Gulvmodellen 603 S3 er en ekte 3-veis-modell som er utstyrt med B&Ws unike ”kantløse” Continuum FST-mellomtone. FST-elementet er konstruert uten det konvensjonelle kantopphenget som er kjent fra vanlige elementer, og det gir en ekstremt oppløst og nøytral gjengivelse av stemmer og instrumenter.

Continuum-membranen i en FST-mellomtone er vevd på en spesiell måte som gjør at uønskede resonanser på overflaten av elementet blir ”slått i stykker”. I kombinasjon med det kantløse FST-opphenget vil membranen gjengi forskjellige frekvenser på forskjellige områder av overflaten. Elementet ”flekser” ut fra den spilte tonen i stedet for å bevege seg som et stempel, og dette bidrar til å spre alle frekvensene i arbeidsområdet like godt. Du tvinges ikke til å sitte i en bestemt posisjon for å kunne nyte musikken optimalt.

Less is more

Delefilteret på 600 Series 3 har blitt oppgradert med eksklusive, nye kondensatorer og her ligger faktisk en god del av hemmeligheten bak den hørbart forbedrede lydkvaliteten i forhold til forrige generasjon av 600-serien.

Delefilteret har stor betydning for høyttalerens lydkvalitet, og som i deres dyreste serier har Bowers & Wilkins i 600 S3-serien gjort samspillet mellom elementene så optimalt at delefilteret kan reduseres til ganske få komponenter. Disse er til gjengjeld i utsøkt kvalitet og valgt ut gjennom en lang rekke lyttetester. Færre komponenter gir mer direkte signalvei, som igjen gir bedre lyd.

De kraftige skruterminalene på bakpanelet er lånt fra 700-serien og sikrer problemfri funksjon i hele høyttalerens levetid. Den nye vannrette layouten gjør tilkoblingen mer oversiktlig, spesielt hvis du bruker spade-kontakter. Du har også mulighet til å bi-wire høyttaleren, slik at du kan klemme ut alle kraftreservene i systemet.

Bassrefleksporten er B&Ws unike Flowport, som har små fordypninger i munningen. Overflaten minner om en golfball og reduserer luftmotstanden så luften kan passere lettere. Det gir renere og dypere bass, og minsker samtidig forvrengningen.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Raffinert lyd og dynamikk selv i store lytterom
 • Double Dome Titanium Nautilus-diskant
 • Continuum FST-mellomtone
 • Meget gode allround-egenskaper til både musikk og filmlyd
 • Relativt slankt design
 • Solid og resonansdempende kabinett
 • Forberedt for bi-wiring

Begrensninger

 • Krever en del plass for å komme helt til sin rett
 • Bør kombineres med en strømsterk forsterker
 • Ikke diskant i separat Nautilus-hus
 • Ikke finish i ekte tre eller høyglanslakk

Videoer om Bowers & Wilkins 603 S3

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde (-3dB)46 - 28000 Hz
KabinettkonstruksjonBass-refleks
Bi-wireJa
Frekvensområde (-6dB)29 - 33000 Hz
Følsomhet90 dB
Impedans8 ohm (minimum 3 ohm)
Diskant1" Titanium Dome
Mellomtone6.5" Continuum
Bass2x 6.5" Papir/fiber
høyttalertype HiFi-høyttalere

Anmeldelser


5.0
15 anmeldelser
5
15
4
0
3
0
2
0
1
0
Oscar
Sverige
5/1/2024
Oscar
Sverige
Landheer
Nederland
4/2/2024

Jeg liker høyttalerne: full varm lyd - og du trenger ikke å skru den opp høyt!

Landheer
Nederland
Pax
Nederland
3/20/2024

Herlige gutter!!

Pax
Nederland
A
Nederland
3/19/2024

Veldig fornøyd med disse høyttalerne i kombinasjon med Denon PMA 1700 NE. Spesielt etter ca 80 timer med solid spilling med 4 x 4m2 kabler, låter de fantastisk. Takk til Olaf fra hifi Klubben Breda for gode råd og tiden han tar for deg.

A
Nederland
Peter
Nederland
3/18/2024

Fin lyd i rommet med disse høyttalerne med NAD. Veldig fornøyd.

Peter
Nederland

Anbefalte produkter