Hopp til innhold

Bowers & Wilkins802 D3Gulvstående høyttaler (par)

High-end høyttaler i absolutt verdensklasse. Et fysisk mindre alternativ til toppmodellen 800 D3, men med mange av de samme kvalitetene.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins 802 D3 – toppmodellen til vanlige stuer

802 D3 ligner en lettere krympet utgave av toppmodellen 800 D3*, og det er akkurat det den er. Kabinettet er mindre, og de to Aerofoil-bassene er på 8" i stedet for 10". Men diamantdiskanten og FST-Continuum-mellomtonen er fremdeles montert i hvert sitt separate, utvendige Nautilus-hode og er 100% identiske med toppmodellen.

802 D3 gir deg de samme grunnleggende kvalitetene som 800 D3, men til en vesentlig lavere pris og i en størrelse som passer bedre i en vanlig stue. Og selv om den naturligvis krever sin plass, kan den i kombinasjon med den rette forsterkeren også prestere overbevisende full-range-lyd i mindre rom.

Fra tegnebrett til musikalsk innlevelse
802 D3 er en tung og heftig full-range-høyttaler. De to nyutviklede 8" Aerofoil- basselementene spiller ekstremt stramt og presist, samtidig som de også har rikelig med krefter i den dypeste bassen. Med alle de nye teknologiene har Bowers & Wilkins løftet prestasjonene til 802-modellen til uante høyder – de har gjort en av verdens mest populære og mestselgende high-end-høyttalere enda bedre.

Den relativt høye følsomheten og snille impedanskurven gjør 802 D3 til en forholdsvis enkel oppgave for en god forsterker, gitt at den lever opp til kvaliteten på høyttalerne.

Høyteknologi i musikkens tjeneste – både for musikkelskere og profesjonelle
Selv om 802 D3 er en svært avslørende høyttaler, har den også en nesten magisk evne til å få det beste ut av enhver musikksjanger eller innspilling. Musikken kommer krystallklart og uten forvrengning ut av høyttaleren på en overbevisende naturlig måte som gjør det mulig å lytte i timevis uten å bli sliten i ørene.

Sammenlignet med den monumentale toppmodellen 800 D3, som er nådeløst avslørende overfor kildematerialet, er 802 D3 litt mer tilgivende i sin klangkarakter. Enten det handler om en nyinnspilt 24-bit Blu-ray-utgivelse, de gamle Beatles LP-ene dine eller en CD-utgivelse av en opera fra 40-tallet, kan du alltid se frem til en stor musikalsk opplevelse. 802 D3 tilgir middelmådige innspillinger, og gode innspillinger blir uforglemmelige.

I tillegg til at 802-modellene i mange år har vært et ultimat valg for musikkentusiaster over hele verden, har de også vært svært populære i profesjonelle musikkstudioer, spesielt når noe skal mastres. Her er høy pålitelighet og lav forvrengning essensielt for at man skal kunne jobbe i timevis med dem. Man får presentert musikken med størrelse, nøytralitet, timing og en dynamikk i alle områder av lydspekteret, noe som gir dyp innsikt i alle aspekter av musikken eller filmmiksen.

Man kan med rette si at 802 kombinerer det beste fra både den profesjonelle verden og musikkelskerens univers. Og D3-versjonen er mer enn klar til å videreføre den stolte tradisjonen!

802 D3 er tilgjengelig med finish i høyglanset sort pianolakk, hvit lakk eller rosentre.

* Forventet lansering mai 2016

Høydepunkter

 • Nesten ubegrenset dynamikk, selv ved høye lydnivåer i store rom
 • Ekstremt oppløst og naturlig lydgjengivelse
 • Continuum FST-mellomtone i separat Turbine-hus
 • Diamantdiskant i separat Nautilus-hus
 • Eksklusiv møbelfinish i sort pianolakk, hvit lakk eller ekte trefiner

Vår
Ekspertvurdering

 • Nesten ubegrenset dynamikk, selv ved høye lydnivåer i store rom
 • Ekstremt oppløst og naturlig lydgjengivelse
 • Noe mer tilgivende overfor kildematerialet enn toppmodellen 800 D3
 • Continuum FST-mellomtone i separat Turbine-hus
 • Diamantdiskant i separat Nautilus-hus
 • Aerofoil-basselementer
 • Resonansdødt "reverse wrap" Matrix-kabinett
 • Eksklusiv møbelfinish i ekte trefiner eller lakk

Videoer om Bowers & Wilkins 802 D3

Tekniske spesifikasjoner

Diskantstørrelse1"
Følsomhet90 dB
Frekvensområde (-3dB) 17-28.000 Hz
Frekvensområde (-6dB)14-35.000 Hz
Impedans8 ohm (minimum 3) ohm
Mellomtonestørrelse6"
Størrelse på basselement8"

Tilbehør til Bowers & Wilkins 802 D3

Anbefalte produkter

NAD M33 Integrert forsterker
Integrert forsterker
69 998,- / stk