Hopp til innhold
7 799,-par
Sort
Forventet på lager lørdag 1. juni 2024
  -
Like god ute som inne! Velspillende, allsidig og lekker utehøyttaler med feste til både tak og vegg. Fås i sort eller hvit.

Les mer:

Beskrivelse

B&W AM-1 – utendørshøyttaler med suveren lyd, lekkert design og mange muligheter

 • Kan brukes både utendørs og innendørs
 • Særdeles flott finish
 • Meget høy lydkvalitet for kategorien
 • Kan monteres både vannrett og loddrett
 • Lekkert monteringsfeste medfølger

AM-1 er en svært velspillende, lekker og allsidig utendørshøyttaler fra B&W. Det solide kabinettet med rustfri aluminiumsgrill er værbestandig, slik at høyttaleren kan være permanent montert utendørs, f.eks. på terrassen. Lydkvaliteten er samtidig så god at AM-1 er en god løsning også mange steder innendørs.

Det medfølgende festet gir enkel og elegant montering både på vegg og i tak. Kablene kobles i festets fot, hvorpå tilkoblingen til selve høyttaleren skjer via innfestingen og kabinettet. Du får en nesten skjult kabelføring, og det blir også mye enklere å koble ned høyttaleren hvis du for eksempel ønsker å ha den innendørs i vintersesongen.

I stedet for den tradisjonelle bassrefleksporten har B&W montert bakplaten i et vanntett fleksibelt gummioppheng, så den bidrar aktivt til bassgjengivelsen. Og med den patenterte Nautilus-utstyrte diskanten og avansert teknologi i alle ledd, får du vaskeekte h-fi uansett hvor du velger å plassere høyttaleren.

AM-1 fås i hvit eller sort finish.

Tekniske tegninger kan lastes ned her

ABR – et aktivt høyttalerkabinett

Med AM-1 har B&W lagt all sin ekspertise i å tilpasse og utvikle sine avanserte høyttalerteknologier for utendørsbruk. Det har gitt et par overraskende løsninger, der den mest originale nok er å la bakplaten spille med som en aktiv del av konstruksjonen (Auxiliary Bass Radiator – ABR).

Bakplaten er montert i sitt eget fukttette gummioppheng, slik at den kan følge med på vibrasjonene og slik forsterke bevegelsene fra basselementet. Dette prinsippet er kjent fra høyttalere med slave-elementer, men her oppnår B&W både mer og dypere bass og en værbestandig konstruksjon. Den tradisjonelle bassrefleksporten er eliminert, så det vil aldri trenge vann inn derifra på AM-1.

En annen smart detalj er at diskanten er montert under bassen i stedet for over. Siden AM-1 vanligvis vil være montert over ørehøyde, gir dette en bedre spredning av de høye frekvensene, og dermed mer presis lyd. Andre finurligheter er B&Ws patenterte Nautilus-rør bak diskanten og et superenkelt delefilter, der komponentene til gjengjeld er av svært høy kvalitet.

Hele konstruksjonen på denne unike allroundhøyttaleren er motstandsdyktig for vær og vind, også rust og UV-stråling. Du kan derfor trygt stole på at dine AM-1 fortsatt ser bra ut etter et par sesonger utendørs.


Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Kan brukes både utendørs og innendørs
 • Særdeles flott finish
 • Svært høy lydkvalitet til denne produktkategorien å være
 • Kan monteres både på vegg og i tak
 • Kan monteres både vannrett og loddrett
 • Lekkert feste medfølger

Begrensninger

 • Ikke særlig kompakt
 • Til innendørs bruk finnes alternativer med bedre lyd
 • Om lyden ikke er så viktig, så finnes rimeligere utendørshøyttalere

Reviews

Videoer om AM-1

Unboxing

Tilbehør til Bowers & Wilkins AM-1

Tekniske spesifikasjoner

Impedans8 ohm
Frekvensområde (-3dB)51-22.000 Hz
Frekvensområde (-6dB)46-50.000 Hz
Følsomhet86 dB

Anmeldelser


5.0
3 anmeldelser
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0
Robert
Tyskland
3/21/2024

God lyd, fint håndverk.

Robert
Tyskland
Frank
Nederland
2/7/2024
Frank
Nederland
Christer
Sverige
1/13/2024
Christer
Sverige

Anbefalte produkter