Hopp til innhold

Innbygging og utendørs høyttaler

98 produkter
Viser 42 produkter ut av 98

Innbygging og utendørs høyttaler

 

Innbygging og utendørs høyttaler

Innbyggingshøyttalere i veggen eller taket (Custom Install/CI) gir deg god lyd, uten firkantede kasser og stygge kabler i stua. En innbyggingshøyttaler kan både brukes til bakgrunnsmusikk, surround og seriøs audiofil hi-fi. Utendørshøyttalere er bygget til å motstå vind og fuktighet, så du kan bruke dem under krevende værforhold, og en god utendørshøyttaler kan bli din beste venn på de varme sommerkveldene på terrassen.

Bygg inn lyden i hjemmet ditt med innbyggingshøyttalerne

En innbyggingshøyttaler er som sendt fra himmelen for deg som er ute etter den beste lydkvaliteten, men ikke vil ha høyttalere stående fremme. Det er både en praktisk og stilig løsning, som gir et eksklusivt uttrykk i boligen. 

Det er snakk om høyttalere som bygges inn i veggen og/eller taket, så de ikke tar noe plass i rommet, men til gjengjeld gir deg en fantastisk lydopplevelse, da de kan plasseres så de kaster lyden jevnt ut i hele rommet, uansett hvor stort eller lite det er.

Med innebygde høyttalere slipper du problematisk montering av beslag, irriterende kabler som roter og generelt begrensninger i innredningen. De monteres så de er helt på linje med veggene eller taket og derfor hverken krever hylle- eller gulvplass.

Alt etter hvordan ditt system skal bygges opp, kan du overveie om dine høyttalere skal skjules helt, eller om de skal fungere som en diskret del av innredningen. Du kan for eksempel gjemme en god subwoofer bak noen gitre i samme farge som veggen. Det gir både litt luft i innredningen og skjuler subwooferen på en god måte.

En forsterker til systemet kan stå fremme på en hylle eller i en reol, men kan også plasseres litt mer gjemt, oppå et skap eller lignende, så den er der, men du nærmest ikke ser den til daglig.

En takhøyttaler er generelt veldig diskret, da du sjelden kikker direkte opp i taket, og derfor vil du ikke tenke over at den er der. En innebygget høyttaler til veggen kan plasseres i forskjellige høyder, så det både ser pent ut og sender lyden ut i rommet på best mulige måte.

Du bestemmer naturligvis selv om du vil ha takhøyttalere, vegghøyttalere eller begge deler, men vi anbefaler alltid å velge ut fra det enkelte rom, så du får den mest optimale løsningen til nettopp din situasjon. Selv om du kanskje synes en takhøyttaler er kul, er det ikke sikkert at den vil den mest optimale lyden – det avhenger av rommet.

Med et gjennomtenkt system av innbyggingshøyttalere kan hele familien styre musikken overalt i boligen fra mobilen, nettbrett eller lignende. Alle kan dessuten lage sine egne lister, så dere enkelt kan sette på favorittene, år dere kommer hjem for å slappe av.

Trenger du hjelp til å få laget et gjennomtenkt system av innbyggingshøyttalere, er du alltid velkommen inn i våre butikker hvor vi kan vise deg de forskjellige mulighetene i praksis. Våre kundeservicemedarbeidere sitter også klare på vår online chat, som du finner her på hjemmesiden.

Få god musikk på terrassen med utendørshøyttalere

Hvis du vil nyte musikk på terrassen din på lange sommerkvelder, men samtidig vil beholde et godt forhold til naboen er utendørshøyttalere løsningen. Utendørshøyttalere kan også brukes i garasjen, på båten eller andre steder hvor en alminnelig høyttaler ikke helt kan tåle påkjenningene.

Utendørshøyttalere overgang de batteridrevne bluetooth høyttalerne med flere lengder, også selv om du «bare» velger en modell fra den billige enden av prisskalaen. Alle våre produkter i HiFi Klubben er nøye utvalgt, så vi er sikre på at de lever opp til våre høye kvalitetsstandarder, og dette gjelder naturligvis også våre utendørshøyttalere.

De smarte høyttalerne monteres utendørs på din terrasse, for eksempel under takuthenget, så de er best mulig beskyttet mot vind og vær. Ved å montere høyttalerne der hvor du skal nyte musikken, så slipper du å skulle pumpe opp lydnivået på anlegget i stua og dermed sjenere både naboer og andre i husstanden. Utendørs høyttalere på terrassen gir deg også muligheten for å spille dempet musikk, så du virkelig kan nyte de varme sommerkveldene, uten å forstyrre omgivelsene.

Enkelt å kombinere – nyt friheten

Du kan enkelt kombinere utendørshøytalerne dine med anlegget i stua og deretter kontrollere musikk, lydstyrke osv. direkte på anlegget. 

Hvis du vil gjøre det enda lettere for deg selv, kan du i stedet kombinere dem med et multiroms-musikksystem, som gir deg muligheten for trådløs betjening via wi-fi. Med et slikt system kan du styre musikken i hele huset, uansett om du står ved grillen, ordner klesvasken, eller leker med barna i hagen.

Overvei monteringen

Naturligvis er utendørs høyttalere laget for å henge utendørs, men det er en god idé å ta dem inn på høsten og vinteren, når de færreste allikevel sitter på terrassen og nyter musikk. 

Nettopp derfor er det god idé å sjekket hvordan høyttalerne blir montert, så du kan gå etter en løsning som er lett å montere og avmontere, så du enkelt kan pakke ned høyttalerne i de våte og kalde månedene og raskt kan settes opp igjen, når våren og sommeren kommer.

Kom inn og få gode råde

Som alltid når du handler hos HiFi Klubben, har du muligheten for å komme inn i en av våre butikker og se utvalget, uansett om du overveier en høyttaler til utendørs bruk, eller til innbygging inne i huset. Du har også muligheten til å prøve de forskjellige modellene, så du kan oppleve lydbildet i praksis, og dermed få en god bakgrunn for å velge den beste løsningen til dine behov.

Hva er smart med en takhøyttaler? Kan jeg få en høyttaler til innbygging på badet mitt? Hvilken utendørshøyttaler kan brukes for å få litt godlyd på terrassen? Uansett hva du er i tvil om, er vi alltid klare med gode råd og tips, så du kan få den aller beste løsningen til ditt behov og din bolig.