Hopp til innhold
Bowers & Wilkins
Subwoofer

Bowers & Wilkins ASW608

7 498,-stk
Sort matt
Forventet på lager fredag 15. mars 2024
  -
Superkompakt 8” subwoofer som er en perfekt match til kompakthøyttalerne i B&Ws egen 600-serie, både i stereo og surround.

Les mer:

Beskrivelse

ASW608 – superkompakt 8” subwoofer med imponerende bass

 • Perfekt match til kompakthøyttalerne i B&Ws 600-serie
 • Imponerende dyp bass til å være en superkompakt subwoofer
 • Kan optimaliseres til både musikk og filmlyd
 • Fleksible innstillingsmuligheter
 • Fås både i sort og hvit

ASW608 er en superkompakt 8” subwoofer som vil gi et kjærkomment ekstra dytt i bunnen i kompakte høyttalersystemer, uansett om det dreier seg om et stereo- eller surroundoppsett. Et perfekt supplement til de kompakte modellene i B&Ws egen 600-serie, som den matcher perfekt i både prestasjoner og finish.

Med sine 200 digitale watt går ASW608 imponerende dypt, og den blåser masse liv i action og eksplosjoner i hjemmekinoen din. Samtidig er den presis og definert nok til å også spille musikk på feinschmecker-nivå. Den beskjedne størrelsen og de allsidige justeringsmulighetene gjør det lett å plassere ASW608, og den vil passe fint inn i de aller fleste høyttalersystemer i mellomklassen, uansett om det er i et stereo- eller surroundoppsett.

ASW608 fås i sort matt eller hvit matt finish.

B&W ASW608 – maksimal bass fra minimalt kabinett

Med en god subwoofer som ASW608 kan du spille høyere uten at høyttalersettet ditt kneler, men du kan også utvide frekvensområdet helt ned under høregrensen – et område der de aller færreste (og aller største) vanlige høyttalere er i stand til å gi fra seg noe som helst. Moderne digital filmlyd kan faktisk inneholde informasjon helt ned til 20 Hz, og da er du der nede hvor rutene og porselenet begynner å klirre uten at du hører en lyd fra høyttaleren. Velkommen til subwooferland!

Equalizer omgår fysikkens lover

ASW608 har lukket kabinett uten refleksport – en konstruksjon som stiller enorme krav til både kabinettet, forsterkeren og ikke minst elementet. Teoretisk sett burde slike kompakte konstruksjoner ikke være i stand til å spille særlig dyp bass, men Bowers & Wilkins ”lurer” fysikkens lover med et innebygget equalizer-kretsløp som elektronisk forsterker den dypeste bassen før signalet sendes til elementet.

Prisen for dette er at elementet og forsterkeren får helt ekstreme arbeidsvilkår. Derfor er både svingspole, magnetsystem og Kevlar/papp-membranen svært kraftig dimensjonert, og forsterkeren har fått ekstra høy effekt slik at den kan håndtere de voldsomme påkjenningene.

Kan optimaliseres til både film og musikk

ASW608 fungerer like godt til både film og musikk, og den har en knapp på baksiden med tre innstillinger som optimerer lyden til det ene eller andre formålet (Bass EQ). Innstilling C optimerer subwooferen til mest mulig lydstyrke og dynamikk, mens den i innstilling A vil spille så dypt som mulig, samtidig som bassen blir strammere og klarere definert.

Den sistnevnte innstillingen fungerer i de fleste tilfeller bedre til musikk, mens den første vil i mange anlegg virke bedre til filmlyd. Ingen regler gjelder over alt, men du har uansett supre muligheter til å finne den optimale løsningen for både din egen stue og din personlige smak.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Perfekt match til kompakthøyttalerne i B&Ws 600-serie
 • Imponerende dyp bass til å være en superkompakt subwoofer
 • Kan optimaliseres til både musikk og filmlyd
 • Fleksible innstillingsmuligheter
 • Fås både i sort og hvit

Begrensninger

 • Ikke like kraftig som enkelte alternativer
 • Ikke finish i lakk eller ekte trefinér

Tilbehør til Bowers & Wilkins ASW608

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde Hz (-3dB)32-140
Forsterker200 watt
Delefrekvenser40-140 Hz
Størrelse på basselement8"
KabinettkonstruksjonLukket

Anmeldelser


4.9
15 anmeldelser
5
14
4
1
3
0
2
0
1
0
Markus
Tyskland
I dag
Markus
Tyskland
Benny
Danmark
2/8/2024
Benny
Danmark
Nathanael
Tyskland
1/27/2024

Full 5 stjerner for mitt formål. Min forventning var å "oppgradere" hi-fi-lyden i stua (20 kvadratmeter). Tidligere hadde jeg bare 2 bokhyllehøyttalere Dali Spector 1 i forbindelse med forsterkeren Denon Ceol11. Subwoofer gir superbalansert bass som ikke dundrer eller skyves fremover på noen måte. Hvis du vil føle bassen, er volumkontrollen på suben også enkelt skrudd opp. Det er virkelig utrolig hva denne lille kuben kan gjøre. På grunn av størrelsen finner den virkelig et godt sted i alle rom. Det er bedre å ha en mindre subwoofer godt plassert i rommet enn en større enhet som er ubeleilig plassert i et "hjørne". Det er ikke så godt egnet for større rom og ekstreme volumer. For mitt formål er det imidlertid ganske tilstrekkelig.

Nathanael
Tyskland
Dhr.
Nederland
1/19/2024

Fin kompakt subwoofer som ikke er for overveldende (selv om den kan få bakken til å vibrere hvis du ville).

Dhr.
Nederland
Steffen
Tyskland
1/10/2024

Kjøpt for hi-fi, rett og slett bombastisk, installert i kino for testformål, fungerer det også veldig bra her.

Steffen
Tyskland

Anbefalte produkter