Hopp til innhold
Bowers & Wilkins
Subwoofer

Bowers & Wilkins ASW610XP

11 498,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Ytterst potent subwoofer som til tross for sine svært kompakte mål kan matche selv tunge gulvhøyttalere i den dypeste bassen.

Les mer:

Beskrivelse

ASW610XP – kompakt og ekstremt potent 10” subwoofer

 • Meget dyp bass til å være en så kompakt subwoofer
 • Masse kraft til både musikk og film
 • Fleksible innstillingsmuligheter
 • Kan integreres perfekt i både kompakte og tunge hjemmekinoer
 • Perfekt match til B&Ws 600-serie gulvhøyttalere
ASW610XP er en eksklusiv og svært potent subwoofer som med sine massive 500 watt med effekt vil sette prikken over i-en i enhver ambisiøs hjemmekino basert på B&Ws 600-serie. Også til musikk kan selv et par solide gulvhøyttalere få tilført en ekstra dimensjon med hjelp fra denne kraftkaren. Du kan selvfølgelig også bruke ASW610XP sammen med andre kvalitetshøyttalere fra Bowers & Wilkins eller andre produsenter.

XP = Xtra Power
ASW610XP er en anelse større enn den billigere ASW610, men den er til gjengjeld laget for å kunne matche et virkelig kraftig høyttalersystem, som for eksempel B&Ws egen gulvmodell 603. Herav XP = Xtra Power!

For å strekke ressursene til det ytterste i det kompakte kabinettet har Bowers & Wilkins brukt et ekstremt robust 10” element som mates av en digital ICEpower Klasse-D forsterker på hele 500 watt. Med disse massive effektressursene, og et spesialbygget element som tåler en trøkk, kommer du aldri til å mangle trøkk i de dypeste frekvensene.

ASW610XP fås i sort matt eller hvit matt finish.

B&W ASW610XP – maksimal bass fra minimalt kabinett
Med en god subwoofer som ASW610XP kan du spille høyere uten at høyttalersettet ditt kneler, men du kan også utvide frekvensområdet helt ned under høregrensen – et område der de aller færreste (og aller største) vanlige høyttalere er i stand til å gi fra seg noe som helst. Moderne digital filmlyd kan faktisk inneholde informasjon helt ned til 20 Hz, og da er du der nede hvor rutene og porselenet begynner å klirre uten at du hører en lyd fra høyttaleren. Velkommen til subwooferland!

Equalizer omgår fysikkens lover
ASW610XP har lukket kabinett uten refleksport – en konstruksjon som stiller enorme krav til både kabinettet, forsterkeren og ikke minst elementet. Teoretisk sett burde slike kompakte konstruksjoner ikke være i stand til å spille særlig dyp bass, men Bowers & Wilkins ”lurer” fysikkens lover med et innebygget equalizer-kretsløp som elektronisk forsterker den dypeste bassen før signalet sendes til elementet.

Prisen for dette er at elementet og forsterkeren får helt ekstreme arbeidsvilkår. Derfor er både svingspole, magnetsystem og Kevlar/papp-membranen svært kraftig dimensjonert, og forsterkeren har fått ekstra høy effekt slik at den kan håndtere de voldsomme påkjenningene.

Kan optimaliseres til både film og musikk
ASW610XP fungerer like godt til både film og musikk, og den har en knapp på baksiden med tre innstillinger som optimerer lyden til det ene eller andre formålet (Bass EQ). Innstilling C optimerer subwooferen til mest mulig lydstyrke og dynamikk, mens den i innstilling A vil spille så dypt som mulig, samtidig som bassen blir strammere og klarere definert.

Den sistnevnte innstillingen fungerer i de fleste tilfeller bedre til musikk, mens den første vil i mange anlegg virke bedre til filmlyd. Ingen regler gjelder over alt, men du har uansett supre muligheter til å finne den optimale løsningen for både din egen stue og din personlige smak.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Perfekt match til B&Ws 600-serie gulvhøyttalere
 • Meget dyp bass til å være en så kompakt subwoofer
 • Masse kraft til både musikk og film
 • Fleksible innstillingsmuligheter
 • Kan integreres perfekt i både kompakte og tunge hjemmekinoer

Begrensninger

 • Ikke finish i lakk eller ekte trefinér

Tilbehør til Bowers & Wilkins ASW610XP

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde Hz (-3dB)24-140
Forsterker500 watt
Delefrekvenser40-140 Hz
Størrelse på basselement10"
KabinettkonstruksjonLukket

Anbefalte produkter