Hopp til innhold
2 998,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Her får du total trådløs frihet uten å gå på kompromiss noen steder. Du kan til og med lytte trådløst fra underholdningssystemer på fly.

Les mer:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins PI7 – eksklusive True Wireless in-ear-hodetelefoner med fantastisk hi-fi-lyd, ANC, praktisk styring og trådløs lading

 • Svært god lydkvalitet og eksklusivt design i flere farger
 • Adaptive ANC (aktiv støyreduksjon) med hear-through
 • Trådløs lytting fra underholdningssystemer på fly
 • Toveis driversystem med separate forsterkere
 • Touch-styring med smart pausefunksjon

Bowers & Wilkins PI7 er 100% trådløse True Wireless in-ear-hodetelefoner med Adaptive Noise Cancelling (ANC), overlegen lydkvalitet, eksklusivt design i aluminium og brukervennlig touch-styring. Bowers & Wilkins er ikke de første til å lansere helt kabelfrie hodetelefoner. Til gjengjeld gjør de det fremragende allerede på første forsøk.

PI7 støtter Bluetooth-formatene aptX HD og AAC, slik at du kan få det beste ut av denne teknologien, uansett om du har en Android- eller Apple-telefon. Et unikt dobbelt driversystem og høyoppløst 24-bit signalbehandling hele veien frem til øregangene dine sikrer deg optimal lydkvalitet fra musikken din, uansett hvor du spiller fra. Her får du både herlige musikkopplevelser og en støyfri hverdag med ANC, uten at du mister den trådløse friheten.

Geniale til reisebruk

Som en genial og helt unik detalj kan du koble til en ekstern lydkilde på minijack- eller USB-inngangen i ladeetuiet, som sørger for å sende signalet videre til øreproppene. Dermed kan du også nyte full trådløs frihet, med aktiv støyreduksjon, mens du jobber på PC-en eller ser på film på flyet fra underholdningssystemet der. I noen tilfeller må du kanskje bruke en to-beinet flyadapter, men den fås heldigvis for en ganske billig penge.

PI7 kan spille i opptil 4 timer på én lading med ANC aktivert. Du kan lade øreproppene ytterligere fire ganger i det inkluderte ladeetuiet, slik at du kan ha strøm til totalt 20 timer med musikk med deg i lomma. Ladingen kan til og med foregå trådløst med en standard Qi-lader, som du kanskje allerede har til telefonen din. Og skulle du innse på vei ut døra at PI7 er helt tomme for batteri, så kan du takket være Fast Charge-funksjonen få strøm til to timers bruk på bare 15 minutter.

Bowers & Wilkins PI7 fås i sort eller hvit finish. Ladeetui, USB-C - USB-C ladekabel og 3 par ørepropper (S/M/L) medfølger.

Smart og brukervennlig touch-styring, ANC og dedikert app

Bowers & Wilkins PI7 har touch-styring på øreproppene, slik at du enkelt kan styre musikk og anrop uten å måtte lete etter bittesmå knapper, slik noen konkurrenter har løst det. Her kan du også aktivere hear-through-funksjonen, som slipper gjennom lyden fra omgivelsene dine. Dette kan være praktisk hvis du for eksempel ferdes i trafikken.

Når hodetelefonene befinner seg inni øret, er stemmestyring den letteste måten å styre avspillingen på. Et trykk på ørekapselen starter den foretrukne stemmeassistenten din på telefonen (f.eks. Google Assistant, Amazon Alexa eller Siri), og da er det bare å snakke seg frem til riktig musikk, svare på meldinger eller finne veien til nærmeste pizzarestaurant.

Hvis du liker å høre på musikk på jobb og andre steder der omgivelsene ofte krever oppmerksomheten din, så vil du elske den smarte pause-funksjonen. PI7 pauser musikken din når du tar en av øreproppene ut av øret, og når du er ferdig med å snakke, starter musikken automatisk opp igjen fra samme sted. En funksjon som virkelig kan utgjøre en merkbar forskjell i en hektisk hverdag.

De innebygde ANC-mikrofonene i hver ørepropp fanger opp støyen fra omgivelsene dine og sørger for optimal demping uten å samtidig legge en demper på lydkvaliteten. Med den tilhørende Bowers & Wilkins-appen kan du tilpasse både ANC, touch-funksjoner, anrop og klang etter din personlige smak.

Bi-amped Dual Hybrid-drivere for overlegen lydkvalitet

Det unike doble driversystemet i PI7 er enda en teknologisk nyvinning fra Bowers & Wilkins. Hver ørepropp rommer en dynamisk fulltonedriver pluss en ’balanced armature’ diskant-driver. Det spesielle i PI7 er at hver driver er koblet til sin egen forsterker, slik at den kan drives med sin egen optimaliserte lydstyrke og med perfekt signalbehandling.

Med hele fire forsterkerkanaler kan B&W optimalisere det samlede lydsystemet til en fantastisk lydkvalitet over hele frekvensområdet. En svært avansert konstruksjon som er patentert av B&W.

Avansert Bluetooth med Dual Mode

Bowers & Wilkins var første produsent på markedet til å bruke det nye aptX Adaptive BT 5.0 Bluetooth-chipsetet. Denne løsningen gir deg bedre trådløs lyd, lavere strømforbruk og lavere forsinkelse mellom lyd og bilde når du for eksempel bruker PI7 til videoavspilling. PI7 kan huske paringen med flere forskjellige Bluetooth-enheter, slik at alt blir svært enkelt hvis du bruker hodetelefonene på mange forskjellige enheter.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Svært god lydkvalitet
 • Toveis driversystem med separate forsterkere
 • Sikker og komfortabel passform
 • Adaptive ANC (aktiv støyreduksjon) med hear-through
 • Bluetooth 5.0 inkl. AAC og aptX Adaptive / HD / Low Latency
 • Fullverdig 24-bit trådløs signalbehandling
 • 4 timers batteritid (+16 timer i ladeetui)
 • Trådløs lading i etui via standard Qi-lader (ekstrautstyr)
 • Touch-styring med smart pausefunksjon
 • Trådløs lytting fra underholdningssystemer på fly (via ladeetuiet)
 • Enkel aktivering av stemmeassistent (Google Assistant/Siri m.fl.)
 • Sprutsikkert design (IP54)
 • Dedikert Bowers & Wilkins-app til personlige brukerinnstillinger (ANC, touch-funksjoner m.m.)
 • Automatisk avslåing (kan stilles inn i app)
 • Eksklusiv finish og flere farger

Begrensninger

 • Ikke spesielt egnet til sport og trening
 • Ikke fullt så kompakte som enkelte alternativer
 • Noen alternativer har lengre batteritid

Reviews

Videoer om Bowers & Wilkins PI7

Tilbehør til Bowers & Wilkins PI7

Tekniske spesifikasjoner

HodetelefontypeIn-ear, True Wireless
Aktiv støykanselleringJa
Frekvensområde10-20.000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruksjonLukket
Bluetooth-versjonJa - 5 ( aptX HD, aptX Adaptive, AAC )
Drivertype/-størrelse9,2 mm - Balanced armature driver
Avspilling via USBNei

Anbefalte produkter