Hopp til innhold
Bowers & Wilkins
Trådløs hodetelefon

Bowers & Wilkins PX7 S2

4 198,-stk
Grå

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Suveren lyd, eksklusiv design, høy komfort, enkel betjening - disse avanserte ANC over-ear-hodetelefonene sender deg opp i luksusklassen.

Les mer:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins PX7 S2 – eksklusive trådløse over-ear hi-fi-hodetelefoner med fremragende lydkvalitet, flott design og effektiv støyreduksjon (ANC)

 • Fremragende lydkvalitet
 • Eksklusiv, robust og brukervennlig design inkl. smart på/av
 • Effektiv og lettbetjent støyreduksjon (ANC)
 • Svært høy anropskvalitet og i alt 6 innebygde mikrofoner
 • Dedikert Bowers & Wilkins Music App til personlige brukerinnstillinger (ANC, EQ m.m.)

Bowers & Wilkins PX7 S2 er eksklusive, elegante og avanserte over-ear trådløse hi-fi-hodetelefoner med suveren lydkvalitet og effektiv støyreduksjon (ANC). Her legges det til rette for å gi deg en totalopplevelse i luksusklassen, både når det gjelder lyd, komfort, design og finish.

I S2-versjonen er både driverne og magnetsystemet kraftig oppgradert, og driverne er vinklet for å gi et enda mer realistisk stereobilde. Dette er en teknologi som Bowers & Wilkins opprinnelig utviklet for sin dyre P9 toppmodell. Hele 6 innebygde mikrofoner gir et kraftig løft til både ANC og samtalekvalitet, og på designsiden har hodetelefonene blitt både mindre, lettere og mer behagelige å ha på seg. Med opptil 30 timers aktiv batterilevetid og smart strømstyring kan du holde PX7 S2 i standby i flere uker – bare ta dem opp og du er klar til å lytte!

Høy komfort og høy brukervennlighet

Alle materialer er valgt for å gi deg den beste kombinasjonen av holdbarhet og lav vekt. For eksempel er det elegante stofftrekket nanobehandlet for å avvise vann, smuss og støv. Både øreputer og hodebånd er innvendig polstret med minneskum, som følger hodets konturer og gir både en behagelig og presis passform. Du kan derfor bruke PX7 S2 i timevis uten å bli sliten.

I den dedikerte Bowers & Wilkins Music-appen kan du tilpasse både lyd (EQ) og funksjoner for å matche både smak og behov. Du får også en ekstra trykknapp på den ene øreklokken, hvor du via appen kan bestemme om du vil aktivere stemmeassistenten på telefonen eller aktivere dine foretrukne ANC-innstillinger.

ANC, telefonsamtaler i toppkvalitet og seks mikrofoner

I tillegg til komfort og lydkvalitet, har Bowers & Wilkins også jobbet hardt for å gi deg førsteklasses telefonsamtaler. PX7 S2 er nå utstyrt med seks avanserte mikrofoner – tre i hver øreklokke – og de jobber sammen for å fange opp stemmen din optimalt samtidig som de gir deg best mulig demping av omgivelsesstøy. Her har det vært en stor oppgradering fra den originale PX7, og du vil sette pris på den forbedrede kvaliteten hver eneste gang du trenger å snakke med omverdenen.

I motsetning til tidligere er ANC-funksjonen nå bestemt en gang for alle av B&W. Dette gjøres for å treffe innstillingen som gir den beste kombinasjonen av effektiv ANC og høy hi-fi-lydkvalitet. Til gjengjeld kan du nå velge ønsket grad av gjennomsiktighet og aktivere den med et enkelt trykk på øreklokken. En enkel og effektiv løsning som fungerer perfekt i hverdagen.

Bowers & Wilkins PX7 S2 fås i flere eksklusive utførelser. Transportetui medfølger.

Genialt brukervennlig med smart start/stopp

PX7 S2 har innebygde sensorer som automatisk slår av og på både hodetelefoner og avspilling, avhengig av om du vil lytte, snakke eller bruke ørene på egenhånd. Vil du høre på musikk? PX7 S2 slår seg på automatisk når du tar dem opp. Skal du bare si noe til sidemannen? PX7 S2 stopper avspillingen på musikkappen din når du løfter en øreklokke eller henger den rundt halsen – og går til og med tilbake til avspilling fra samme sted når du er klar til å lytte igjen.

Legg vekk PX7 S2, så slår de av strømmen selv og stopper musikkappen. Når du tar dem opp igjen, slår de alt automatisk på igjen fra samme sted i musikken. Alle disse automatiske funksjonene er deaktivert når du pakker ut PX7 S2, men det tar bare et øyeblikk å aktivere dem i appen. På den måten kan du raskt teste om sensorene fungerer som de skal på akkurat ditt hode. Alle hoder er forskjellige, og i noen tilfeller får du en mer stabil funksjon ved å skru av automatikken.

MERK: Vær oppmerksom på at hvis du deaktiverer sensorene må du sørge for å slå av hodetelefonene selv. PX7 S2 går i sparemodus hvis du ikke spiller musikk, men batteriene vil fortsatt lades ut kontinuerlig.

Høykvalitets Bluetooth og avansert støyreduksjon (ANC)

Bowers & Wilkins var den første produsenten på markedet som brukte det avanserte aptX Adaptive BT 5.0 Bluetooth-chipsettet. Det gir deg bedre trådløs lyd, bedre støyreduksjon, lavere strømforbruk og lavere forsinkelse mellom lyd og video når du ser på film og videoklipp (low latency). Her får du effektiv støydemping uten samtidig å suge livet ut av musikken, slik du kan oppleve det på enkelte alternativer.

Med den dedikerte Bowers & Wilkins Music App kan du finjustere transparency-funksjonen, som lar stemmer fra omgivelsene mer eller mindre slippe gjennom. Sitter du i din salige ANC-boble i flyet og bare trenger å høre hva flyvertinnen prøver å fortelle deg, er det bare å trykke kort på ANC-knappen – slik at du hører alt, med akkurat det lyttenivået du har valgt.

Som en annen praktisk detalj kan PX7 S2 kobles trådløst til to Bluetooth-enheter samtidig (multipoint), slik at du raskt kan bytte fra en enhet til en annen, for eksempel hvis telefonen ringer mens du ser en film på nettbrettet. Skikkelig smart hvis du for eksempel sitter på toget og ikke har lyst til å styre med enhetene dine.

Vil du spare strøm kan du lytte via den medfølgende minijack-kabelen eller via USB-C fra datamaskinen din, som også lader hodetelefonene. Med USB-avspilling kan du også nyte ukomprimert digital lyd i full CD-kvalitet uten å måtte investere i en egen D/A-konverter som med de fleste andre hodetelefoner.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Utmerket hi-fi-lydkvalitet med effektiv Noise Cancellation (ANC)
 • Eksklusivt og robust design med smussavvisende tekstil
 • Svært brukervennlige med fysiske knapper og smart på/av
 • Dedikert knapp for stemmeassistent eller personlig ANC-innstilling
 • 30 timers batteritid med Bluetooth og ANC aktiv
 • Svært høy anropskvalitet med 6 mikrofoner
 • Dedikert Bowers & Wilkins Music App for personlige brukerinnstillinger (ANC, EQ m.m.)
 • Adaptive Bluetooth 5.0 inkl. AAC, aptX HD og aptX Adaptive 24bit
 • Kan kobles til to Bluetooth-enheter samtidig (multipoint)
 • Kan også spille via kabel (både minijack og USB)
 • Enkel aktivering av stemmeassistent på telefon
 • Dreibare øreklokker for enkel transport

Begrensninger

 • Kan ikke spille uten batteristrøm
 • Ikke fullt sammenleggbare
 • Ikke SideTone (høre egen stemme under anrop)
 • Ikke designet for sport og trening
 • USB-lader er ekstrautstyr

Reviews

Tilbehør til Bowers & Wilkins PX7 S2

Tekniske spesifikasjoner

HodetelefontypeOver-ear
Aktiv støykanselleringJa
MikrofonJa
Akustisk konstruksjonLukket
Bluetooth-versjonJa - 5 ( aptX, aptX HD, aptX Adaptive, aptX Low Latency, SBC )
Drivertype/-størrelse40 mm - Dynamic driver
Avspilling via USBJa

Anmeldelser


4.9
138 anmeldelser
5
123
4
14
3
1
2
0
1
0
Mikkel
Danmark
I går
Mikkel
Danmark
Ben
Nederland
4 dager siden
Ben
Nederland
Jeroen
Nederland
4 dager siden

Så jeg var i markedet for trådløse hodetelefoner og endte opp på HiFi Klubben. Jeg fikk prøve flere hodetelefoner og (selv om alt via Spotify og Bluetooth) B &W PX7S2 sto hode og skuldre over resten. Nydelige klare lyder og en fin bass (ikke for mye til stede). Jeg synes også designet er fantastisk. B &W velger fysiske knapper i stedet for en touchpad, som jeg virkelig liker. Med dette velger B&W å fokusere på lyden i stedet for elektroniske dingser. Og det, etter min mening (jeg kan være litt konservativ) er hva det handler om. Nå i bruk i ganske lang tid, vet jeg at komforten er fantastisk. Det har aldri plaget meg å ha enheten på ørene mine. Den eneste ulempen tror jeg er appen. Du må registrere deg med e-posten din (jeg har ikke noe imot, men hvorfor?!). Men appen er veldig kort. En 2-bånds equalizer og styring av støydemping er egentlig det eneste. Og videre, på B&W mener de at du bør abonnere på en annen strømmetjeneste i stedet for en strømmetjeneste. Spotify på grunn av kvaliteten på sangene som tilbys. Men hvis jeg må sette salt på den sneglen, må jeg spille vinyl og holde hodetelefonene mine på en ledning ... 5 stjerner for B &W PX7S2!

Jeroen
Nederland
Wiebe
Nederland
2/4/2024

Fantastisk bærekomfort, super lyd og mange justeringsmuligheter. Nå ved å spare opp for PX8😁

Wiebe
Nederland
Dan
Norge
2/3/2024
Dan
Norge

Anbefalte produkter