Hopp til innhold
Bowers & Wilkins
Trådløs hodetelefon

Bowers & Wilkins PX8 007 Edition

8 298,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Unik Limited Edition-versjon av Px8, laget for å feire 60-årsjubileet for den første James Bond-filmen. Fullpakket med flotte designdetaljer.

Les mer:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins Px8 007 Edition – Limited Edition luksus over-ear hi-fi hodetelefoner laget for å markere James Bond 60-års jubileet

 • Limited Edition James Bond jubileumsutgave
 • Midnight Blue finish med 007-logo på øreklokkene
 • Hardcase bæreveske med gyllen 007-logo
 • Eksklusiv finish i aluminium og ekte lær
 • Utmerket hi-fi-lydkvalitet med effektiv støyreduksjon (ANC)

Px8 007 Edition er en unik Limited Edition-versjon av de eksklusive Px8-hodetelefonene fra Bowers & Wilkins. De ble laget for å markere 60-årsjubileet for den første James Bond-filmen – Dr No (1962) – og både fargevalget og detaljene gjenspeiler det ikoniske Bond-universet. Her har du sjansen til å føle deg litt som Sean Connery når du hører på favorittene dine, eller i det minste vis de rundt deg at du har en følelse av individuell stil og kvalitet fra øverste hylle.

Selv om hi-fi og hemmelige agenter ved første øyekast er langt fra hverandre, har Bowers & Wilkins og James Bond minst to ting til felles: de er så britiske som de kan bli, og de bruker dagens mest avanserte teknologi for å nå sine mål. Derfor er Bond-jubileet en opplagt mulighet til å lansere denne eksklusive spesialmodellen. Den skal kun produseres i 5.000 eksemplarer, så vi anbefaler deg å skynde deg om du vil være med på lasset. Når det er utsolgt, er det slutt.

Hyllest helt ned til detaljene

Px8 007 Edition er teknisk lik Px8 i standardutgaven, men de er utført i en unik Midnight Blue-finish, som gjenspeiler Sean Connerys ikoniske smokingjakke fra den like ikoniske «Bond, James Bond»-scenen fra Dr No. Hver øreklokke har 007-logoen på toppen, og på innsiden finner du pistolskuddet fra den klassiske Bond-introen du kjenner fra kinoen. Den elegante kanten på logoplatene er anodisert etter avfasingen for å gi hele platen et mørkt utseende av blått stål, og selv de elegante øreputene er diskret farget i Midnight Blue.

Den iøynefallende røde av/på-knappen er prikken over i-en. En detalj hentet fra «Goldfinger», hvor James Bond får overlevert sin ikoniske sølvgrå Aston Martin, som blant annet er utstyrt med en liten rød knapp skjult i knotten på girspaken. Som du vet, frigjør knappen katapultsetet for uønskede passasjerer, og Bond får strenge instruksjoner: "Whatever you do, don’t touch it!" Bowers & Wilkins bruker den røde knappen for av/på, slik at du kan ignorere advarselen så ofte du vil.

Bowers & Wilkins Px8 007 Edition er tilgjengelig i Midnight Blue finish. Hardcase transportetui med gyllent 007-logo medfølger.

Gjennomført toppkvalitet i alle detaljer

Med Px8 007 Edition får du topp kvalitet i hver detalj, og du kan nyte dem i timevis uten å bli sliten, selv om du bruker briller. Driverne er vinklet for å gi et enda mer realistisk stereobilde, og det er brukt karbonfiber i membranen – et kompromissløst materialvalg, som du også ser i den avanserte Carbon Dome-diskanten i B&Ws eksklusive 700-høyttalerserie. Den ekstremt lette og stive membranen tar driveren enda nærmere det «perfekte stempelet», og du kan tydelig høre forbedringen når den krystallklare lyden treffer øregangen.

ANC, anrop i toppkvalitet og seks mikrofoner

I tillegg til komfort og lydkvalitet, har Bowers & Wilkins også jobbet hardt for å gi deg telefonsamtaler i toppklasse. Px8 007 Edition er nå utstyrt med hele seks avanserte mikrofoner – tre i hver øreklokke – og de jobber sammen for å fange opp stemmen din optimalt og samtidig gi deg best mulig demping av omgivelsesstøy.

I den dedikerte Bowers & Wilkins Music App kan du justere både lyden (EQ) og funksjoner for å matche din smak og dine behov. Du får også en ekstra knapp på den ene øreklokken, hvor du via appen kan bestemme om den skal aktivere stemmeassistenten på telefonen eller velge din foretrukne grad av lyttenivå på ANC (transparency).

Genialt brukervennlig med smart start/stopp

Px8 007 Edition har innebygde sensorer som automatisk slår både hodetelefoner og avspilling av og på, avhengig av om du vil lytte, snakke eller bruke ørene alene. Vil du høre på musikk? Px8 007 Edition slår seg automatisk på når du tar dem opp. Vil du si noe til personen ved siden av deg? Px8 007 Edition setter avspillingen på musikk-appen på pause når du løfter av en øreklokke eller henger den rundt halsen – og går til og med tilbake til avspilling fra samme sted når du er klar til å lytte igjen.

Legg vekk Px8 007 Edition så slår de av strømmen selv og stopper musikkappen. Når du tar dem opp igjen, slår de alt automatisk på igjen fra samme sted i musikken. Alle disse automatiske funksjonene er deaktivert når du pakker ut Px8 007 Edition, men det tar bare et øyeblikk å aktivere dem i appen. På den måten kan du raskt teste om sensorene fungerer som de skal på akkurat ditt hode. Alle hoder er forskjellige, og i noen tilfeller får du en mer stabil funksjon ved å skru av automatikken. 

MERK: Vær oppmerksom på at hvis du deaktiverer sensorene, må du huske å slå av hodetelefonene selv. Px8 007 Edition går i hvilemodus hvis du ikke spiller musikk, men batteriene vil fortsatt lades ut kontinuerlig.

Høykvalitets Bluetooth og avansert noise cancellation (ANC)

Bowers & Wilkins var den første produsenten på markedet som brukte det avanserte aptX Adaptive BT 5.0 Bluetooth-chipsettet. Det gir deg bedre trådløs lyd, bedre støyreduksjon, lavere strømforbruk og lavere forsinkelse mellom lyd og video når du ser på film og videoklipp (low latency). Her får du effektiv støydemping uten samtidig å trekke livet ut av musikken, slik du kan oppleve det på enkelte alternativer.

Med den dedikerte Bowers & Wilkins Music App kan du finjustere transparency-funksjonen, som lar stemmer fra omgivelsene mer eller mindre slippe gjennom. Sitter du i din salige ANC-boble i flyet og bare trenger å høre hva flyvertinnen prøver å fortelle deg, er det bare å trykke kort på ANC-knappen – slik at du hører alt, med akkurat det lyttenivået du har valgt. 

Som en annen praktisk detalj kan Px8 007 Edition kobles trådløst til to Bluetooth-enheter samtidig (multipoint), slik at du raskt kan bytte fra en enhet til en annen, for eksempel hvis telefonen ringer mens du ser en film på nettbrettet. Skikkelig smart hvis du for eksempel sitter på toget og ikke har lyst til å styre med enhetene dine. 

Vil du spare strøm kan du lytte via den medfølgende minijack-kabelen eller via USB-C fra datamaskinen din, som også lader hodetelefonene. Med USB-avspilling kan du også nyte ukomprimert digital lyd i full CD-kvalitet uten å måtte investere i en egen D/A-konverter som med de fleste andre hodetelefoner.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Limited Edition James Bond Anniversary Edition (5000 eksemplarer over hele verden)
 • Midnight Blue finish med 007-logo på øreklokkene
 • Hardcase transportetui med gyllen 007-logo
 • Utmerket hi-fi-lydkvalitet med effektiv støyreduksjon (ANC)
 • 40 mm vinklede drivere med karbonforsterket membran
 • Eksklusiv finish i diamantslipt aluminium og ekte lær
 • Solid og elegant hodebøyle i aluminium
 • Brukervennlige fysiske knapper og smart av/på
 • Dedikert knapp for stemmeassistent eller personlig ANC-innstilling
 • 30 timers batterilevetid med Bluetooth og ANC aktiv
 • Svært høy anropskvalitet med 6 mikrofoner
 • Dedikert Bowers & Wilkins Music App for personlige brukerinnstillinger (ANC, EQ, etc.)
 • Adaptiv Bluetooth 5.0 inkl. AAC, aptX HD og aptX Adaptive 24bit
 • Kan koble til to Bluetooth-enheter samtidig (multipoint)
 • Kan også spille via kabel (både minijack og USB)
 • Enkel aktivering av stemmeassistent på telefonen
 • Roterbare øreklokker for enkel transport

Begrensninger

 • Kan ikke spille uten batteristrøm
 • Ikke helt sammenleggbar
 • Ikke sidetone (høre egen stemme under anrop)
 • Ikke designet for sport og trening
 • USB-lader er ekstrautstyr
 • Det finnes alternativer med lavere vekt

Videoer om Bowers & Wilkins PX8 007 Edition

Tekniske spesifikasjoner

HodetelefontypeOver-ear
Aktiv støykanselleringJa
MikrofonJa
Akustisk konstruksjonLukket
Bluetooth-versjonJa - 5 ( aptX, aptX HD, aptX Adaptive, AAC, SBC )
Drivertype/-størrelse40 mm - Dynamic driver
Avspilling via USBJa

Anbefalte produkter