HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Hamar

Åpningstider

mandag30. mar11:00 - 17:00
tirsdag31. mar11:00 - 17:00
onsdag01. apr11:00 - 17:00
torsdag02. apr11:00 - 17:00
fredag03. apr11:00 - 17:00
lørdag04. apr11:00 - 17:00
søndag05. aprStengt

Kontakt oss

Telefon: 22 13 22 13
E-post: [email protected]

Her finner du oss

Vangsveien 62
2317 Hamar

Kart

Kom og besøk vår nye flotte butikk i CC Stadion, et nytt, stort og toppmoderne senter på Hamar, ikke langt fra gågata og togstasjonen. Du finner oss rett ved Burger King, med inngang fra Vangsvegen.

Vi kan tilby alle som er interessert i lyd og bilde en opplevelse, som gjør det verdt å ta en tur innom oss. Uansett om du er rocker med dyp kjærlighet til bassmonsterne Cerwin-Vega, om du får gåsehud av gitaren til Jeff Buckley under den eneste gode cover-versjonen av Hallelujah takket være DALI sine kritikerroste MENTOR høyttalere, om du er student med behov for et lite men likevel velspillende minianlegg eller om du er filmentusiast som må ha lyd og bilde nok til å føle at du ER Tom Hanks under landgangen i Normandie ("Saving private ryan"): Vi har anlegg til ethvert behov!

Vi lagerfører det meste fra NAD, DENON, DALI, Bowers & Wilkins, Cerwin-Vega, Sonos, Heos og Bluesound m.m. Butikken har eget lytterom hvor du kan se og høre noe av det beste innen hjemmekino og stereo. Det er også meget gode demonstrasjonsmuligheter rundt i butikken, slik at du kan prøve produktene før du kjøper. Trenger du veiledning innen streaming, trådløs lyd eller innbygging, kan du trygt komme til oss!

Vi lover å tilby deg en engasjert, entusiastisk, ærlig og serviceminded gjeng som skal gjør sitt beste for at du skal få den kundeopplevelsen du er vant med fra alle våre andre butikker.

Vi ønsker alle velkommen til vår butikk på Hamar!