HiFi Klubben

Hopp til innhold
Tilbudstorget Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Hamar

Åpningstider

mandag10. des10:00 - 22:00
tirsdag11. des10:00 - 22:00
onsdag12. des10:00 - 22:00
torsdag13. des10:00 - 22:00
fredag14. des10:00 - 22:00
lørdag15. des10:00 - 18:00
søndag16. des14:00 - 18:00

Kontakt oss

Telefon: 22 13 22 13
E-post: hamar@hifiklubben.no

Her finner du oss

Vangsveien 62
2317 Hamar

Kart

Kom og besøk vår nye flotte butikk i CC Stadion, et nytt, stort og toppmoderne senter på Hamar, ikke langt fra gågata og togstasjonen. Du finner oss rett ved Burger King, med inngang fra Vangsvegen.

Vi kan tilby alle som er interessert i lyd og bilde en opplevelse, som gjør det verdt å ta en tur innom oss. Uansett om du er rocker med dyp kjærlighet til bassmonsterne Cerwin-Vega, om du får gåsehud av gitaren til Jeff Buckley under den eneste gode cover-versjonen av Hallelujah takket være DALI sine kritikerroste MENTOR høyttalere, om du er student med behov for et lite men likevel velspillende minianlegg eller om du er filmentusiast som må ha lyd og bilde nok til å føle at du ER Tom Hanks under landgangen i Normandie ("Saving private ryan"): Vi har anlegg til ethvert behov!

Vi lagerfører det meste fra NAD, DENON, DALI, Bowers & Wilkins, Cerwin-Vega, Sonos, Heos og Bluesound m.m. Butikken har eget lytterom hvor du kan se og høre noe av det beste innen hjemmekino og stereo. Det er også meget gode demonstrasjonsmuligheter rundt i butikken, slik at du kan prøve produktene før du kjøper. Trenger du veiledning innen streaming, trådløs lyd eller innbygging, kan du trygt komme til oss!

Vi lover å tilby deg en engasjert, entusiastisk, ærlig og serviceminded gjeng som skal gjør sitt beste for at du skal få den kundeopplevelsen du er vant med fra alle våre andre butikker.

Vi ønsker alle velkommen til vår butikk på Hamar!

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her