Hopp til innhold

Bang & Olufsen møter
Ferrari

Med den eksklusive B&O Ferrari Edition kan du få en helt unik opplevelse fra to av verdens store ikoner innen lyd, teknologi og design.

Bang & Olufsen Ferrari Edition er en eksklusiv spesialutgave av noen av B&Os mest populære og ikoniske produkter. Her kan du nyte den fantastiske røde Ferrari Red-finishen på de trådløse hodetelefonene dine eller den trådløse høyttaleren din, og du får B&Os lekre aluminiumsdesign og fremragende lydkvalitet med på kjøpet.

Uansett om du elsker design, musikk, Formel 1 eller superbiler, får du en helt unik opplevelse med Bang & Olufsen Ferrari Edition. Kanskje det er tid for å skjemme bort sansene dine litt ekstra?

Ferrari
Editions

Bang & Olufsen
høy kvalitet
og eksklusivt design

Ekte tre, eksklusivt stoff og aluminium er bare mer elegant enn plast, uansett hvordan du vrir og vender på det. Og det er nettopp denne følelsen av autensitet som gir deg en helt unik opplevelse og eierglede hver eneste gang du bruker B&O-produktet ditt.

De bærbare produktene fra Bang & Olufsen gir deg friheten til å være spontan uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Musikkopplevelsene dine er en naturlig del av livsstilen og hverdagen din, og B&O gir deg tilgang til dem uten at du blir bundet av store anlegg eller stikkontakter. Hodetelefonene er din beste venn, og når du vil lytte sammen med andre, må det naturligvis være på en høyttaler som er både trådløs, bærbar og stilig samtidig som den låter bra.

Opplev
verdensklasse
med Bang & Olufsen