Hopp til innhold
Cerwin-Vega
Subwoofer

Cerwin-Vega XLS-12S

4 498,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

"Vil du ha kraftig bass som passer til dine mellomstore høyttalere, så er XLS-seriens ""lille"" 12"" subwoofer et perfekt valg."

Les mer:

Beskrivelse

Cerwin-Vega XLS-12S – en kompakt og råsterk 12”-subwoofer

XLS-12S er den minste subwooferen i Cerwin-Vegas XLS-serie, men det er absolutt ingenting smått over prestasjonene. Med sitt sterke 12" long-throw-element går den nesten like dypt som 15"-modellen, men den er vesentlig enklere å plassere i stuen. Den innebygde forsterkeren på 250 watt er absolutt heller ingen lettvekter. Den holder stålkontroll over elementet, slik at bassgjengivelsen både er distinkt og brutal.

XLS-12S er den perfekte partneren til anlegg med en av de mindre XLS-høyttalerne. Hvis du for eksempel kombinerer den med XLS-12 eller XLS-28 får du bass, dynamikk og lydtrykk til langt oppover ørene, uten at anlegget fyller hele stuen. Hvis det skal være brutalt på den fete måten, og samtidig være innenfor et oppnåelig budsjett, er løsningen en XLS-subwoofer fra Cerwin-Vega!

XLS-12S fås i sort finish.

Kan brukes med alle anlegg og i alle rom
XLS-12S har en rekke forskjellige justeringsmuligheter, slik at du kan tilpasse den til forskjellige anlegg og rom. Den kan kobles til forsterkeren på flere måter: enten med stereo- eller monosignal fra linjeutgangen eller via høyttalerutgangene. På baksiden av subwooferen finner du volumjustering, justering for delefrekvens (hvor høye frekvenser den skal spille) og fase. Sistnevnte bruker du for å sikre at lyden fra subwooferen når ørene samtidig som lyden fra høyttalerne.

Cerwin-Vega – because nobody screams out for more treble!
Cerwin-Vega handler om ren og skjær underholdning. Det massive basstrykket fra de store gulvhøyttalerne og en subwoofer som XLS-12S fremkaller både gode grøss langs ryggraden og lystne blikk fra misunnelige venner. Men de kolossale kreftene må nytes med omhu. Cerwin-Vegas høyttalere har ekstreme egenskaper og bør behandles med respekt. Ellers kan kveldskos, fester og filmkvelder raskt utvikle seg uniformert besøk eller varige hørselsskader.

Subwooferkabler kjøpes seperat.  Subwooferkabler finner du her.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

  • Massiv bass og høyt lydtrykk
  • Fleksible tilkoblinger og innstillingsmuligheter
  • Relativt kompakt
  • Støpt aluminiumschassi på basselementet

Begrensninger

  • Noen alternativer har mer presis lyd
  • XLS-15S og HFA-serien er enda råere

Tilbehør til Cerwin-Vega XLS-12S

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde Hz (-3dB)43-300
Forsterker250 watt
Delefrekvenser50-150 Hz
Størrelse på basselement12"
KabinettkonstruksjonBass-refleks