Hopp til innhold
Clic
Møbel

Clic 131S

16 400,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Elegant luksusmøbel til lydplanke eller kompaktanlegg. Du kan til og med gjemme alt sammen bak en elegant stoffdør. Dybde 45 cm.

Les mer:

Beskrivelse

clic 131S – eksklusivt og fleksibelt hi-fi-møbel perfekt til lydplanke eller minianlegg, dybde 45 cm

  • Kompakt og elegant – perfekt til en lydplanke under TV-en
  • Også egnet til kompakte stereoanlegg med høyttalere
  • Enkel montering på vegg (feste er ekstrautstyr)
  • Flott lakkert finish i sort, hvit, grå eller grønn
  • Dør i stoff eller tre fås som ekstrautstyr
131S er et hi-fi-møbel av ypperste kvalitet designet spesielt til å henges på veggen under TV-en din. Møbelet er designet for å romme en lydplake, en senterhøyttaler eller et kompakt stereoanlegg inkludert høyttalere, og målene passer perfekt til dette formålet.

Hvis du supplerer med en stoffdør kan du gjemme vekk all elektronikken. Da får du god TV-lyd med usynlige høyttalere, samtidig som du kan styre anlegget med fjernkontrollen gjennom stoffet. Døren er hengslet i bunnen, slik at den åpner seg nedover på en praktisk måte. Perfekt for deg som setter pris på en elegant og funksjonell løsning til anlegget og TV-en.

clic 131S fås i ekslusiv sort, hvit eller grå matt lakkfinish. Dører, toppdeksel, veggfeste og annet tilbehør kan kjøpes separat. Grunnmøbelet leveres helt (ikke flatpakket).

clic møbler er håndlaget i Danmark, og har en bestilingstid på 4-6 uker.

clic – innovative hi-fi-møbler i luksusklassen

De danskproduserte clic-møblene erhi-fi-møblene for deg som vil ha både funksjonalitet, design og finish itoppklasse. Disse eksklusive møblene er laget for å presentere moderne lyd- ogbildeprodukter fra deres aller beste side, og med det elegante designet og deutallige kombinasjonsmulighetene kan du alltid finne en clic-løsning som erhelt perfekt for både anlegget og innredningen din.

clic-møblene er utrolig fleksibleog konseptet rommer en mengde innovative detaljer og en imponerende mengdeelegant og funksjonelt tilbehør. Modulkonstruksjonen gir deg nesten helt frie tøylertil å kombinere både i høyden og i bredden. Møblene kan stå på gulvet, påføtter eller på hjul, de kan stables eller veggmonteres over eller ved siden avhverandre, alt etter behov. Glem alt om rot, kabler, lysende dioder og fargersom ikke passer sammen – clic er gjennomtenkt helt ned til de elegantemagnetlåsene på dørene, som eliminerer synlige håndtak.

Skal anlegget ditt ses eller bare høres?

Med clic er du ikke lengerforhindret fra å kjøpe deg drømmeanlegget ditt, med komponenter i fullstørrelse, fordi du eller din bedre halvdel ikke har lyst til å ha elektronikkeller høyttalere i stuen. clic-modulene er dimensjonert for seriøsthi-fi-utstyr i standard 43 cm bredde, og du får god plass til både apparatenedine og seriøse kabler. Du kan velge moduler med utvendig dybde på 37, 45 og 55cm.*

Du har til og med mulighet til ågjemme hele anlegget – også f.eks. senterhøyttaler eller subwoofer – bakelegante stoffdører som tillater både lyd og fjernkontrollsignaler å slippe gjennom.Du får anlegget du drømmer om, og din bedre halvdel slipper å se på det ogirritere seg over det!

Nøyaktig og bunnsolid konstruksjon

clic-møblene er eksklusivt utførti alle detaljer. Der andre produsenter typisk setter sammen separate 16mm sponplater,er clic laget i solid 22 mm MDF som foldes fra én plate og limes og pluggessammen. Foldeteknikken er kjent også fra f.eks. høyttalerkabinetter, og girlangt mer nøyaktige sammenføyninger enn man kan få med separate plater.MDF-platene er også så stive og solide at de uten problemer kan bære ordentligseriøst hi-fi-utstyr.

Hvis du skulle få bruk for åplassere svært tungt utstyr på lange hyller (modell 221 og 222), kan avstiverekjøpes separat. Den solide konstruksjonen viser seg også ved at bakplaten ikkeer bærende. Dermed kan den fjernes, hvis du for eksempel trenger litt mer dybdei et rom som likevel er gjemt bak en dør.

Eksklusiv finish med perfekte kanter

Som noe helt usedvanlig og sværteksklusivt lakkeres clic-møblene både før og etter montering. Dette gjøres forå gjøre de allerede nesten usynlige skjøtene så godt som helt usynlige, og det utgjøren stor del av den suverene finishen.

Velger du en utgave i ektetrefiner, er skjøtene også svært imponerende. I dette tilfellet fordi finerenpå raffinert vis er brettet rundt kantene og skjært kant i kant med platen.Fineren er til slutt påført et beskyttende lag med matt lakk, som gjør denrobust uten å ødelegge åremønsteret eller følelsen av ekte tre.

Få kablene ut av syne

Kableneer nok det aspektet med et anlegg som flest finner mest irriterende. Med clicfår du alle muligheter til å organisere kablene optimalt. Skjult bak bakplatenkan du trekke kabler mellom hvert enkelt rom i møbelet, og du kan velgeforskjellige kabeldeksler til topp-platen, så du får den mest eleganteløsningen. Det finnes også matchende kabelskinner som skjuler kablene f.eks.opp til flatskjermen på veggen.

Endeløse kombinasjonsmuligheter med forskjellige moduler

Moduloppbygningen gir deg et havav muligheter for å sette sammen den clic-løsningen som perfekt matcher dinebehov. Hvis du for eksempel har bruk for et møbel i fire modulers bredde, kandu fritt velge mellom 2+2 eller 3+1. Dermed kan du alltid få en optimalplassering av skillevegger og hull i topplaten for kabler.

Det frie moduloppsettet kan f.eks.ha stor betydning hvis du har TV-en din hengende over møbelet. Og uansett om duforetrekker tre eller stoff, får du sidehengslede dører, og bestemmer selv omde skal åpne til høyre eller venstre. Du kan selvfølgelig også velge å la eneller flere seksjoner være helt åpne.

Hyllene kan justeres opp eller nedetter nettopp dine behov, og skuffen har et inndelingssystem med plass tilCD-er, filmer og spill. Skuffen kan trekkes helt ut, så du enkelt får tak i hvaenn du har liggende helt bakerst.

Produseres spesielt for deg

Tilhvert clic-møbel følger det med hyller og bakplater. Bakerst i topplaten er detfrest ut et sentrert hull til kabler. Som tilleggsutstyr velger du deksel tildette hullet, hyller, skuffer, dører, føtter m.m. slik at du får akkurat detmøbelet som passer dine behov.

Når du har gjort en bestilling, setter clic sammen ditt personlige hi-fi-møbel,slik at du får levert et helt ferdig og gjennomsjekket produkt. Dermed kan duvære sikker på at møbelet lever opp til den skyhøye clic-standarden i alleledd, og du slipper å bruke skrutrekkeren selv. Vær oppmerksom på at dennemetoden gir noe lenger leveringstid enn standardprodukter, typisk et par uker.

*Vær oppmerksom på at du velger clic-moduler med tilstrekkelig innvendig dybdetil utstyret ditt inkludert kabler og plugger.

Tilbehør til Clic 131S

05
Clic 05
Toppdeksel
400,- / Stk

Tekniske spesifikasjoner

Seksjoner3
Innvendig mål høyde (cm)16,2 cm
Innvendig mål bredde (cm)147,8 cm
Innvendig mål dybde med bakplate (cm)39,4 cm
Innvendig mål dybde uten bakplate (cm)44,3 cm