Hopp til innhold

Komplette
møbler

På denne siden viser vi ferdigkonfigurerte møbelsystemer som er klare til bruk. Skulle du trenge inspirasjon eller hjelp, så kan du kontakte kundeservice her. Se våres Clic katalog her.

Få hjelp i en
butikk

Vi står alltid klare i butikkene med veiledning og demonstrasjon av forskjellige møbelsystemer som passer inn i ulike innredninger. 

14 produkter

Møbler

Hi-fi-møbler er til deg som vil ha en elegant løsning til ditt anlegg og høyttalere, uansett om du vil vise dem frem, eller skjule dem. Hi-fi-møbler er fremstilt så du kan oppbevare anlegg, høyttalere, spillere osv. på en stilfull måte, uten at du trenger å gå på kompromiss med lyden. Med et ekte hi-fi-møbel kan du lukke apparatene inne og fremdeles få en gjennomført lyd brakt ut i rommet. 

I HiFi Klubben har vi en rekke forskjellige møbler, som hver på sin måte kan få frem det beste i ditt anlegg og dine høyttalere, så du kan nyte den gode lyden, uten å skulle irriteres av et forstyrrende syn av kabler og annet rot.

Sett anlegget i sentrum
Hvis du har brukt penger på et flott, lekkert anlegg, hvorfor så ikke yte det rettferdighet og gi det hedersplassen i stua, så folk kan se det når de kommer inn i rommet? Med en flott hi-fi-hylle eller stereobenk, kan du sette anlegget i sentrum, så det ikke bare gir fantastisk lyd, men også ser flott ut og blir en del av innredningen i rommet.

En enkelt hylle, eller et møbel med få rom er en god måte å sette anlegget i sentrum, uten at det blir overdrevent. Høyttalerne kan plasseres på fine hyller, som heller ikke tar for mye oppmerksomhet, men i stedet fremhever høyttalerne. 

En synlig, men diskret løsning til deg som gjerne vil vise frem anlegget på en elegant og stilig måte.

Diskret oppbevaring i fine møbler til hi-fi
Hi-fi-møbler kan naturligvis også brukes til å gjemme anlegg og høyttalere, hvis du heller vil ha et strømlinjeformet uttrykk i din innredning. 

De mange smarte reolene kan settes sammen akkurat slik som du vil, så du kan få nøyaktig det møbelet du har bruk for. 

Hi-fi-reoler varierer i høyde, bredde, antall rom, farger osv. så det er gode muligheter for å finne – eller sette sammen – en kombinasjon som passer inn i din stue.

Hvis anlegget ditt og høyttalerne skal skjules, kan du velge en fin reol eller stereobenk, hvor hullene dekkes av elegant svart stoff. Det gir et elegant uttrykk, samtidig som at lyden kan komme uforstyrret gjennom, fordi det er snakk om et hi-fi-møbel med en stoffdør som er spesiallaget akkurat til dette.

Du kan også velge skuffer i stedet for skapdører, hvis du har DVD-er eller CD-er som skal lagres skjult, i en diskret løsning, uten at de blir lagt vekk for langt unna. 

til de fleste møbler følger det med hyller, som du kan sette for eksempel din Blu-ray spiller eller hjemmekinoreceiver på.

Finn det rette designet til din smak
I HiFi Klubben forhandler vi møbler til hi-fi fra tre forskjellige produsenter, nemlig clic, unnu og VM acoustics. 

Alle tre byr på elegante løsninger, uansett om du vil skjule elegante fremheve dine hi-fi-apparater. De fleste møbler er fremstilt i svart, hvitt eller grå/sølv, men du kan også få møbler – eller deler, slik som skapdører og skuffefronter – i andre farger, for eksempel bordeaux eller blå.

Fra VM Acoustics møbler kan du blant annet få elegante stativ og diskrete veggbeslag, så dine høyttalere kan stå eller henge, alt etter hva som passer best inn hos deg. Et stativ er en elegant måte å fremheve høyttaleren, da stativet i seg selv ikke gjør noe vesen ut av seg, men høyttaleren blir satt i sentrum og fanger øyet når du kommer inn i rommet. 

Det samme gjelder for en fin hylle i glass. Den gjør heller ikke noe vesen ut av seg, men lar rampelyset falle på høyttaleren.

Unnu står blant annet bak et super-elegant hi-fi-møbel som passer perfekt til en soundbar. Det henges på veggen under din TV, og hvis du velger en svart front, ser det virkelig stilig ut når skjermen er slukket og de to svarte elementene pryder veggen.

I clics sortiment finner du mange hi-fi-moduler, så du kan få et møbel med akkurat det antallet rom og de målene du har bruk for – stor fleksibilitet og mange valgmuligheter.

Felles for alle de tre merkene, er at møblene i deres sortiment er designet med henblikk på å skape så elegante oppbevaringsløsninger som mulig. Kabler skjules og apparater skjules eller presenteres på en stilig måte, så det ikke bare er lyden fra anlegget og høyttalerne dine du kan nyte, men også synet av dem.

Hvis du har et lekkert anlegg, eller noen gode høyttalere, er det synd hvis de ikke kommer til sin rett, eller hvis de skaper et rotete inntrykk i rommet. Derfor er hi-fi-møbler geniale: Med dem kan du skjule kablene, så uttrykket blir helt rent. Alt etter hva du foretrekker, kan du velge om møbelet skal brukes som en pidestall for anlegget, eller om du vil skjule anlegget, så du ikke legge merke til det. 

Kom innom og opplev mulighetene dine
Kom inn i din lokale HiFi Klubben butikk og se de forskjellige hi-fi-møblene in action. Vi har stilt opp forskjellige kombinasjoner, så du kan se hvordan det fungerer i praksis og dermed finne ut av om det er noe som passer inn hos deg. 

Det kan gjøre en stor forskjell for en høyttaler om den blir satt på en reol eller stilt på et stativ, akkurat som fargen og overflaten på en skapdør kan gjøre virkelig stor forskjell på helhetsinntrykket. Det kan være vanskelig å forestille seg, når du sitter foran skjermen, så det er alltid smart med et besøk i en av våre butikker, så du kan oppleve de forskjellige mulighetene i virkeligheten. 

Har du spørsmål i forbindelse med ditt kjøp av hi-fi-møbler, står våre kompetente medarbeidere naturligvis til rådighet, så du kommer hjem med den beste oppbevaringsløsningen til dine apparater.