Hopp til innhold
DALI CALLISTO 6 C Gulvstående høyttaler

DALICALLISTO 6 CGulvstående høyttaler (par)

Trådløs gulvhøyttaler med et hav av herlige muligheter. For deg som vil ha det beste fra både det tradisjonelle og det trådløse hi-fi-universet.
Hvit matt
par39 996,-
Ikke på lager
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

DALI CALLISTO 6 C – trådløs aktiv gulvhøyttaler med 24-bit HD-kvalitet, 250 innebygde watt og fullblods hi-fi-lyd

CALLISTO 6 C er den trådløse gulvhøyttaleren i DALIs unike CALLISTO-system. Den gir deg rikelig med kraft og dynamikk til å fylle selv et stort lytterom med musikk eller filmlyd i svært god kvalitet, selv uten bruk av subwoofer. Sammen med den matchende SOUND HUB eller SOUND HUB COMPACT får du en løsning med et hav av herlige trådløse muligheter med et minimum av apparater og kabler.

Designet er enkelt og stilrent, og de elegante frontene på CALLISTO 6 C gir et både moderne og eksklusivt visuelt uttrykk som gjør det enkelt å få høyttaleren til å gli elegant inn i interiøret ditt. Uansett om musikken spiller eller ikke, vil både du og gjestene dine sette pris på CALLISTO 6 C som et eksklusivt hi-fi-produkt som hever seg langt over likegyldig metervare.

Med 250 innebygde Klasse D-watt i hver høyttaler kan CALLISTO 6 C uten problemer måle seg med mange tradisjonelle høykvalitets anlegg med separat stereoforsterker og passive høyttalere. Den trådløse signaloverføringen mellom høyttaleren og SOUND HUB skjer i ekte 24-bit oppløsning, så hvis lydkilden din er i HD, så får du også HD-kvalitet ut av høyttalerne. 

Brukervennlig og med alle muligheter

Mange streamingtjenester tilbyr et raskt voksende antall titler i CD- eller 24-bit HD-format. Kjøper du en Bluesound innbyggingsmodul til din SOUND HUB, så får du tilgang til trådløs HD-musikkstreaming på et brukervennlig trådløst anlegg som leverer varene i overlegen kvalitet. Og alt sammen er rett under fingertuppene dine på smarttelefonen.

Du kan også koble til alle andre lydkilder du måtte ha, inkludert alternative musikkstreamere, på SOUND HUB og fremdeles nyte godt av den trådløse tilkoblingen og styringen av høyttalerne. Alt det beste fra det tradisjonelle og det trådløse hi-fi-universet samlet i ett system.

Hvis du ikke trenger innebygget Bluesound eller andre utvidelsesmuligheter, kan du også velge å kombinere CALLISTO 6 C med den smarte SOUND HUB COMPACT. Da får du digital HDMI-tilkobling til TV-en din, inkl. Audio Return Channel (ARC), og dette gir deg helt nye og praktiske muligheter. Da kan du blant annet styre volumet fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din, og alt sammen slår seg automatisk av og på, slik at det eneste du trenger å konsentrere deg om er å nyte den gode lyden.

DALI CALLISTO 6 C fås i Shadow Black (sort/mørkt grått frontstoff), Mountain Grey (hvit/lyst grått frontstoff), Tobacco Oak (mørk eik/sort frontstoff).

OBS: Alle høyttalere i CALLISTO C-systemet krever en SOUND HUB (alternativt SOUND HUB COMPACT). Forbindelsen mellom høyttalere og hub er fullstendig trådløs, men alle trådløse funksjoner (inkl. Bluetooth) samt alle innganger til lydkilder går via hubben.

Mer bilder av DALI CALLISTO 6 C

DALI CALLISTO 6 C Gulvstående høyttaler

Høydepunkter

 • Svært ren, detaljert og dynamisk hi-fi-lyd, også i større lytterom
 • Trådløs signaloverføring i ekte 24-bit HD-kvalitet med DALI SOUND HUB / SOUND HUB COMPACT
 • Innebygget 250 watts forsterker
 • Automatisk av/på
 • Elegant og diskre tekstilfront
Marius Lindh
Sarpsborg
99 butikkerFinn nærmeste butikk
Marius Lindh

Vår
Ekspertvurdering

 • Trådløs gulvhøyttaler
 • Trådløs signaloverføring i ekte 24-bit HD-kvalitet med DALI SOUND HUB / SOUND HUB COMPACT
 • Svært ren, detaljert og dynamisk lyd, også i større lytterom
 • Innebygget 250 watts forsterker
 • Touch-volumkontroll på topplaten
 • Hybrid-diskant (softdome/bånd)
 • Spesialbygde bass/mellomtone-elementer med SMC-magnetsystem
 • Automatisk av/på
 • Kan også kobles til en analog lydkilde med kabel (f.eks. musikkstreamer)
 • Solid og resonansfattig kabinett i 25 mm MDF-plate
 • Elegant og diskre tekstilfront

Tekniske spesifikasjoner

D/A-konvertering lydBurr-Brown PCM1796
Delefrekvens2600 Hz
Diskantstørrelse29mm
Forsterker250 watt
Frekvensområde (-3dB)37-30.000 Hz
Størrelse på basselement6.5"