Hopp til innhold
DALI
Høyttalerstativ (par)

DALI CONNECT Stand M-600

3 698,-par

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Elegant høyttalerstativ som løfter høyttalerne dine opp i ørehøyde. Spikes og gummiføtter følger med, og du kan skjule kabelen i søylen på stativet.

Les mer:

Beskrivelse

DALI CONNECT Stand M-600 – solid og elegant gulvstativ for optimal plassering av kompakthøyttalerne dine

CONNECT Stand M-600 er et solid og elegant konstruert høyttalerstativ som løfter høyttalerne dine opp i den korrekte lyttehøyden når du sitter i sofaen. Bunnplaten er elegant laget i frostet glass, og du kan enkelt skjule høyttalerkabelen i søylen på stativet. Både søylen og topplaten er laget av metall og veier nok til at du kan være trygg på at høyttalerne dine står helt trygt og stabilt. Justerbare spikes følger med, og er du bekymret for tregulvet ditt, så bruker du bare de medfølgende gummiføttene.

Er ikke høyttalerne dine fra DALI, så velger du selv om du vil pryde stativet med det medfølgende DALI-klistermerket. Den hvite utgaven av stativet er ekstra spesiell. Her har DALI nemlig investert ekstra mye penger i glasspladen for at du skal slippe grønnskjæret som ofte er tydelig i billigere glassplater.

DALI CONNECT Stand M-600 selges parvis og fås i hvit eller sort finish. Spikes, gummiføtter, DALI-logo og sklisikkert underlag medfølger.

OBS: CONNECT Stand M-600 er også et godt valg for CALLISTO 2 C trådløse høyttalere. Vær imidlertid oppmerksom på at strømkabelen ikke kan skjules gjennom stativet.


Tekniske spesifikasjoner

FargeSort
FargebeskrivelseSort
Vekt produkt (kg)12,1
Høyde emballasje (cm)11
Lengde emballasje (cm)73
Vekt emballasje (kg)13,1
Bredde emballasje50