Hopp til innhold
DALI
Vegghøyttaler

DALI FAZON LCR

5 148,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

For deg som vil ha diskré vegghøyttalere med lekkert design og skikkelig god lyd. Høyglanslakkert aluminiumskabinett og medfølgende veggfeste. Selges både stykkvis og som som par til stereobruk.

Les mer:

Beskrivelse

FAZON LCR er en eksklusiv designhøyttaler fra DALI, som både design- og lydmessig passer perfekt sammen med en moderne flat-TV. Med sitt elegante høyglanslakkerte aluminiumskabinett glir den naturlig og diskret inn i de fleste boligmiljøer, samtidig som den tilbyr en gullrekke av raffinerte tekniske løsninger som setter den i en klasse for seg.

FAZON LCR er designet for veggmontering via medfølgende veggfeste. Den unike klikk-monteringen gjør opphengningen utrolig enkel, og du kan velge mellom vannrett og loddrett oppheng – også etter at festet er montert på veggen. Elementer og komponenter er konstruert etter samme høye standard som DALIs tradisjonelle høyttalere, så FAZON LCR er også et godt valg for den designbevisste musikkelskeren som ønsker seg et par elegante stereo- eller hjemmekinohøyttalere. Sammen med en passende subwoofer – f.eks. en av DALIs egne modeller – kommer du til å bli overveldet av lydkvaliteten fra disse små og velformede aluminiumsperlene. Fås i sort og hvit høyglansfinish.

Avansert kabinett i aluminium
 I tillegg til å være utrolig elegant rommer DALIs støpte aluminumskabinett mange unike tekniske løsninger, som er til stor gavn for både lyden og brukervennligheten. Sammenlignet med vanlige MDF-plater i vanlige høyttalere, er aluminium vesentlig tyngre og sterkere. Derfor kan platene gjøres tynnere, hvilket gir større innvendig volum som basselementene kan arbeide i. Kort sagt: mer og bedre lyd fra en mindre høyttaler!

Det geniale patententerte, integrerte Click’n Connect veggfestet er støpt og frest i aluminium, med store forgylte kontaktflater mellom feste og høyttaler, som sikrer problemfri funksjon mange år frem i tiden. Høyttalerkablene monteres én gang for alle på veggfestet, hvorpå FAZON LCR på et øyeblikk kan klikkes på plass i loddrett eller vannrett posisjon, alt etter hva du ønsker. Uansett hvordan du vrir høyttaleren sørger festet for at polariteten er korrekt, slik at du ikke ved et uhell forringer lyden i anlegget ditt. Hvis du bruker FAZON LCR i et miljø med risiko for tyveri (café, hotell eller lignende), kan høyttaleren låses fast til festet med den medfølgende spesialskruen.

Den støpte sandwich-frontbaffelen er lakkert med den samme mattsorte gummimalingen som blant annet er kjent fra dashbordet i den eksklusive sportsbilen Audi TT. Langs kanten er det innstøpt en mengde små magneter som gjør det mulig å feste frontstofframmen helt uten synlige hull. Det kommer du til å sette pris på hvis du velger å bruke høyttaleren uten frontstoff. Den elegante krom-kanten gir samtidig FAZON LCR et helt distinkt utseende, både med og uten frontstoff. Og som en ekstra piff kan logoen på fronten dreies, slik at den alltid er riktig vei. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene!

Bordstativ kjøpes separat. 

Kvalitetselementer gir kvalitetslyd
FAZON LCR er kompromissløst designet for best mulig lydkvalitet. Derfor har DALI brukt en mengde av de samme tekniske løsningene som i sine øvrige høyttalerserier. Softdome-diskanten er utstyrt med en svært kraftig neodyme-magnetsystem, som til og med inkluderer magnetisk olje og integrert kjøleprofil for avledning av varme under høy belastning. Bass/mellomtone-elementene har DALIs velkjente trefiber-membraner, som i kombinasjon med low-loss-designet gir en utrolig ren og dynamisk gjengivelse, uansett om du spiller høyt eller bare hører på stillferdig bakgrunnsmusikk. Delefilteret er montert direkte på terminalbrønnen, og har samme høye komponentkvalitet som de kritikerroste IKON- og MENTOR-seriene.

Tilbehør til DALI FAZON LCR

Tekniske spesifikasjoner

KabinettkonstruksjonBass-refleks
Integrert veggfesteJa
Bi-wireNei
GulvstativerNei
BordstativerNei
Spikes inkludertNei

Anbefalte produkter