Hopp til innhold
DALI FAZON MIKRO Kompakt høyttaler

DALIFAZON MIKROKompakt høyttaler (par)

Lekker og ultrakompakt høyttaler som gir flott lyd både i stereo og i hjemmekinoen. Elegant finish i høyglanslakkert aluminium, flere farger.
Hvit høyglans
par3 996,-
Forventet på lager fredag 31. desember 2021.
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

DALI FAZON MIKRO – ultrakompakt og lekker designhøyttaler til både musikk og hjemmekino

FAZON MIKRO er den perfekte løsningen i et ultrakompakt stereosystem og for høykvalitets TV-lyd via et anlegg. Her får du seriøse elementer og et elegant, solid høyttalerkabinett i ekte aluminium.

Med sin gjennomførte kvalitet kan FAZON MIKRO fungere fint alene i mange sammenhenger, men de små dimensjonene setter naturligvis sine begrensninger i bassen. Legger du til en kompakt subwoofer for de dype tonene – for eksempel DALIs egen kompakte FAZON SUB 1 – kan du til gjengjeld se frem til store lydopplevelser.

Du kan også enkelt bygge opp en komplett hjemmekino med denne kompakte lille perlen. I så fall utvider du bare med et par ekstra FAZON MIKRO til bakkanalene, samt den matchende FAZON MIKRO VOKAL som senterhøyttaler. Både i design og klang kan FAZON MIKRO problemfritt brukes som side/bakhøyttalere sammen med de større FAZON SAT, FAZON LCR og FAZON F5. Det gir deg mulighet til å sette sammen en kompakt, elegant og særdeles velspillende FAZON-hjemmekino.

Passer inn overalt

FAZON MIKRO er så liten at den uten problemer glir sømløst inn i ethvert interiør. Det medfølgende festet gir montering helt inntil veggen, hvilket gir et svært stilrent uttrykk. Hvis du heller vil plassere høyttaleren på en hylle, bruker du bare de medfølgende gummiføttene. En siste mulighet er det spesialdesignede gulvstativet (ekstraustyr), som du for eksempel kan bruke om du vil ha side- eller bakhøyttalerne stående fritt i rommet.

FAZON MIKRO fås i høyglanslakkert svart eller hvit finish.

Høydepunkter

  • Ultrakompakt og lekkert aluminiumsdesign Mange muligheter både for stereo- og hjemmekinooppsett Enkel og elegant plassering på vegg via medfølgende feste Flott lydkvalitet størrelsen tatt i betraktning Matchende gulvstativ kan fås som ekstrautstyr
Ole Foss
Drammen
99 butikkerFinn nærmeste butikk
Ole Foss

Vår
Ekspertvurdering

  • Ultrakompakt og lekkert design i høyglanslakkert aluminium Mange muligheter både for stereo- og hjemmekino Enkel og elegant plassering på vegg via medfølgende feste Seriøse elementer gir flott lydkvalitet størrelsen tatt i betraktning Solide forgylte klemterminaler for enkel og stabil kabelmontering Matchende gulvstativ kan fås som ekstrautstyr Fås i flere flotte farger

Tekniske spesifikasjoner

Diskantstørrelse20mm
Følsomhet84 dB
Frekvensområde (-3dB) 95-25.000 Hz
Impedans6 ohm
Størrelse på basselement4"

Tilbehør til DALI FAZON MIKRO