Hopp til innhold
3 996,-par
Hvit høyglans

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Varen inngår i et system eller pakke
Flott og ultrakompakt designhøyttaler for både musikk, hjemmekino og TV-lyd. Elegant finish i høyglanslakkert aluminium, flere farger.

Les mer:

Beskrivelse

DALI FAZON MIKRO – ultrakompakt og flott designhøyttaler for både musikk, hjemmekino og TV-lyd

 • Ultrakompakt og flott design i høyglanslakkert aluminium
 • Masser av muligheter til både stereo og hjemmekino
 • Enkel og elegant plassering på vegg med medfølgende brakett
 • Velegnet for plassering på hylle (gummiføtter medfølger)
 • Flere flotte farger

FAZON MIKRO er en elegant utført ultrakompakt designhøyttaler som passer perfekt til et ultrakompakt stereosystem og for høykvalitets TV-lyd via et anlegg. Her får du lyd i ekte hi-fi-kvalitet fra et elegant og solid høyttalerkabinett i ekte aluminium.

Med sin gjennomførte kvalitet kan FAZON MIKRO fungere fint alene i mange sammenhenger, men de små dimensjonene setter naturligvis begrensninger i bassen. Legger du til en kompakt subwoofer for de dype tonene – for eksempel en av DALIs egen kraftige modeller – kan du til gjengjeld se frem til store lydopplevelser.

Du kan også enkelt bygge opp en komplett hjemmekino med denne kompakte lille perlen. I så fall utvider du bare med et par ekstra FAZON MIKRO til bakkanalene, samt den matchende FAZON MIKRO VOKAL som senterhøyttaler. Både i design og klang kan FAZON MIKRO problemfritt brukes som side/bakhøyttalere sammen med de større modellene i FAZON-serien. 

Passer inn overalt

FAZON MIKRO er så liten at den uten problemer glir sømløst inn i ethvert interiør. Det medfølgende festet gir montering helt inntil veggen, hvilket gir et svært stilrent uttrykk. Hvis du heller vil plassere høyttaleren på en hylle, bruker du bare de medfølgende gummiføttene. 

DALI FAZON MIKRO fås i høyglanslakkert aluminiumsfinish.

Ekte hi-fi i miniformat

Til tross for de ultrakompakte målene er FAZON MIKRO spekket med seriøse hi-fi-løsninger, hvilket er forklaringen på den overraskende høye lydkvaliteten. Softdome-diskanten gir masse luft og detaljer i lydbildet, selv ved høyt volum. Det kraftige 4” bass/mellomtoneelementet bruker DALIs karakteristiske trefibermembran og den applauderte low-loss-teknologien som går igjen i selv DALIs mest kostbare høyttalere.

Det støpte aluminiumskabinettet er heller ikke bare for syns skyld. Aluminium er mange ganger sterkere enn både tre og plastikk, og derfor kan veggene gjøres tynnere, så det innvendige volumet blir større. De runde formene hjelper samtidig til med å kvele resonanser og vibrasjoner.

Sluttproduktet er en høyttaler som vrir den maksimale lydkvalitet ut av minimale mål, selv på anlegg i økonomiklassen. FAZON MIKRO låter kort sagt langt større enn den er, og hvis du sammenligner med en billig plasthøyttaler i samme størrelse, vil du høre forskjellen umiddelbart.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Ultrakompakt og flott design i høyglanslakkert aluminium
 • Massevis av muligheter for både stereo og hjemmekino
 • Enkel og elegant plassering på vegg med medfølgende brakett
 • Velegnet for plassering på hylle (gummiføtter medfølger)
 • Seriøse elementer gir god lydkvalitet for størrelsen
 • Flere flotte farger

Begrensninger

 • Må suppleres med en subwoofer for å spille skikkelig bass

Videoer om DALI FAZON MIKRO

Tilbehør til DALI FAZON MIKRO

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde (-3dB)95 - 25000 Hz
KabinettkonstruksjonLukket
Bi-wireNei
Følsomhet84 dB
Delefrekvens2560
Impedans (ohm)6
Diskant20mm Soft dome
Antall bassenheter1x
Bass 1 - størrelse4"

Anmeldelser


5.0
5 anmeldelser
5
5
4
0
3
0
2
0
1
0

Anbefalte produkter