Hopp til innhold
13 996,-par
Sort høyglans
Forventet på lager tirsdag 28. mai 2024
  -
Varen inngår i et system eller pakke
Liten, elegant og utrolig velspillende. En sann lydperle til mindre rom der du vil ha audiofile musikkopplevelser uten store høyttalere.

Les mer:

Beskrivelse

DALI MENUET – ultrakompakt, audiofil høyttaler i eksklusiv utførelse

  • Slankt og lavt design – enkel å plassere under TV-en eller på veggen
  • Enkel i oppsett og daglig bruk
  • Volum kan styres fra eksisterende TV-fjernkontroll
  • Flott finish og god lyd til prisen, selv uten subwoofer
  • Kan gi 3D-effekt i lyden

MENUET er en ultrakompakt og eksklusivt utført høyttaler med store audiofile kvaliteter. Til tross for sine ytterst beskjedne mål gir den et stort og utrolig musikalsk lydbilde. Du får en ren og forbløffende fyldig bass, en åpen og dynamisk mellomtone og masse fine detaljer i toppen.

Finishen er den samme som på DALIs eksklusive RUBICON-serie. Det betyr at du kan velge mellom høyglanslakk i sort eller hvit, eller ekte trefinér i valnøtt eller Rosso (rosentre). Uansett hvilken versjon du velger, får du en høyttaler som er en fryd å leve med i hverdagen, både når det gjelder utseende og musikalske prestasjoner

Perfekt for plassering tett på veggen

MENUET er designet for å kunne plasseres tett inntil veggen, enten stående på en hylle eller opphengt ved hjelp av DALIs smarte veggfeste (ekstrautstyr). Høyttaleren er konstruert for dette, så du trenger ikke å være redd for rumlende og upresis bass. I et mindre rom fungerer MENUET utmerket på egen hånd. I et stort rom, kan du supplere med en god subwoofer, slik at du ender opp med et høyt presterende, kompakt full-range-system.

MENUET er tilgjengelig i sort eller hvit høyglansfinish eller ekte trefinér. Spesialdesignet veggfeste fås som ekstrautstyr.

DALI MENUET – ultrakompakt og avansert

Det eksklusive 4,5" bass-/mellomtoneelementet er utstyrt med DALIs unike trefibermembran, som du også finner i deres aller beste høyttalerserier RUBICON og EPICON. Low-loss-konstruksjonen får alle kvalitetene frem i musikken din ved både høyt og lavt volum – en stor fordel, spesielt hvis du for eksempel bruker MENUET som luksushøyttaler på soverommet eller hjemmekontoret.

Diskanten er en 28mm softdome med ultralett membran. Den lave massen og den ekstremt kraftige neodymmagneten gjør membranet i stand til å bevege seg lynraskt og ekstremt nøyaktig. Dette utgjør en stor del av hemmeligheten bak det imponerende store og naturlige lydbildet fra MENUET.

DALIs eksklusive elementer, et høykvalitets delefilter og veldesignede, solide terminaler demonstrerer tydelig at MENUET er en høyttaler designet for seriøs bruk. At den også er en fryd for øyet og nesten ikke tar opp plass er bare et ekstra pluss.

Toveis med orginale løsninger

Kompakte toveis høyttalere har mange entusiastiske tilhengere. Til dels på grunn av de stuevennlige dimensjonene, men også i høy grad av de lydmessige kvalitetene. Det lille frontarealet og den enkle oppbygningen kan få en velkonstruert høyttaler til å prestere et overlegent stereoperspektiv og en stor og musikalsk bass/mellomtone-gjengivelse, som for mange bruker veier opp for de fysiske begrensningene i de dypeste oktavene.

MENUET er en bassrefleksjonstruksjon, og for å få frem de siste ressursene i bassområdet har DALI valgt en orginal løsning, nemlig å plassere bassporten skrått nedover rett over høyttalerterminalene på høyttalerens bakside. Den skrå plasseringen gir plass til et lengre refleksrør på innsiden av kabinettet og dermed en lavere tuningsfrekvens enn hva som ellers ville vært mulig. I tillegg er denne plasseringen optimal ved veggmontering av høyttaleren.

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde (-3dB)59 - 25000 Hz
KabinettkonstruksjonBass-refleks
Bi-wireNei
Følsomhet86 dB
Delefrekvens3000
Impedans (ohm)4
Diskant28mm Softdome med neodymmagnet
Bass1x 4.5" Low-loss med trefibermembran

Anmeldelser


5.0
7 anmeldelser
5
7
4
0
3
0
2
0
1
0
Jos
Nederland
4 dager siden

store ting

Jos
Nederland
Iwan
Nederland
4/26/2024

Fine kompakthøyttalere som går steinhardt og en fin lyd! Trodde jeg måtte gå større, men det er absolutt unødvendig. Anbefaler dem absolutt.

Iwan
Nederland
Olav
Nederland
2/7/2024

Fantastisk lyd i kombinasjon med subwooferen av samme merke

Olav
Nederland
Manuel
Tyskland
1/17/2024
Manuel
Tyskland
Maria
Danmark
1/2/2024

Flotte høyttalere. Jeg ønsket en høy kvalitet egnet for å lytte til klassisk musikk, og jeg fikk det. Jeg fulgte alle gode råd angående oppsett og distanse, og det er en glede.

Maria
Danmark

Anbefalte produkter