Hopp til innhold
DALI OBERON ON-WALL C Aktiv høyttaler

DALIOBERON ON-WALL CAktiv høyttaler (par)

Få strålende trådløs hi-fi lyd til både TV-en og musikken din. Perfekt til veggen – og du kan styre lyden fra din eksisterende TV-fjernkontroll!
Lys eik
par13 396,-
Forventet på lager torsdag 15. september 2022.
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

DALI OBERON ON-WALL C – trådløs aktiv EQUI vegghøyttaler med strålende lyd til musikk, TV og trådløs surround

OBERON ON-WALL C er aktive trådløse EQUI-høyttalere i elegant og kompakt flatt design som er ideelt for veggmontering, typisk ved siden av TV-en. Her kan du nyte både musikk og TV-lyd i strålende hi-fi-kvalitet uten at du samtidig trenger å få et stort system med tilhørende kabler inn i stua. Alt du trenger i tillegg til høyttalerne er en SOUND HUB eller den ekstra kompakte SOUND HUB COMPACT, som enkelt kan skjules bak TV-en.

Uansett hvilken hub du velger å kjøpe er du klar for strålende hi-fi-lydkvalitet for både trådløs musikk og TV-lyd i stereo. Du kan til og med bruke OBERON ON-WALL C som fronthøyttalere i en superelegant og brukervennlig trådløs EQUI hjemmekino (med DALI SOUND HUB + HDMI AUDIO MODULE).

OBERON ON-WALL C leverer imponerende ren, veloppløst og dynamisk lyd på tross av sitt flate og diskrete design, og den kan enkelt fylle en mindre stue med musikk eller filmlyd i flott hi-fi-kvalitet. Når du i tillegg sparer prisen på et separat anlegg, blir dette systemet plutselig et veldig interessant alternativ til en seriøs lydplanke eller et tradisjonelt kompakt stereoanlegg. Hvis du vil ha mer og bedre bass, kan du legge til en subwoofer etter eget ønske, som til og med kan gjøres trådløs hvis du vil (med DALI WSR -adapter).

Perfekt for trådløs TV-lyd i ekte hi-fi kvalitet

Sammen med den smarte SOUND HUB COMPACT får du digital HDMI-tilkobling til TV-en inkl. Audio Return Channel (ARC), og det gir deg helt nye og praktiske alternativer. Slik kan du kontrollere volumet fra din eksisterende TV-fjernkontroll, og alt slås på og av automatisk, så du kun trenger å konsentrere deg om å nyte den gode lyden.

En Bluesound musikkstreamer eller en innebygd Bluesound-modul (kun på SOUND HUB) kan gi deg tilgang til trådløs musikkstrømming i suveren bedre-enn-CD-kvalitet på et brukervennlig trådløst system – med alt sammen rett under fingertuppene på smarttelefonen.

Du kan også koble alle dine andre lydkilder - inkludert alternative musikkstreamere - til en sound hub og fortsatt nyte godt av den trådløse tilkoblingen og enkle betjeningen av høyttalerne. Alt det beste fra både det tradisjonelle og det trådløse hi-fi-universet samlet i ett system!

OBERON ON-WALL C fås med finish i sort ask, hvit matt, lys eik og mørk valnøtt

OBS: Alle høyttalere i OBERON C -systemet krever en SOUND HUB eller SOUND HUB COMPACT for å spille. Den faktiske forbindelsen mellom høyttalerne og hub-en er helt trådløs, men alle trådløse funksjoner (inkludert Bluetooth) samt alle innganger til lydkilder kjøres via hub-en.

Test av DALI OBERON ON-WALL C

Mer bilder av DALI OBERON ON-WALL C

DALI OBERON ON-WALL C Aktiv høyttaler

Høydepunkter

 • Trådløst aktivt kompakt EQUI høyttalersystem
 • Flatt design for veggmontering f.eks. ved siden av TV-en
 • Masser av muligheter både til musikk, TV-lyd og trådløs surround (via SOUND HUB + HDMI AUDIO MODULE)
 • Trådløs signaloverføring 24-bit HD-kvalitet
 • Automatisk på/av

Vår
Ekspertvurdering

 • Trådløst aktivt kompakt EQUI høyttalersystem
 • Flatt design for veggmontering f.eks. ved siden av TV-en
 • Imponerende ren og dynamisk lyd for størrelsen
 • Perfekt for både musikk, høykvalitets TV-lyd og trådløs surround (via SOUND HUB + HDMI AUDIO MODULE)
 • Trådløs signaloverføring fra hub til høyttalere i 24-bit HD-kvalitet
 • Bluetooth-streaming via SOUND HUB / SOUND HUB COMPACT
 • Innebygde Klasse D-forsterkere
 • Spesialbygde bass/mellomtone-elementer med SMC-magnetsystem
 • Auto-på/av
 • Mulighet for trådløs subwoofer (med WSR adapter)
 • Integrert nøkkelhull-brakett

Tekniske spesifikasjoner

Delefrekvens2700 Hz
Diskantstørrelse29mm
Frekvensområde (-3dB) 51-26.000 Hz
Størrelse på basselement5.25"

Tilbehør til DALI OBERON ON-WALL C

Anbefalte produkter