Hopp til innhold

DALIP-10 DSSSubwoofer

DALIs kompromissløse subwoofer passer perfekt til ditt kompromissløse high-end stereo- eller surround-anlegg. Kompakt format og flere farger.
Hvit høyglans
stk33 998,-
Forventet på lager fredag 1. september 2023
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

DALI SUB P-10 DSS – kompakt og eksklusiv subwoofer til kompromissløse high-end-systemer

SUB P-10DSS er en kompromissløs high-end-subwoofer, som gir deg en unik kombinasjon av presisjon og lydkvalitet til musikk, samt nok av kraft til filmbruk. Ved hjelp av ekstremt gjennomarbeidete høyttalerelementer, en innebygget forsterker på 500 watt og avanserte tekniske løsninger kan SUB P-10 DSS fint brukes sammen med svært eksklusive stereo- eller flerkanals-systemer, f.eks. DALIs egen EPICON-serie eller andre høykvalitets høyttalersystemer.

SUB P-10DSS er utstyrt med ett nedovervendt 10” element med lang slaglengde, supplert av to sidevendte 10” slave-elementer, alle med membraner i ultrakraftig kullfibermateriale. Det samlede membranarealet setter en ny standard for et så kompakt kabinett, og med den svært strømsterke forsterkeren leverer P-10 DSS uanstrengt, presis og dynamisk bass helt ned til de dypeste frekvensene.

SUB P-10DSS har fjernkontroll, frontdisplay, forhåndsinnstilt EQ til musikk og filmlyd, samt tre fleksible, personlige brukerinnstillinger. Dette gjør det utrolig enkelt å få til et optimalt oppsett, samtidig med at den er særdeles behagelig i daglig bruk. Den eksklusive utførelsen i pianolakk og de moderate dimensjonene gjør P-10 DSS til noe så sjeldent som en plasseringsvennlig high-end-subwoofer.

SUB P-10 DSS får du i høyglans sort og høyglans hvit utførelse. Fjernkontroll er inkludert.

Vår
Ekspertvurdering

  • Svært dyp, rask og presis bass til både musikk og hjemmekino Mengder av kraft Ekstremt kompakt i forhold til ytelse Eksklusiv utførelse i høyglans pianolakk Fjernkontroll og frontdisplay for enkelt oppsett og daglig bruk Forhåndsprogrammert EQ for hi-fi og hjemmekino Minne for tre personlige grunninnstillinger Ikke spesielt kritisk mht. plassering

Videoer om DALI P-10 DSS

Tekniske spesifikasjoner

Delefrekvenser40-120 Hz
Forsterker500 watt
Frekvensområde Hz (-3dB)24-250
KabinettkonstruksjonLukket
Størrelse på basselement10"

Tilbehør til DALI P-10 DSS

AudioQuest Irish Red Subwooferkabel
AudioQuest Irish Red
Subwooferkabel
1 098,- / stk
3
AudioQuest Boxer Subwooferkabel
AudioQuest Boxer
Subwooferkabel
2 198,- / stk
2

Anbefalte produkter

DALI RUBICON 6 Gulvstående høyttaler
DALI RUBICON 6
Gulvstående høyttaler
44 996,- / par
8
DALI EPICON 6 Gulvstående høyttaler
DALI EPICON 6
Gulvstående høyttaler
123 996,- / par
DALI EPICON 2 Kompakt høyttaler
DALI EPICON 2
Kompakt høyttaler
59 996,- / par
4