Hopp til innhold
2 698,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Nyt god komfort og raffinert hi-fi-lyd til både musikk og film når du er på farten. Trådløse in-ear-hodetelefoner i eksklusiv kvalitet.

Les mer:

Beskrivelse

Denon AH-C820W – eksklusive, trådløse in-ear-hodetelefoner med raffinert hi-fi-lyd til musikk og film fra PC/Mac eller smarttelefon

  • Ingen forsinkelse på trådløs film- og spillyd
  • Fremragende trådløs lydkvalitet
  • Eksklusivt og solid design i aluminium
  • Dobbel kabelføring for optimal lydkvalitet
  • Dedikert Denon Audio App (iOS/Android)
AH-C820W er eksklusive in-ear-hodetelefoner som gir deg trådløs superkvalitet i miniformat. Nyt behagelig passform til togturen, reisen eller arbeidsdagen samt eksklusivt aluminiumsdesign for lang holdbarhet og gode hi-fi-prestasjoner.

AH-C820W har en bøyle med behagelig passform, som du kan ha bak nakken hele dagen, slik at musikken alltid er innen rekkevidde. Bøylen gir også plass til mer batteri, så du kan nyte opptil 10 timers spilletid på én lading – vesentlig mer enn du får med trådløse in-ear-modeller uten bøyle.

Hvis du liker å se på serier eller YouTube når du er på farten, så er AH-C820W et opplagt valg. Mens mange trådløse hodetelefoner sliter med forsinket lyd når du ser film eller gamer på en smarttelefon eller PC/Mac, så får du det helt synkront her. Du kan til og med nyte lyden i ekstra god trådløs kvalitet hvis smarttelefonen din støtter aptX.

Det følger med myke gummiørepropper i 4 ulike størrelser samt et ekstra sett med spesialørepropper i Comply-skum som former seg helt tett og nøyaktig etter øret ditt. Dette gir deg både lyd og passform av høyeste klasse. Samtidig blir du effektivt skjermet fra bakgrunnsstøy, slik at du kan nyte favorittmusikken din uforstyrret uansett hvor du er.

Denon AH-C820W fås i sort finish. USB-ladekabel, oppbevaringsetui og ørepropper i forskjellige størrelser (inkl. Comply-ørepropper) medfølger.

Denon AH-C820W – kvalitetsmaterialer og originale løsninger
Bruken av aluminium i det eksklusive hybrid-huset på AH-C820W er ikke bare for syns skyld. God mekanisk stabilitet og gjennomtenkt design har nemlig avgjørende betydning for lydkvaliteten, selv i dette kompakte formatet. For å sikre en hittil uhørt bassgjengivelse fra et par in-ear-hodetelefoner er AH-C820W utstyrt med hele to 11,5 mm drivere på hver side. Dette patenterte ”Double Air Compression”-systemet gir bassen et så kraftig dytt i riktig retning at du nesten glemmer at det ikke er snakk om fullstørrelses hodetelefoner.

Denons ”Acoustic Optimiser” kan nesten sammenlignes med bassrefleksporten på en høyttaler. Funksjonen dens er å regulere luftstrømmen bak membranen, slik at det ikke oppstår uønskede kompresjonseffekter.

Denon Audio App – bedre opplevelser med smarttelefonen din
Hvis du vil ta med den gode lyden i lomma, så kan Denon Audio App gjøre musikklytting på smarttelefonen til en ekstra god opplevelse. Lydbildet kan finjusteres med equalizer-innstillinger, og du får massevis av smarte muligheter til å lage spillelister m.m. Du får også tilgang til titusenvis av radiostasjoner fra hele verden (TuneIn Internett-radio). Finnes for både iOS og Android.

Tilbehør til Denon AH-C820W

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde4-22.000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruksjonLukket
Bluetooth-versjonJa - 5 ( aptX, aptX Low Latency, AAC )
Driverstørrelse11,5 mm
Avspilling via USBJa