Hopp til innhold
18 998,-stk
Forventet på lager lørdag 28. september 2024
  -
Her har Denon åpnet alle sluser og laget et par hodetelefoner som du aldri har sett maken til. Japansk hi-fi-håndverk fra aller øverste hylle!

Les mer:

Beskrivelse

Denon AH-D9200 – unike prestisje-hodetelefoner i håndlaget japansk toppkvalitet

  • Håndbygget på Denons egen Shirakawa-fabrikk i Japan
  • Sublim finish i ekte bambus, lær og aluminium
  • Overlegen bærekomfort uansett hodeform
  • Kabel med forsølvede OFC-ledere og forsølvet jack-kontakt
  • Eksklusiv oppbevaringseske medfølger
AH-D9200 er Denons prestisje-hodetelefoner, som er håndbygde på deres egen eksklusive Shirakawa-fabrikk i Japan. Her får du både en uforglemmelig, high-end musikkopplevelse og et unikt stykke brukskunst som representerer det ypperste av hundrevis av år med japanske håndverkstradisjoner. Bare de håndslipte ørekoppene i ekte bambus er små kunstverk i seg selv, helt ned til Denon-logoen som er elegant innfelt i treet bokstav for bokstav.

Ut ifra tekniske data alene minner AH-D9200 mye om den mindre kostbare AH-D7200. Men når du står med den i hånden, kan du tydelig se, høre og merke den utrolige fliden som Denon har lagt i arbeidet med denne prestisjemodellen. Både finish og lydkvalitet er på et merkbart høyere nivå, og hvis du er typen som bare nøyer deg med det aller beste til de private lyttestundene hjemme ved anlegget, så trenger du ikke å lete lenger.

Yter det beste – fortjener det beste
AH-D9200 er relativt lett å drive, så du kan koble den til hodetelefonutgangen på en hvilken som helst forsterker uten problemer. Men hvis du virkelig ønsker å oppleve den fulle lydkvaliteten fra AH-D9200, så anbefaler vi på det sterkeste en seriøs, separat hodetelefonforsterker. Disse finnes også i høy kvalitet til bærbare enheter. Til forskjell fra AH-D7200 får du også en eksklusiv 1,3 meter minijack-kabel med på kjøpet sammen med AH-D9200, slik at du enkelt kan koble hodetelefonene til alle musikkilder.

AH-D9200 fås med finish i ekte bambus.

Kompromissløst håndverk til minste detalj
De luksuriøse øreklokkene på AH-D9200 er laget av ekte bambus – et eksklusivt materialvalg som kombinerer fremragende akustiske egenskaper med helt enestående utseende og finish. Treverket har høy dempingsfaktor, og øreklokkene er formet for å eliminere resonanser og refleksjoner. En annen fordel er at bruken av ekte bambus er med på å gi lyden en mer naturlig og ”høyttaleraktig” klang.

Hodedbøylen er kledd med ekte lær, mens det er valgt ekstremt mykt og behagelig syntetisk lær til de pustende øreputene. Et materiale som ikke er valgt for å spare penger, men fordi det har enda bedre egenskaper enn naturlige alternativer. Putene er fylt med memory-skum som former seg etter hodet ditt og sikrer maksimal bærekomfort. Øreklokkene er festet med Denons patenterte, dreibare kuleledd som tilpasser seg enhver hodestørrelse og -form.

Lederne i den 3 meter lange medfølgende kabelen er laget av forsølvet OFC-kobber, og kontaktflatene på den monterte jack-pluggen er også forsølvet for å sikre absolutt best mulig signaloverføring når du lytter fra anlegget. De ekstremt kraftige neodym-magnetene (>1 Tesla) er hele 50 mm i diameter, og sammen med de ultratynne Free Edge Nano Fiber-membranene gir det et utrolig luftig og dynamisk lydbilde som uanstrengt beveger seg langt utover hver ende av det hørbare frekvensområdet.

En opplevelse for livet
En hodetelefon som AH-D9200 er en investering for livet. Du vil aldri oppleve at de kommer til kort i noen som helst sammenheng, og du kan være trygg på at de vil følge deg, selv om du bytter ut resten av anlegget. Det eksklusive og tidløse designet er også styrt av optimalt materialvalg og lydkvalitet heller enn tilfeldige trender. Det gir en ekstra garanti for at du aldri vil angre på investeringen din.

 

Tilbehør til Denon AH-D9200

Tekniske spesifikasjoner

HodetelefontypeOver-ear, Head-Fi
Aktiv støykanselleringNei
Frekvensområde5-56.000 Hz
Følsomhet105 dB
MikrofonNei
Akustisk konstruksjonLukket
Impedans passiv24 ohm
BluetoothNei

Anmeldelser


5.0
3 anmeldelser
5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

Anbefalte produkter