Hopp til innhold

DenonAH-D9200Head-fi headset

Her har Denon åpnet alle sluser og laget et par hodetelefoner som du aldri har sett maken til. Japansk hi-fi-håndverk fra aller øverste hylle!
stk17 998,-
Forventet på lager tirsdag 23. mai 2023
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

Denon AH-D9200 – unike prestisje-hodetelefoner i håndlaget japansk toppkvalitet

AH-D9200 er Denons prestisje-hodetelefoner, som er håndbygde på deres egen eksklusive Shirakawa-fabrikk i Japan. Her får du både en uforglemmelig, high-end musikkopplevelse og et unikt stykke brukskunst som representerer det ypperste av hundrevis av år med japanske håndverkstradisjoner. Bare de håndslipte ørekoppene i ekte bambus er små kunstverk i seg selv, helt ned til Denon-logoen som er elegant innfelt i treet bokstav for bokstav.

Ut ifra tekniske data alene minner AH-D9200 mye om den mindre kostbare AH-D7200. Men når du står med den i hånden, kan du tydelig se, høre og merke den utrolige fliden som Denon har lagt i arbeidet med denne prestisjemodellen. Både finish og lydkvalitet er på et merkbart høyere nivå, og hvis du er typen som bare nøyer deg med det aller beste til de private lyttestundene hjemme ved anlegget, så trenger du ikke å lete lenger.

Yter det beste – fortjener det beste
AH-D9200 er relativt lett å drive, så du kan koble den til hodetelefonutgangen på en hvilken som helst forsterker uten problemer. Men hvis du virkelig ønsker å oppleve den fulle lydkvaliteten fra AH-D9200, så anbefaler vi på det sterkeste en seriøs, separat hodetelefonforsterker. Disse finnes også i høy kvalitet til bærbare enheter. Til forskjell fra AH-D7200 får du også en eksklusiv 1,3 meter minijack-kabel med på kjøpet sammen med AH-D9200, slik at du enkelt kan koble hodetelefonene til alle musikkilder.

AH-D9200 fås med finish i ekte bambus.

Mer bilder av Denon AH-D9200

Denon AH-D9200 Head-fi headset

Høydepunkter

  • Håndbygget på Denons egen Shirakawa-fabrikk i Japan
  • Sublim finish i ekte bambus, lær og aluminium
  • Overlegen bærekomfort uansett hodeform
  • Kabel med forsølvede OFC-ledere og forsølvet jack-kontakt
  • Eksklusiv oppbevaringseske medfølger

Videoer om Denon AH-D9200

Tekniske spesifikasjoner

Aktiv støykanselleringNei
Akustisk konstruksjonLukket
BluetoothNei
Følsomhet105 dB
Frekvensområde5-56.000 Hz
HodetelefontypeOver-ear, Head-Fi
Impedans passiv24 ohm
MikrofonNei

Tilbehør til Denon AH-D9200

Anbefalte produkter