Hopp til innhold
Denon
Trådløs hodetelefon

Denon AH-GC25W

2 498,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Stilige, gode, komfortable, trådløse og sammenleggbare. Gjennomført Denon-kvalitet til fornuftig pris.

Les mer:

Beskrivelse

Denon AH-GC25W – trådløse, over-ear hi-fi-hodetelefoner med høykvalitets Bluetooth, god komfort og flott finish

Denon AH-GC25W er trådløse, komfortable og velspillende over-ear-hodetelefoner med seriøs hi-fi-lydkvalitet. Uansett om du er på farten eller tar det rolig foran anlegget, så vil disse stilige og sammenleggbare hodetelefonene gi deg store musikkopplevelser. Med Clear Voice Capture (CVC) kan du også ha telefonsamtaler i imponerende god kvalitet.

Batterilevetiden er på opptil 30 timer med Bluetooth, og automatisk standby sørger for at hodetelefonene ikke bruker opp all strømmen hvis du skulle glemme å slå dem av før du legger dem ned. Hvis batteriene likevel går tom for strøm, så kan du fortsatt lytte med den medfølgende kabelen som med vanlige hodetelefoner. Det koster litt lydkvalitet, men AH-GC25W blir i hvert fall ikke helt tause, slik noen av konkurrentene blir.

AH-GC25W er kort sagt et par svært komfortable og velbygde hi-fi-hodetelefoner for deg som ikke er avhengig av aktiv støyreduksjon (ANC). Til gjengjeld sparer du penger, og du får lenger batteritid i forhold til storebror AH-GC30.

Denon AH-GC25W fås i sort eller hvit finish.

Laget for reise, komfort og musikkglede

AH-GC25W er spekket med gjennomtenkte detaljer som gjør det til en ren glede å ha dem med på farten. For eksempel kan de kobles trådløst til to Bluetooth-enheter samtidig (Dual Mode), slik at du lynraskt kan skifte fra det ene apparatet til det andre, for eksempel hvis telefonen ringer mens du ser film på nettbrettet.

Komforten er på topp, så du kan lytte i timevis uten ubehag. Den polstrede hodebøylen og øreputer med memory-skum gir deg både bedre komfort og bedre musikkopplevelser. Dreieledd med to bevegelsesakser på øreklokkene sikrer helt optimal plassering over ørene dine. Bøyler og ledd er eksklusivt og solid laget i aluminium, så AH-GC25W kan klare utfordringene både i dag og i morgen.

AH-GC25W kan brettes sammen i både øreklokkene og bøylene, og det inkluderte reiseetuiet glir ned i selv en stappfull sekk eller koffert. Skal du reise med fly, så kan du bruke den inkluderte minijack-kabelen til å koble deg på entertainment-systemet til flyet eller eventuelt bare for å spare på batteriet.

Høykvalitets Bluetooth og krystallklare anrop

Bluetooth-funksjonen på AH-GC25W støtter aptX, aptX HD og Apple AAC, slik at du kan oppnå dagens beste Bluetooth-lydkvalitet, uansett hvilken telefon eller trådløs musikkspiller du bruker. Hvis du vil vri ut de aller siste dråpene av lydkvalitet, så kan du koble hodetelefonene til PC-en med en USB-kabel. Da kan du få ukomprimert digital lyd i full CD-kvalitet. En helt annen og bedre opplevelse enn med den gamle minijacken som kanskje allerede er fjernet fra telefonen din.

Clear Voice Capture er en raffinert teknologi som forbedrer lyden på en lang rekke parametre og sørger for at du får en imponerende klar stemmegjengivelse ved telefonanrop, selv i svært støyende omgivelser.

Denon Audio App – gjør opplevelsene dine enda større

Denon Audio App kan gjøre musikklyttingen på en smarttelefon enda morsommere. Lydbildet kan fintunes med equalizer-innstillinger, og spectrum analyzer, nettradio, spillelister og oppdatering på sosiale medier gir litt ekstra piff til opplevelsen din. Fås til iOS og Android.

Tekniske spesifikasjoner

HodetelefontypeOver-ear
Aktiv støykanselleringNei
Frekvensområde5-40.000 Hz
Følsomhet98 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruksjonLukket
Bluetooth-versjonJa - 5 ( aptX, aptX HD )
Driverstørrelse40 mm
Avspilling via USBJa