Hopp til innhold
3 498,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Komfortable, stilige, gode, trådløse, sammenleggbare og med effektiv støyreduksjon (ANC). En fryd for øret både ute og hjemme.

Les mer:

Beskrivelse

Denon AH-GC30 – trådløse, over-ear hodetelefoner med Bluetooth, aktiv støyreduksjon (ANC) og flott finish

Denon AH-GC30 er trådløse, komfortable og velspillende over-ear-hodetelefoner med aktiv støyreduksjon (ANC). Uansett om du sitter på toget, i flyet eller ved anlegget i stua, så vil disse stilige og sammenleggbare hodetelefonene gi deg store musikkopplevelser – helt uforstyrret av støy utenfra. Med Clear Voice Capture (CVC) kan du også ha telefonsamtaler i imponerende god kvalitet.

De avanserte Free Edge-driverne er konstruert med kantoppheng akkurat som en ordentlig høyttaler. Teknologien er lånt fra Denons mest eksklusive hi-fi-hodetelefoner og baner vei for en utrolig luftig, naturlig og dynamisk lyd.

Batterilevetiden er på opptil 20 timer med Bluetooth og ANC aktivert. Automatisk standby på både Bluetooth og ANC sørger for at hodetelefonene ikke bruker opp all strømmen hvis du skulle glemme å slå dem av før du legger dem ned. Hvis batteriene likevel går tom for strøm, så kan du fortsatt lytte med den medfølgende kabelen som med vanlige hodetelefoner. Det koster litt lydkvalitet, men AH-GC30 blir i hvert fall ikke helt tause, slik noen av konkurrentene blir.

Denon AH-GC30 fås i sort eller hvit finish.

Laget for reise, komfort og musikkglede

AH-GC30 er spekket med gjennomtenkte detaljer som gjør det til en ren glede å ha dem med på farten. For eksempel kan de kobles trådløst til to Bluetooth-enheter samtidig (Dual Mode), slik at du lynraskt kan skifte fra det ene apparatet til det andre, for eksempel hvis telefonen ringer mens du ser film på nettbrettet.

Komforten er på topp, så du kan lytte i timevis uten ubehag. Den polstrede hodebøylen og øreputer med memory-skum gir deg både bedre komfort og bedre musikkopplevelser. Dreieledd med to bevegelsesakser på øreklokkene sikrer helt optimal plassering over ørene dine. Bøyler og ledd er eksklusivt og solid laget i aluminium, så AH-GC30 kan klare utfordringene både i dag og i morgen.

AH-GC30 kan brettes sammen i både øreklokkene og bøylene, og det inkluderte reiseetuiet glir ned i selv en stappfull sekk eller koffert. Skal du reise med fly, så kan du bruke den inkluderte minijack-kabelen til å koble deg på entertainment-systemet til flyet eller eventuelt bare for å spare på batteriet.

Avansert støyreduksjon, høykvalitets Bluetooth og krystallklare anrop

AH-GC30 er en lukket konstruksjon med myke, omsluttende øreputer i memory-skum. Dette legger i seg selv en stor demper på støyen fra omgivelsene dine. Resten håndteres av den innebygde aktive elektroniske støyreduksjonen (ANC).

Du kan velge mellom tre ANC-innstillinger til henholdsvis fly, buss/tog og kontor, og hvis du bare vil høre en beskjed fra kabinpersonalet eller av en eller annen grunn bare vil slippe inn omgivelsene et øyeblikk, så kan du aktivere hear-through-funksjonen bare med en enkel berøring av ørekoppen.*

Bluetooth-funksjonen støtter aptX, aptX HD og Apple AAC, slik at du kan oppnå dagens beste Bluetooth-lydkvalitet, uansett hvilken telefon eller trådløs musikkspiller du bruker. Hvis du vil vri ut de aller siste dråpene av lydkvalitet, så kan du koble hodetelefonene til PC-en med en USB-kabel. Da kan du få ukomprimert digital lyd i full CD-kvalitet. 

Clear Voice Capture er en raffinert teknologi som forbedrer lyden på en lang rekke parametre og sørger for at du får en imponerende klar stemmegjengivelse ved telefonanrop, selv i svært støyende omgivelser.

Denon Audio App – gjør opplevelsene dine enda større

Denon Audio App kan gjøre musikklyttingen på en smarttelefon enda morsommere. Lydbildet kan fintunes med equalizer-innstillinger, og spectrum analyzer, nettradio, spillelister og oppdatering på sosiale medier gir litt ekstra piff til opplevelsen din. Fås til iOS og Android.

* HiFi Klubben anbefaler å ikke bruke ANC i trafikken blant biler eller i lignende situasjoner.

Tilbehør til Denon AH-GC30

Tekniske spesifikasjoner

HodetelefontypeOver-ear
Aktiv støykanselleringJa
Frekvensområde5-50.000 Hz
Følsomhet98 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruksjonLukket
Impedans passiv16 ohm
Bluetooth-versjonJa - 5 ( aptX, aptX HD, Apple AAC )
Driverstørrelse40 mm
Avspilling via USBJa

Anbefalte produkter