Hopp til innhold
Denon
Hjemmekinoreceiver

Denon AVC-X4700H

20 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

125 hi-fi-watt, 9.2 kanaler, HEOS multirom, 8K, HDMI 2.1, eARC og alt du ellers trenger for å nyte film og musikk i toppkvalitet.

Les mer:

Beskrivelse

Denon AVC-X4700H – 9.2-kanaler med 125 hi-fi-watt, 8K / HDMI 2.1, HEOS multirom, AirPlay 2, Dolby Atmos, DTS:X, Auro-3D, 32-bit signalbehandling og 3 x HDMI ut til ambisiøse hjemmekinoer

 • Strømsterk 9-kanals forsterkerdel med 11.2 pre-out
 • Audiofil signalbehandling med AL32 Multichannel Processing med 32-bit lydoppsampling
 • Dolby Atmos, DTS:X, Auro-3D og IMAX Enhanced
 • Audyssey MultEQ XT32 digital romkorreksjon
 • HDMI 2.1 med 8K, eARC, Dolby Vision, HDR 10+, Dynamic HDR, HLG m.m.

AVC-X4700H er en avansert 9.2-kanals hjemmekinoreceiver som yter 125 strømsterke hi-fi-watt* og gir deg innebygget HEOS multirom til musikkstreaming. Med 9.2 kanaler (11.2 med separat stereo-effekttrinn) kan du bygge ut til en svimlende hjemmekino, uansett om du satser på Dolby Atmos, DTS:X, IMAX eller Auro-3D.

AL32 Processing oppsampler alle lydsignaler til 32-bit, slik at du får en langt bedre signalbehandling og dermed hørbart bedre lyd. Alle disse raffinerte detaljene bidrar til å løfte film- og musikkopplevelsene dine opp i den eksklusive ligaen. Designet er også gjort ekstra elegant med superenkel front i ekte aluminium. Hvis du ikke trenger de ekstra kanalene, den ekstra effekten og de ekstreme mulighetene i toppmodellene, så har du et fantastisk kontrollsenter til hjemmekinoen din her.

HDMI 2.1 med 8K og alt til film, TV og gaming med maksimal bildekvalitet

I beste Denon-tradisjon er AVC-X4700H stappfull av de aller nyeste og beste HDMI-funksjonene. Du får nøyaktig den samme HDMI-funksjonaliteten som i den større modellen X6700, dvs. HDMI 2.1 med full 8K-støtte. Dermed blir du helt klar til fremtidens fabelaktige bildekvalitet, uansett om signalet kommer fra en video-streamingtjeneste eller en spillkonsoll som PS5 eller Xbox Series X.**

Denon har gjort alt for å gi deg en helt fantastisk gaming-opplevelse i hjemmekinoen. Du får 4K/120Hz-støtte og ALLM (Auto Low Latency Mode), QFT (Quick Frame Transport) og VRR (Variable Refresh Rate). Alle disse er teknologier laget for å gi sylskarpe, flytende bilder og perfekt synkronisering mellom lyd og bilde ved gaming.

Med QMS (Quick Media Switching) slipper du irriterende ventetid og sort skjerm når bildekilden skifter bildefrekvens eller oppløsning. Hele 3 HDMI-utganger gir deg alle muligheter for å lage et perfekt oppsett, uansett om du bruker projektor, TV eller begge deler.

Optimal TV-lyd med eARC

Med eARC kan du sende lydsignalet – inkludert Dolby Atmos – i retur gjennom HDMI-kabelen fra TV-en, slik at du også kan få optimale lydopplevelse fra Netflix og alle de andre høyoppløste videotjenestene på nettet. Med dagens streamingmuligheter og gigantiske TV-er på 75” eller enda større trenger du ikke lenger projektor og Blu-ray-spiller for å få en super hjemmekino. AVC-X4700H fikser alt, uansett hvilken løsning du går for.

*OBS: De oppgitte 125 wattene er målt som ekte hi-fi-watt (8 ohm, 20-20.000 Hz, lav forvrengning, to kanaler i drift). Målt på samme måte som enkelte konkurrenter gjør det (1 kHz pipetone i én kanal) yter AVC-X4700H hele 200 watt. Vær oppmerksom på dette når du sammenligner!

**HDMI 2.1 støttes på 1 x HDMI inn og 2 x HDMI-ut. I kombinasjon med Xbox Series X vil det ikke være mulig å utnytte den høyeste HDMI innstillingen 4K/120Hz/HDR. Vi anbefaler at du velger en annen video output innstilling for Xbox Series X (60Hz eler non-HDR), eller at du kobler din Xbox direkte til din TV og lyden til din AV-receiver via eARC.

Denon AVC-X4700H fås i sort eller sølv finish (Premium Silver).

Integrert HEOS, nettradio og utallige avanserte muligheter

AVC-X4700H har integrert HEOS multirom, slik at du helt uten ekstra apparater har direkte tilgang til all verdens musikk gjennom et raskt voksende antall streamingtjenester. HEOS gir deg også titusenvis av radiostasjoner på nettet, inkludert de landsdekkende radiostasjonene du kjenner allerede. På grunn av dette har Denon også utelatt den tradisjonelle FM/DAB-radioen.

Alle streamingmulighetene har du rett under fingertuppene på den dedikerte HEOS-appen, og du får både perfekt integrasjon og optimal lydkvalitet på denne måten. Hvis du vil ha trådløs musikk i flere rom, så kan du enkelt bygge ut systemet med så mange trådløse HEOS-høyttalere du måtte ønske.

Klar til stemmestyring (Voice Control)

AVC-X4700H er klar til stemmestyring med både Google Assistant, Amazon Alexa og Apple Siri. Med stemmestyring kan du kontrollere en rekke grunnleggende funksjoner, som f.eks. volum opp/ned og play/pause/skip, og i fremtiden vil du også kunne velge mange andre kommandoer, slik at du får en enda bedre og mer spennende opplevelse. Støtte for stemmestyring på norsk avhenger av hva den aktuelle tjenesten tilbyr.

Vær oppmerksom på at stemmestyring krever at du har en separat stemmestyringsenhet koblet på samme nettverk som AVC-X4700H. Dette kan for eksempel være en smarttelefon eller en separat stemmestyringshøyttaler som kan fås for en billig penge.

125 hi-fi-watt og bunnsolid konstruksjon

Denons hjemmekinoreceivere er kjent for sin høye lydkvalitet og driftssikkerhet, og det er det god grunn til. Den grunnleggende konstruksjonen av effektdelen bygger nemlig på anerkjente analoge prinsipper, og både strømforsyninger, komponenter og printlayout er gjennomtestet, raffinert og forbedret gjennom mange modellgenerasjoner.

AVC-X4700H er en ekte 9-kanals receiver som er bygget opp med 9 identiske effektblokker med spesiallagde, ekstra strømsterke utgangstransistorer (DHCT). De forskjellige analoge og digitale seksjonene i forsterkeren er helt adskilt fra hverandre, og en rekke separate strømforsyninger bidrar til å sikre en helt ren forsyningsstrøm til alle kretsløp.

Den kritiske D/A-konverteringen ivaretas av en 32-bit HD-utgave av Denons unike D.D.S.C.-kretsløp og 8 høykvalitets 32-bit/192 kHz stereo D/A-konvertere. I alle kanalene får du også Denons eksklusive AL32 Processing som oppsampler alle digitale lydsignaler – f.eks. 16-bit-lyd fra musikk-CD-er eller streamingtjenester – til 32-bit. Denne svært høye oppløsningen gir en langt mer presis signalbehandling og dermed hørbart bedre lyd, enten det står musikk eller filmlyd på programmet.

Dolby Atmos, Auro-3D, DTS:X, IMAX Enhanced – flere veier til den ultimate kinolyden

Med Dolby Atmos kan du få samme lydsystem i din hjemmekino som det som brukes i verdens beste kinosaler, der du er fullstendig omgitt av lyd fra alle kanter, inkludert ovenfra. Mange konsollspill og en lang rekke nyere filmer – f.eks. på Blu-ray eller Netflix – har faktisk allerede Dolby Atmos-informasjon i lydsporet. HDMI-kretsen er også klar for Atmos fra TV-sendinger ved hjelp av eARC-funksjonen.

De 9.2 kanalene gjør det mulig å bygge en fullverdig surroundkino med to subwoofere og ekstra Atmos-høyttalere (7.2.2 eller 5.2.4) uten å måtte koble til ekstra effekttrinn. Med et separat stereo-effekttrinn eller et par aktive høyttalere kan du komme helt opp på 7.2.4 eller 5.2.6 kanaler. Tenker du kompromissløst i hjemmekinoen din, så vil Dolby Atmos løfte deg til neste nivå!

AVC-X4700H støtter også Dolby Atmos Height Virtualization-teknologien, som kan gi en høydedimensjon i lyden fra et høyttalersystem i gulvhøyde. På den måten kan du forbedre realismen i lydopplevelsene dine uten å måtte installere høyttalere i taket, og effekten fungerer både med stereo- og multikanalssystemer.

Auro-3D er laget som en direkte konkurrent til Dolby Atmos, og det dreier seg også her om en ny høydedimensjon i lyden. I Auro-3D skapes det ekstra ”laget” ved å supplere front- og sidekanalene med ekstra høyttalere i taket. Ved å justere balansen mellom topp og bunn skaper man et lydbilde med ekstra dybdefølelse. I et fullt 11.2-kanals Auro-3D-oppsett kan du i tillegg legge til en såkalt VOG-kanal i taket i sentrum av lydbildet (”Voice of God”).

Et tredje av disse 3D-hyper-surroundformatene er DTS:X, som også er støttet av AVC-X4700H fra fabrikken. Og som prikken over i-en støttes også IMAX Enhanced-formatet. Du har virkelig alle muligheter, slik at du kan velge nøyaktig det formatet og det oppsettet du måtte føle for.

Suveren brukervennlighet, Dual Speaker og app-fjernstyring

Allerede under installasjonen kan du nyte den elegante og gjennomtenkte grafiske brukerflaten. Når du for første gang kobler AVC-X4700H til TV-en din starter Denons ”Setup Wizard”, som trinn for trinn guider deg gjennom samtlige nødvendige innstillinger for høyttalere, romkorreksjon, nettverk og tilkoblinger. I denne generasjonen kan du til og med få opp et overblikk over alle lyd- og bildesignalene som går inn og ut av receiveren på skjermen. Alle tiders hjelp til oppsett og eventuell problemløsning.

Høyttalerterminalene sitter vannrett, så du kan se alt ovenfra, og fargekodene er også med på å gjøre alt sammen enklere. Tilsvarende kan du fargekode høyttalerkablene med de medfølgende merkelappene. AVC-X4700H kan huske to forskjellige høyttaleroppsett som du raskt kan skifte mellom (Dual Speaker). Dette kan du bruke til å teste forskjellige innstillinger opp mot hverandre eller til å lagre en favorittinnstilling til for eksempel film og musikk eller en nabovennlig innstilling til lytting sent på kvelden.

Prikkene over i-en er Denons fjernkontroll-app (2016 AVR Remote), som fås både til iOS og Android. Her får du full kontroll over begivenhetene på anlegget, inkludert Spotify. Du kan bl.a. styre oppsett og avspilling, og du kan navigere i musikksamlingen din fra datamaskin/nettverksharddisk inkl. cover-art. Via appen kan du også styre f.eks. Blu-ray-spilleren din, og da det foregår via HDMI-CEC-funksjonen vil funksjonen virke i de fleste tilfeller, uansett merke på spilleren din.

Toveis Bluetooth, wi-fi, Spotify Connect og AirPlay 2 – trådløs musikkstreaming på alle tenkelige måter

I tillegg til HEOS (som dekker de aller fleste streamingbehov, inkl. nettradio og multirom) har AVC-X4700H innebygget trådløst nettverk (wi-fi). Du får Apple AirPlay 2, som gjennom iPhone/iPad-en din gir avansert multiromsfunksjonalitet med alle trådløse AirPlay 2-høyttalere. Teknologien er en del av Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app som kan spille lyd – inkludert YouTube og Netflix – kan streame den direkte til høyttalere og anlegg med AirPlay 2.

Spotify Connect er genialt for deg som trives godt i Spotify-appen. De to løsningene har det til felles at smarttelefonen din fungerer som fjernkontroll til musikk-appen, og ikke som en musikkavspiller. Dette gir deg mye bedre batteritid og stabilitet i forhold til f.eks. å streame via Bluetooth, og du kan fortsatt spille musikken fra den samme musikk-appen som du kjenner fra før.

Innebygget Bluetooth gir både deg, familien din og vennene dine enkel tilgang til å spille musikk på anlegget direkte fra smarttelefon eller nettbrett. Receiveren skrur seg på selv, og velger riktig inngang når du velger den via Bluetooth, den kan huske opptil 8 apparater, og du kan også spille i et annet rom (Zone 2) direkte fra smarttelefonen din. Bluetooth-funksjonen er toveis, slik at receiveren også kan spille musikk trådløst til et par Bluetooth-hodetelefoner. Med de mange gode modellene som etter hvert har dukket opp på markedet er dette en mulighet som absolutt er verdt å merke seg.

Tre HDMI-utganger, avansert videobehandling, 8K-video og kun én HDMI-kabel til TV-en

AVC-X4700H har hele tre HDMI-utganger, inkludert HDMI Zone 2, og med HDMI-inngangen i fronten kan du også i en håndvending koble til kamera, spillkonsoll m.m. uten å måte rote rundt på baksiden av stereobenken din. I tillegg får du hele 7 HDMI-innganger på baksiden med HDCP2.3, konvertering fra analog video til HDMI og oppskalering helt opp til 8K/60Hz-oppløsning via HDMI.

Alt dette betyr i praksis at du kan koble til alle dine analoge og digitale bildekilder til forsterkeren (inkl. 8K) og sende bildet videre til TV eller projektor i best mulig kvalitet via én kabel. Med Audio Return Channel kan du til og med sende lyden i retur fra TVen til forsterkeren med samme HDMI-kabel, også inkludert Dolby Atmos-informasjon gjennom eARC-funksjonen.*

OBS: HDMI 2.1 støttes på 1 x HDMI inn og 2 x HDMI-ut. I kombinasjon med Xbox Series X vil det ikke være mulig å utnytte den høyeste HDMI innstillingen 4K/120Hz/HDR. Vi anbefaler at du velger en annen video output innstilling for Xbox Series X (60Hz eler non-HDR), eller at du kobler din Xbox direkte til din TV og lyden til din AV-receiver via eARC.

Audyssey MultEQ-XT32 – superpresis romkorreksjon med to subwoofere

AVC-X4700H er utstyrt med high-end Audyssey MultEQ-32XT, som gir svært presis og høyoppløst digital romkorreksjon for opptil åtte måleposisjoner i rommet. Systemet kan også kalibrere og romkorrigere to separate subwoofere slik at du får mulighet til å oppnå en enestående dyp og presis bassgjengivelse i hjemmekinoen din. De to subwooferne trenger ikke engang å være like eller symmetrisk plassert.

Audyssey LFC, Dynamic Volume og Dynamic EQ for enkel daglig bruk

Audyssey LFC er en ”nabovennlig” funksjon som tilpasser bassen på raffinert vis, slik at den forplanter seg minst mulig i veggene og dermed til naboene. Vel å merke uten å påvirke lytteopplevelsen i rommet mer enn høyst nødvendig.

Audyssey Dynamic Volume er en smart funksjon som overvåker lydstyrken på programinnholdet og sørger for at det valgte lyttenivået konstant opprettholdes – selv om du skifter signalkilde eller kanal på TV-en din. Du trenger ikke lenger å konstant skru lyden opp og ned i takt med reklameblokkene. Audyssey Dynamic EQ er en avansert digital ”loudness”-funksjon som tilpasser lyden til lavt volum.

OBS: ovennevnte funksjoner er tenkt som hjelp i spesielle situasjoner, typisk sent om kvelden når ungene er lagt. Hvis du ønsker den optimale hi-fi-opplevelsen kan – og bør – du skru av disse funksjonene. Dette er heldigvis ganske enkelt, og du kan lagre opptil fire personlige grunninnstillinger, så du enkelt kan veksle mellom f.eks. de optimale innstillingene for film, musikk og kveldsbruk.

* Krever at TV-en også støtter Audio Return Channel / eARC.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • 9.2-kanals forsterker
 • 11.2-kanals prosessor med 11.2 pre-out og individuell kalibrering av to subwoofere
 • Audiofil signalbehandling med 32-bit DDSC-HD, AL32 Processing Multichannel og 32-bit lydoppsampling
 • Audyssey XT32 digital romkorreksjon
 • Dolby Atmos med Height Virtualization, Auro-3D, DTS:X / Virtual:X samt IMAX Enhanced
 • Forvalg til 2 brukerdefinerte høyttaleroppsett (Dual Speaker)
 • HDMI 2.1 med HDCP2.3, 8K/60, 4K/120, Dolby Vision, HDR 10+, Dynamic HDR, HLG, eARC, CEC, ALLM, QMS, QFT, VRR
 • Avansert video-oppskalering (opp til 8K/60 via HDMI)
 • eARC for overføring av Dolby Atmos lyd via HDMI fra TV
 • 3 x HDMI ut med zone/dual-funksjon
 • Integrert HEOS multirom med nettradio
 • Apple AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL, Roon-support
 • Toveis Bluetooth til trådløse hodetelefoner
 • Stemmestyring via Google Assistant, Amazon Alexa og Apple Siri
 • Finish i ekte aluminium
 • Platespillerinngang (MM)
 • Mange tilkoblingsmuligheter, også til analoge bildekilder
 • Avansert grafisk brukerflate med oppsettsguide
 • ISFccc bildekalibrering for ISF-sertifiserte installatører
 • Støtter streaming av DSD/SACD og FLAC/FLAC HD
 • Kan app-styres med Denon 2016 AVR Remote-app og HEOS-app (iOS/Android)
 • USB- og HDMI-inngang i front
 • Smart ECO mode for opptil 50% lavere energiforbruk

Begrensninger

 • Ikke bygget opp i monoblokker
 • Ikke DTS:X Pro
 • Ikke programmerbar fjernkontroll
 • Kun én USB-inngang (USB-A på fronten)
 • Ikke integrert DAB/FM-radio

Reviews

Videoer om Denon AVC-X4700H

Tilbehør til Denon AVC-X4700H

Tekniske spesifikasjoner

Utgangseffekt (8 ohm, 2 kanaler)125 watt
Utgangseffekt (6 ohm, 2 kanaler)165 watt
Forsterkerkanaler11
ForsterkerteknologiAnalog

Anbefalte produkter