Hopp til innhold
Denon
Hjemmekinoreceiver

Denon AVR-X2700H

8 498,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

95 hi-fi-watt, 7.1 kanaler, HEOS multirom, 8K, HDMI 2.1, eARC og inngang til platespiller. En god løsning til både hjemmekino og trådløs musikk.

Les mer:

Beskrivelse

Denon AVR-X2700H – 7.1-kanaler med 95 hi-fi-watt, 8K / HDMI 2.1, HEOS multirom, AirPlay 2, Dolby Atmos, DTS:X og 2 x HDMI ut

 • 7.1-kanals forsterker med 95 hi-fi-watt
 • HDMI 2.1 med 8K, eARC, Dolby Vision, HDR 10+, Dynamic HDR, HLG m.m.
 • 2 x HDMI ut og avansert videobehandling
 • eARC for overføring av Dolby Atmos-lyd via HDMI fra TV
 • Integrert HEOS multirom, AirPlay 2, toveis Bluetooth og FM-radio

AVR-X2700H er en avansert og allsidig 7.1-kanals hjemmekinoreceiver med 95 strømsterke hi-fi-watt*. Her kan du få store opplevelser i hjemmekinoen, uansett om du satser på Dolby Atmos eller DTS:X. Og med to HDMI-utganger og høykvalitets videobehandling kan du sende bildet til f.eks. TV og projektor samtidig og i optimal kvalitet.

Du får også en masse herlige muligheter med integrert HEOS multirom (inkl. nettradio), Spotify Connect, AirPlay 2 og toveis Bluetooth-funksjon, slik at du også kan få glede av trådløse hodetelefoner med receiveren. AVR-X2700H kan kort sagt nesten alt, og hvis du ikke har spesielle behov eller ambisjoner om å utvide hjemmekinoen til mer enn 7 kanaler, så får du et fantastisk kontrollsenter her, uten at du belaster budsjettet mer enn nødvendig.

HDMI 2.1 med 8K og alt til film, TV og gaming med maksimal bildekvalitet

I beste Denon-tradisjon er AVR-X2700H stappfull av de aller nyeste og beste HDMI-funksjonene. Du får HDMI 2.1 med full 8K-støtte, og dermed er du helt klar for fremtidens fabelaktige bildekvalitet, uansett om signalet kommer fra en video-streamingtjeneste eller en spillkonsoll som PS5 eller Xbox Series X.**

Denon har gjort alt for å gi deg en helt fantastisk gaming-opplevelse i hjemmekinoen. Du får 4K/120Hz-støtte og ALLM (Auto Low Latency Mode), QFT (Quick Frame Transport) og VRR (Variable Refresh Rate). Alle disse er teknologier laget for å gi sylskarpe, flytende bilder og perfekt synkronisering mellom lyd og bilde ved gaming.

Med QMS (Quick Media Switching) slipper du irriterende ventetid og sort skjerm når bildekilden skifter bildefrekvens eller oppløsning. 2 x HDMI-utganger gir deg alle muligheter for å lage et perfekt oppsett, uansett om du bruker projektor, TV eller begge deler.

Optimal TV-lyd med eARC

Med eARC kan du sende lydsignalet – inkludert Dolby Atmos – i retur gjennom HDMI-kabelen fra TV-en, slik at du også kan få optimale lydopplevelse fra Netflix og alle de andre høyoppløste videotjenestene på nettet. Med dagens streamingmuligheter og gigantiske TV-er på 75” eller enda større trenger du ikke lenger projektor og Blu-ray-spiller for å få en super hjemmekino. AVR-X2700H fikser alt, uansett hvilken løsning du går for.

*OBS: De oppgitte 95 wattene er målt som ekte hi-fi-watt (8 ohm, 20-20.000 Hz, lav forvrengning, to kanaler i drift). Målt på samme måte som enkelte konkurrenter gjør det (1 kHz pipetone i én kanal) yter AVR-X2700H hele 150 watt. Vær oppmerksom på dette når du sammenligner!

**HDMI 2.1 støttes på 1 x HDMI inn og 2 x HDMI ut. I kombinasjon med Xbox Series X vil det ikke være mulig å utnytte den høyeste HDMI innstillingen 4K/120Hz/HDR. Vi anbefaler at du velger en annen video output innstilling for Xbox Series X (60Hz eler non-HDR), eller at du kobler din Xbox direkte til din TV og lyden til din AV-receiver via eARC.

Denon AVR-X2700H fås i sort finish.

Integrert HEOS, nettradio, FM-radio og utallige avanserte muligheter

AVR-X2700H har integrert HEOS multirom, slik at du helt uten ekstra apparater har direkte tilgang til all verdens musikk gjennom et raskt voksende antall streamingtjenester. HEOS gir deg også titusenvis av radiostasjoner på nettet, inkludert de landsdekkende radiostasjonene du kjenner allerede. 

Alle streamingmulighetene har du rett under fingertuppene på den dedikerte HEOS-appen, og du får både perfekt integrasjon og optimal lydkvalitet på denne måten. Hvis du vil ha trådløs musikk i flere rom, så kan du enkelt bygge ut systemet med så mange trådløse HEOS-høyttalere du måtte ønske.

Til forskjell fra de større Denon-receiverne får du her også integrert FM-radio med RDS, slik at du også kan høre på radio på den tradisjonelle måten.

Klar til stemmestyring (Voice Control)

AVR-X2700H er klar til stemmestyring med både Google Assistant, Amazon Alexa og Apple Siri. Med stemmestyring kan du kontrollere en rekke grunnleggende funksjoner, som f.eks. volum opp/ned og play/pause/skip, og i fremtiden vil du også kunne velge mange andre kommandoer, slik at du får en enda bedre og mer spennende opplevelse. Støtte for stemmestyring på norsk avhenger av hva den aktuelle tjenesten tilbyr.

Vær oppmerksom på at stemmestyring krever at du har en separat stemmestyringsenhet koblet på samme nettverk som AVR-X2700H. Dette kan for eksempel være en smarttelefon eller en separat stemmestyringshøyttaler som kan fås for en billig penge.

95 hi-fi-watt og bunnsolid konstruksjon

Denons hjemmekinoreceivere er kjent for sin høye lydkvalitet og driftssikkerhet, og det er det god grunn til. Den grunnleggende konstruksjonen av effektdelen bygger nemlig på anerkjente analoge prinsipper, og både strømforsyninger, komponenter og printlayout er gjennomtestet, raffinert og forbedret gjennom mange modellgenerasjoner.

AVR-X2700H er en ekte 7-kanals receiver som er bygget opp med 9 identiske effektblokker med spesiallagde, ekstra strømsterke utgangstransistorer (DHCT). De forskjellige analoge og digitale seksjonene i forsterkeren er helt adskilt fra hverandre, og en rekke separate strømforsyninger bidrar til å sikre en helt ren forsyningsstrøm til alle kretsløp.

Dolby Atmos og DTS:X – flere veier til den ultimate kinolyden

Med Dolby Atmos kan du få samme lydsystem i din hjemmekino som det som brukes i verdens beste kinosaler, der du er fullstendig omgitt av lyd fra alle kanter, inkludert ovenfra. Mange konsollspill og en lang rekke nyere filmer – f.eks. på Blu-ray eller Netflix – har faktisk allerede Dolby Atmos-informasjon i lydsporet. HDMI-kretsen er også klar for Atmos fra TV-sendinger ved hjelp av eARC-funksjonen.

Du kan koble til Atmos-høyttalere på de to forsterkerkanalene som du ellers ville ha brukt til bakkanaler i et tradisjonelt 7-kanals surroundoppsett. Det betyr at du med AVR-X2700H kan bygge en full surroundhjemmekino med to Atmos-høyttalere (5.1.2.).

AVR-X2700H støtter også Dolby Atmos Height Virtualization-teknologien, som kan gi en høydedimensjon i lyden fra et høyttalersystem i gulvhøyde. På den måten kan du forbedre realismen i lydopplevelsene dine uten å måtte installere høyttalere i taket, og effekten fungerer både med stereo- og multikanalssystemer. Blant 3D-hyper-surroundformatene finner du i tillegg DTS:X, slik at du kan velge nøyaktig det formatet og det oppsettet du måtte føle for.

Suveren brukervennlighet, Dual Speaker og app-fjernstyring

Allerede under installasjonen kan du nyte den elegante og gjennomtenkte grafiske brukerflaten. Når du for første gang kobler AVR-X2700H til TV-en din starter Denons ”Setup Wizard”, som trinn for trinn guider deg gjennom samtlige nødvendige innstillinger for høyttalere, romkorreksjon, nettverk og tilkoblinger. I denne generasjonen kan du til og med få opp et overblikk over alle lyd- og bildesignalene som går inn og ut av receiveren på skjermen. Alle tiders hjelp til oppsett og eventuell problemløsning.

Høyttalerterminalene sitter vannrett, så du kan se alt ovenfra, og fargekodene er også med på å gjøre alt sammen enklere. Tilsvarende kan du fargekode høyttalerkablene med de medfølgende merkelappene. AVR-X2700H kan huske to forskjellige høyttaleroppsett som du raskt kan skifte mellom (Dual Speaker). Dette kan du bruke til å teste forskjellige innstillinger opp mot hverandre eller til å lagre en favorittinnstilling til for eksempel film og musikk eller en nabovennlig innstilling til lytting sent på kvelden. 

Prikkene over i-en er Denons fjernkontroll-app (2016 AVR Remote), som fås både til iOS og Android. Her får du full kontroll over begivenhetene på anlegget, inkludert Spotify. Du kan bl.a. styre oppsett og avspilling, og du kan navigere i musikksamlingen din fra datamaskin/nettverksharddisk inkl. cover-art. Via appen kan du også styre f.eks. Blu-ray-spilleren din, og da det foregår via HDMI-CEC-funksjonen vil funksjonen virke i de fleste tilfeller, uansett merke på spilleren din.

Toveis Bluetooth, wi-fi, Spotify Connect og AirPlay 2 – trådløs musikkstreaming på alle tenkelige måter

I tillegg til HEOS (som dekker de aller fleste streamingbehov, inkl. nettradio og multirom) har AVR-X2700H innebygget trådløst nettverk (wi-fi). Du får Apple AirPlay 2, som gjennom iPhone/iPad-en din gir avansert multiromsfunksjonalitet med alle trådløse AirPlay 2-høyttalere. Teknologien er en del av Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app som kan spille lyd – inkludert YouTube og Netflix – kan streame den direkte til høyttalere og anlegg med AirPlay 2.

Spotify Connect er genialt for deg som trives godt i Spotify-appen. De to løsningene har det til felles at smarttelefonen din fungerer som fjernkontroll til musikk-appen, og ikke som en musikkavspiller. Dette gir deg mye bedre batteritid og stabilitet i forhold til f.eks. å streame via Bluetooth, og du kan fortsatt spille musikken fra den samme musikk-appen som du kjenner fra før.

Innebygget Bluetooth gir både deg, familien din og vennene dine enkel tilgang til å spille musikk på anlegget direkte fra smarttelefon eller nettbrett. Receiveren skrur seg på selv, og velger riktig inngang når du velger den via Bluetooth, og den kan huske opptil 8 apparater. Bluetooth-funksjonen er toveis, slik at receiveren også kan spille musikk trådløst til et par Bluetooth-hodetelefoner. Med de mange gode modellene som etter hvert har dukket opp på markedet er dette en mulighet som absolutt er verdt å merke seg.

To HDMI-utganger, 8K-video og kun én HDMI-kabel til TV-en

AVR-X2700H har to HDMI-utganger med parallelt signal, slik at du kan sende bildet til f.eks. en ekstra TV på kjøkkenet samtidig med den primære TV-en eller projektoren i hjemmekinoen. På baksiden finner du hele 7 HDMI-innganger med HDCP2.3 og oppskalering helt opp til 8K/60Hz-oppløsning via HDMI.

Alt dette betyr i praksis at du kan koble til alle dine digitale bildekilder til forsterkeren (inkl. 8K) og sende bildet videre til TV eller projektor i best mulig kvalitet via én kabel. Med Audio Return Channel kan du til og med sende lyden i retur fra TV-en til forsterkeren med samme HDMI-kabel, også inkludert Dolby Atmos-informasjon gjennom eARC-funksjonen.*

OBS: HDMI 2.1 støttes på 1 x HDMI inn og 2 x HDMI-ut. I kombinasjon med Xbox Series X vil det ikke være mulig å utnytte den høyeste HDMI innstillingen 4K/120Hz/HDR. Vi anbefaler at du velger en annen video output innstilling for Xbox Series X (60Hz eler non-HDR), eller at du kobler din Xbox direkte til din TV og lyden til din AV-receiver via eARC.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • 7.1-kanals forsterker
 • Dolby Atmos med Height Virtualization, DTS:X / Virtual:X
 • Forvalg til 2 brukerdefinerte høyttaleroppsett (Dual Speaker)
 • Audyssey MultEQ XT romkorreksjon
 • HDMI 2.1 med HDCP2.3, 8K/60, 4K/120, Dolby Vision, HDR 10+, Dynamic HDR, HLG, eARC, CEC, ALLM, QMS, QFT, VRR
 • Avansert video-oppskalering (opp til 8K/60 via HDMI)
 • eARC for overføring av Dolby Atmos lyd via HDMI fra TV
 • 2 x HDMI ut (parallelt signal)
 • FM-radio
 • Integrert HEOS multirom med nettradio
 • Apple AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL, Roon-support
 • Toveis Bluetooth til trådløse hodetelefoner
 • Stemmestyring via Google Assistant, Amazon Alexa og Apple Siri
 • Platespillerinngang (MM)
 • Avansert grafisk brukerflate med oppsettsguide
 • ISFccc bildekalibrering for ISF-sertifiserte installatører
 • Streaming av DSD/SACD og FLAC/FLAC HD
 • Kan app-styres med Denon 2016 AVR Remote-app og HEOS-app (iOS/Android)
 • USB-inngang i front
 • Smart ECO mode for opptil 50% lavere energiforbruk

Begrensninger

 • ’Bare’ 7 forsterkerkanaler
 • Ikke multikanals pre-out
 • Ikke Audyssey MultEQ XT32 romkorreksjon
 • Ikke individuell kalibrering av to subwoofere
 • HDMI 2.1 støttes kun på 1 x HDMI-inn
 • Ikke analog-til-HDMI videokonvertering
 • Ikke HDMI Zone 2
 • Ikke HDMI-inngang på fronten
 • Kun én USB-inngang (USB-A på fronten)

Reviews

Videoer om Denon AVR-X2700H

Tilbehør til Denon AVR-X2700H

Tekniske spesifikasjoner

Utgangseffekt (8 ohm, 2 kanaler)95 watt
Utgangseffekt (6 ohm, 1 kanal)150 watt
Utgangseffekt (6 ohm, 2 kanaler)125 watt
Forsterkerkanaler7
ForsterkerteknologiAnalog

Anbefalte produkter