Hopp til innhold
Denon
Musikksystem

Denon CEOL RCD-N12DAB

7 498,-stk
Sort
Forventet på lager lørdag 1. juni 2024
  -
Genialt minianlegg som har alt, inkl. HDMI, HEOS musikkstreaming, CD, DAB, Spotify Connect, Bluetooth, AirPlay 2, ekte hi-fi-lyd og flott design.

Les mer:

Beskrivelse

Denon CEOL RCD-N12DAB – minianlegg med streaming, HEOS multirom, HDMI, DAB+-radio, CD, AirPlay 2, Bluetooth og super hi-fi-lyd

 • HDMI-tilkobling for lettvinn TV-lyd i toppkvalitet
 • Integrert trådløs HEOS multiromsstreaming
 • Radio med DAB/internettradio samt AirPlay 2, Spotify Connect og Bluetooth
 • Innebygget CD-spiller
 • Klar for stemmestyring (Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Siri)*

CEOL RCD-N12DAB er et genialt minianlegg med streaming for deg som vil ha de nyeste og smarteste trådløse mulighetene, men som samtidig vil nyte den gode lyden og de fleksible mulighetene man kjenner fra et tradisjonelt stereoanlegg i full størrelse.

Det finnes andre minianlegg med streaming på markedet, men ingen av dem bygger bro mellom fortid og fremtid som CEOL RCD-N12DAB. I ett kompakt og stilrent anlegg får du alt du trenger for å få musikken fra streamingtjenesten din til å strømme utover hjemmet ditt i god kvalitet. På toppen av alt får du også mer tradisjonelle muligheter, inkludert CD-spiller og DAB+-radio. Lydkvaliteten er førsteklasses, uansett hva du hører på!

Lettvinn TV-lyd i toppkvalitet og integrert HEOS musikkstreaming

I denne generasjonen har CEOL RCD-N12DAB fått HDMI-tilkobling, og det er en genial nyhet. Dette betyr nemlig at TV-en din og anlegget kan kommunisere med hverandre via HDMI, slik at volum m.m. kan styres fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din. Bare koble til TV-en med en HDMI-kabel én gang for alle, så har du TV-lyd i toppkvalitet på anlegget. Alt sammen slår seg til og med automatisk av og på, så dette er like lett å bruke som en lydplanke. Men du slipper å kjøpe en lydplanke, og lydkvaliteten fra et skikkelig anlegg er lysår bedre enn en middelmådig lydplanke!

Som prikken over i-en har CEOL RCD-N12DAB også integrert HEOS trådløs musikkstreaming. Dette kan bygges ut og gi trådløs multiromsmusikk i resten av hjemmet ditt med én eller flere av de smarte Denon Home-høyttalerne (ekstrautstyr). Du kan styre de mest grunnleggende funksjonene på topplaten med elegante touch-knapper som lyser opp når du berører dem. Resten styrer du enten fra HEOS-appen eller med den inkluderte fjernkontrollen.

Ekte hi-fi-lyd med fritt høyttalervalg fra alle hyller – også for TV

Den gode forsterkeren i CEOL N12DAB gir deg nesten helt fritt høyttalervalg, så her er det bare å gå på jakt i HiFi Klubbens store høyttalersortiment. CEOL N12DAB kan uten problemer få frem kvalitetene i et par gode hi-fi-høyttalere, som for eksempel en kompaktmodell fra Bowers & Wilkins, DALI eller Argon Audio. Her kan du bestemme størrelse, farge, form og lydkarakter selv, slik at du får akkurat den kombinasjonen som passer nettopp ditt behov og din innredning.

Husk at et par gode hi-fi-høyttalere kan holde i flere tiår, så de vil følge deg trofast sammen med den neste TV-en din. Og den neste etter det. CEOL N12DAB med de rette høyttalerne er kort sagt en overlegen lydinvestering som du vil få glede av i mange år fremover!

Denon CEOL RCD-N12DAB fås i flere farger.

* Stemmestyring krever at du har en separat stemmestyringsenhet koblet på samme nettverk som CEOL N12DAB. Dette kan for eksempel være smarttelefonen din eller en separat smarthøyttaler som kan får for en billig penge. Bruk av stemmestyring på norsk avhenger av hva den aktuelle tjenesten tilbyr.

HEOS by Denon og Apple AirPlay 2 – to veier til trådløs musikk i hjemmet

Med CEOL N12DAB får du to ulike muligheter til å bygge ut med trådløs musikk i hele hjemmet ditt. CEOL N12DAB har HEOS multirom bygget inn. Dette gir deg nesten uendelige muligheter til å streame musikk fra streamingtjenester og titusenvis av radiostasjoner fra Internett, inkludert de nasjonale stasjonene du kjenner fra før.

Du kan fritt bygge ut med trådløse Denon HEOS-høyttalere og musikkstreamere i alle andre rom i hjemmet, og du styrer alt sammen fra HEOS-appen på smarttelefonen. Det er så enkelt at alle kan forstå seg på det – kom innom og opplev det hos HiFi Klubben! 

Med Apple AirPlay 2 kan du bruke iPhone/iPad til å spille trådløs musikk i andre rom der du har en AirPlay 2-høyttaler stående. Og dette inkluderer lyd fra YouTube, Netflix og andre apper som multiromssystemene ikke støtter (ennå).

Bluetooth, wi-fi, Spotify Connect – trådløs musikkstreaming på alle tenkelige måter

CEOL N12DAB gir deg også Spotify Connect, som er genialt for deg som stortrives med Spotify-appen. AirPlay 2 og Spotify Connect har det til felles at smarttelefonen din fungerer mer som en slags fjernkontroll enn som en musikkavspiller. Dette gir deg mye bedre batteritid og stabilitet i forhold til å streame over Bluetooth, og du kan fortsatt styre musikken fra den musikk-appen du er kjent med.

Skal det bare være superenkelt, så har du alltid Bluetooth i bakhånd. Dette kan være praktisk hvis for eksempel en venn bare skal vise deg en låt fra smarttelefonen sin. Med Bluetooth kan du også spille lyd fra YouTube, Netflix og utallige andre apper hvis du ikke har en iPhone til AirPlay 2. Med toveis Bluetooth kan CEOL N12DAB også spille musikk til et par trådløse hodetelefoner. Med det store og fine utvalget av modeller som etter hvert er kommet på markedet, er dette en finesse som absolutt er verdt å ta med seg.

OBS: CEOL N12DAB har en innebygget optimaliseringsfunksjon for Denons egne systemhøyttalere. Hvis du bruker andre høyttalere, så må du inn i menyen og forsikre deg om at ”SPK OPTIMISE” står på ”OFF”. Da får du optimal lydkvalitet fra systemet ditt.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • HDMI-tilkobling for lettvinn TV-lyd i toppkvalitet
 • Innebygget, trådløs HEOS multiromsstreaming med app-styring (iOS/Android)
 • Trådløs musikk via AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL, Bluetooth m.fl.
 • Toveis Bluetooth til trådløse hodetelefoner
 • Innebygget CD-spiller
 • DAB+/FM-radio og internettradio
 • Klar for stemmestyring (Google Assistant / Amazon Alexa / Apple Siri)*
 • Kompakt og elegant design, høyglanset toppdeksel med touch-knapper
 • God lydkvalitet til å være et minianlegg
 • Mulighet for direkte tilkobling av platespiller (MM)
 • Volum kan styres fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din
 • Kan spille av 24-bit HD-lyd (Roon Ready)
 • Tilkobling for hodetelefoner og subwoofer

Begrensninger

 • Ikke fargedisplay med albumvisning
 • Ikke NFC eller aptX på Bluetooth
 • Noen alternative løsninger har mer kraft og/eller fleksibilitet

Reviews

Videoer om CEOL RCD-N12DAB

Tilbehør til Denon CEOL RCD-N12DAB

Tekniske spesifikasjoner

Utgangseffekt 4 ohm65 watt
Forvrengning0,1 (1kHz/5W/4 Ohm) %
Signal-støy-forhold90 dB
ForsterkerteknologiKlasse D - full digital

Anmeldelser


4.7
80 anmeldelser
5
60
4
16
3
4
2
0
1
0
Ove
Norge
3 dager siden
Ove
Norge
Bent
Danmark
5 dager siden
Bent
Danmark
Henrik
Danmark
4/17/2024

God forsterker 💪

Henrik
Danmark
Björn
Sverige
4/17/2024

God lyd til en overkommelig pris

Björn
Sverige
Lone
Danmark
4/15/2024

Fin enkel å betjene Et av mine beste kjøp 🤗

Lone
Danmark

Anbefalte produkter