Hopp til innhold
Denon
CD-spiller

Denon DCD-1600NE

13 498,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Vri hele kvalitetspotensialet ut av den elskede CD- og SACD-samlingen din med denne audiofile spilleren. Flott finish i ekte aluminium.

Les mer:

Beskrivelse

Denon DCD-1600NE – tung og audiofil SACD/CD-spiller i flott aluminiumsfinish

 • Tung og stabil konstruksjon med front i sort eller sølv aluminium
 • Originalt Denon S.V.H. high-end drivverk
 • Advanced AL32 Processing Plus-signalbehandling med 32-bit oppsampling
 • Spiller SACD / DSD-bitstream fra plater
 • DAC Master Clock design
DCD-1600NE er en audiofil SACD/CD-spiller som er den perfekte match til Denons eksklusive stereoforsterker PMA-1600NE, både når det gjelder finish og prestasjoner. Du kan selvfølgelig også bruke den i andre kombinasjoner med fremragende resultater. 32-bit lydoppsampling, Advanced AL32-signalbehandling, ny 32-bit/192kHz D/A-konverter, suverent drivverk og tung mekanisk konstruksjon sikrer deg fremragende lydkvalitet på både SACD og CD.

DCD-1600NE er ikke like ekstremt tungt bygget som toppmodellen DCD-2500NE, men til gjengjeld sparer du en god del penger. Et strålende valg hvis du vil ha toppkvalitet, men likevel vil ta litt hensyn til budsjettet.

DCD-1600NE fås i Premium Silver eller sort aluminiumsfinish. Systemfjernkontroll medfølger.

Støy og vibrasjoner ingen adgang
DCD-1600NE er tvers gjennom konstruert for å eliminere all mekanisk og elektrisk støy. Det eksklusive Advanced S.V.H.-drivverket (Suppress Vibration Hybrid) er produsert av Denon selv. Drivverket har dobbel topplate og vibrasjonshemmende skuff i støpt aluminium, og det er brukt en kombinasjon av ulike materialer som optimaliserer både mekanisk stabilitet og presisjon i signalavlesingen.

For å forhindre innbyrdes påvirkning mellom den analoge og den digitale delen er DCD-1600NE utstyrt med to transformatorer og helt separate strømforsyninger. Viklingene i den analoge transformatoren består av eksklusivt OFC-kobber, og de to transformatorene er orientert slik at de ikke tar imot støy fra hverandre. Selve monteringssokkelen for transformatorene er laget av støpt aluminium for å hemme vibrasjoner. Resultatet er et dramatisk forbedret signal/støy-forhold, og dermed hørbart bedre lyd.

32-bit signalbehandling og DAC Master Clock design for enestående lydkvalitet
DCD-1600NE er utstyrt med Denons eksklusive 32-bit Advanced AL32 Processing Plus signalbehandling, og den oppsampler alle musikksignaler til en oppløsning på hele 32 bit før den videre signalbehandlingen. Denne drastisk økte oppløsningen gir langt flere detaljer og mer presisjon både i og utenfor det hørbare området. Dette kan tydelig høres i form av en utrolig naturlig og luftig musikkgjengivelse der rominformasjonen trer langt tydeligere frem enn du er vant til fra vanlige CD-spillere. De avgjørende D/A-konverterne arbeider også i 32-bit.

Det avanserte DAC Master Clock-designet i DCD-1600NE sørger samtidig for å optimalisere den såkalte "klokken" i signaloverføringen fra spilleren til forsterkeren, slik at du unngår lydforringende jitter-støy (digital forvrengning i tidsdomenet). Denne audiofile detaljen får du full glede av, enten du hører på musikk i normal eller høy oppløsning.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Tung og stabil oppbygging med front i sort eller sølv aluminium
 • Advanced AL32 Processing Plus signalbehandling med 32-bit oppsampling
 • Originalt Denon S.V.H.-drivverk
 • Spiller SACD / DSD-bitstream fra plater
 • DAC Master Clock design

Begrensninger

 • Ikke innganger for eksterne digitale lydkilder
 • Ikke USB-inngang
 • Ikke utgang for hodetelefon

Tilbehør til Denon DCD-1600NE

Tekniske spesifikasjoner

FjernkontrollJa
TimerNei
D/A-konvertering lydBurr-Brown PCM1795 32-bit/192 kHz

Anbefalte produkter