Hopp til innhold

11 produkter

CD-spiller

Hvis du fremdeles nyter din CD-samling, skal dine skiver selvfølgelig ha best mulig behandling. En god CD-spiller får det beste ut av ditt anlegg, og gir som regel både bedre lyd og har enklere betjening enn DVD- og Blu-ray spillere. Noen modeller kan også spille høyoppløselige SACD-disker.

CD-spilleren – den perfekte kombinasjonen mellom retro og det moderne

Onde tunger hevder at tiden har løpt fra CD-er og CD-spillere, men det er vi ikke nødvendigvis enige i. Mange av oss har fremdeles en stor CD-samling med CD-er med alle våre favorittartister, og når vi hører bestemte sanger eller album, blir vi raskt ført tilbake til spesielle minner, som vi forbinder med en spesiell sang eller et spesielt album.

Mange album kan i dag også finnes på diverse streamingtjenester, men det er ikke sikkert du synes det gir samme følelsen, som å sette disken i en autentisk CD-spiller. Og når du allikevel har CD-samlingen, hvorfor da ikke lytte til den ekte varen?

Lagre CD-ene dine på en harddisk

Noen CD-spillere kan rippe, det vil si kopiere, CD-ene dine direkte til en innebygget harddisk, så du også kan nyte dine favoritter uten å skulle sette diskene i spilleren. Selv om spilleren din ikke har innebygget harddisk, kan du rippe CD-ene dine, så har du dem på din PC eller en ekstern harddisk. Det gjør også at du ikke behøver å bruke plass på alle CD-ene i stua, men i stedet kan velge å ha de absolutte favorittene dine stående fremme. Så kan du pakke vekk resten, på loftet eller i kjelleren, så du stadig har dem innenfor rekkevidde, uten at de står og samler støv i stua.

Denon – en evig klassiker

Det er, og har opp gjennom tidene, vært mange CD-spillere på markedet. Det er fremdeles mange produsenter å velge imellom, og en av de mest populære er japanske Denon

Denon CD-spillere fås i flere forskjellige prisklasser, så alle kan ha råd til en. Generelt er deres spillere for deg som er interessert både i flott deres og samtidig vil behandle CD-ene dine best mulig. Setter du en av deres spiller sammen med en forsterker fra samme merke, har du en match made in heaven. Deg gir CD-ene dine de aller beste forutsetninger for å bringe deg direkte ned langs memory lane, uansett om det er til din første tenåringsforelskelse eller den siste konserten du har vært på. 

Du finner naturligvis også andre merker i HiFi Klubben, og alle CD-spillere i vårt sortiment er håndplukket, så du er sikker på å få en god lydopplevelse, uansett om du velger en stor eller liten modell. 

Gå for god lyd og godt design

Hvis du har besluttet deg for å skjemme bort deg selv og dine CD-er med en lekker spiller, bør du også gjøre deg selv den tjenesten å bruke litt tid på å finne et design som faller i din smak, og som vil pynte i reolen.

CD-spillere fås både i helt tynne slim-line design og større modeller som er mer robuste å se på. De fleste spillere har en flott front i aluminium, som du kan velge i enten svart, sølv eller grafitt. 

Det er også forskjell på de små føttene spilleren står på. Noen er så lave at du nesten ikke kan se dem, mens andre tydelig løfter CD-spilleren, så det er godt med luft under den. 

Hvis du allerede har sett deg ut en plass til din nye CD-spiller, skal du sjekke om det er plass til den. Noen modeller er bredere enn andre, og det ville jo være surt å få en splitter ny CD-spiller hjem, som viser seg å være to centimeter bredere enn hullet i reolen. Du finner målene for den enkelte spilleren under dens spesifikasjoner, så du lett kan gardere deg imot manglende plass, hvis spilleren skal passe inn et bestemt sted i din bolig.

Designet er naturligvis opp til dine personlige preferanser, men nettopp fordi en CD-spiller ofte står fremme i en reol eller på en hylle, er det en god idé å finne en modell som ser pen ut, så du ikke bare har glede av den når den skjemmer deg bort med tonene fra dine favorittplater.

Kom inn i HiFi Klubben og prøv før du kjøper

Når du handler i HiFi Klubben, har du alltid mulighet for å komme inn i en av våre butikker og se, prøve og kjenne, før du tar den endelige beslutningen om din nye CD-spiller. 

Vi står klare med gode råd og svarer gjerne på alle dine spørsmål, så du ikke er i tvil om noe, når du skal velge den endelige modell.

Med et besøk i din lokale HiFi Klubben butikk kan du også se hvilke muligheter du har i forhold til å bygge ut med forskjellige høyttalere, og vi kan guide deg til eventuelle tilbud, så du kan få med deg en god CD-spiller hjem.