Hopp til innhold
Denon
CD-spiller

Denon DCD-2500NE

23 498,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Opplev hvor bra CD-ene dine faktisk kan låte med denne kompromissløse spilleren. Også en fryd for øyet med sin fantastiske aluminiumsfinish.

Les mer:

Beskrivelse

Denon DCD-2500NE – tung, kompromissløs og audiofil SACD/CD-

 • Ekstremt tung og stabil konstruksjon med front i ekte aluminium
 • Originalt Denon S.V.H. high-end drivverk
 • Advanced AL32 Processing Plus-signalbehandling med 32-bit oppsampling
 • Spiller SACD / DSD-bitstream fra plater
 • DAC Master Clock design
DCD-2500NE er en kompromissløs, audiofil SACD/CD-spiller som er den perfekte match til Denons eksklusive stereoforsterker PMA-2500NE, både når det gjelder finish og prestasjoner. Du kan også bruke den i andre kombinasjoner med fremragende resultater.

32-bit lydoppsampling, Advanced AL32-signalbehandling, ny 32-bit/192kHz D/A-konverter, suverent drivverk og ultrastabil mekanisk konstruksjon sikrer deg enestående lydkvalitet på både SACD og CD. Fronten har en fantastisk finish i ekte aluminium, og det samme gjelder den eksklusive systemfjernkontrollen som følger med.

DCD-2500NE fås i Premium Silver finish.

Støy og vibrasjoner ingen adgang
DCD-2500NE er tvers gjennom konstruert for å eliminere all mekanisk og elektrisk støy. Chassiset er bygget opp av meget kraftige sideplater i aluminium, og topp- og bunnplaten er solide sandwich-konstruksjoner i henholdsvis to og tre lag. Det eksklusive Advanced S.V.H.-drivverket (Suppress Vibration Hybrid) er produsert av Denon selv. Drivverket har dobbel topplate og vibrasjonshemmende skuff i støpt aluminium, og det er brukt en kombinasjon av ulike materialer som optimaliserer både mekanisk stabilitet og presisjon i signalavlesingen.

For å forhindre innbyrdes påvirkning mellom den analoge og den digitale delen er DCD-2500NE utstyrt med to transformatorer og helt separate strømforsyninger. Viklingene i den analoge transformatoren består av eksklusivt OFC-kobber, og de to transformatorene er orientert slik at de ikke tar imot støy fra hverandre. Selve monteringssokkelen for transformatorene er laget av støpt aluminium for å hemme vibrasjoner. Resultatet er et dramatisk forbedret signal/støy-forhold, og dermed hørbart bedre lyd.

32-bit signalbehandling og DAC Master Clock design for enestående lydkvalitet
DCD-2500NE er utstyrt med Denons eksklusive 32-bit Advanced AL32 Processing Plus signalbehandling, og den oppsampler alle musikksignaler til en oppløsning på hele 32 bit før den videre signalbehandlingen. Denne drastisk økte oppløsningen gir langt flere detaljer og mer presisjon både i og utenfor det hørbare området. Dette kan tydelig høres i form av en utrolig naturlig og luftig musikkgjengivelse der rominformasjonen trer langt tydeligere frem enn du er vant til fra vanlige CD-spillere. De avgjørende D/A-konverterne arbeider også i 32-bit.

Det avanserte DAC Master Clock-designet i DCD-2500NE sørger samtidig for å optimalisere den såkalte "klokken" i signaloverføringen fra spilleren til forsterkeren, slik at du unngår lydforringende jitter-støy (digital forvrengning i tidsdomenet). Denne audiofile detaljen får du full glede av, enten du hører på musikk i normal eller høy oppløsning.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Ekstremt tung og stabil oppbygging med front i ekte aluminium
 • Advanced AL32 Processing Plus signalbehandling med 32-bit oppsampling
 • Originalt Denon S.V.H.-drivverk
 • Spiller SACD / DSD-bitstream fra plater

Begrensninger

 • Ikke innganger for eksterne digitale lydkilder
 • Ikke USB-inngang
 • Ikke utgang for hodetelefon

Tilbehør til Denon DCD-2500NE

Tekniske spesifikasjoner

FjernkontrollJa
TimerNei
D/A-konvertering lydBurr-Brown PCM1795 32-bit/192 kHz