Hopp til innhold
Denon
Musikkstreamer

Denon DNP-800NE

5 498,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Seriøs musikkstreamer med innebygget HEOS multirom, Spotify Connect, AirPlay 2 og HD-støtte. God hi-fi-lyd i flott aluminiumsdesign.

Les mer:

Beskrivelse

Denon DNP-800NE – trådløs hi-fi-musikkstreamer med HEOS multirom, AirPlay 2, Spotify Connect, Alexa stemmestyring og 32-bit signalbehandling

 • Innebygget, trådløs HEOS multiromsstreaming med app-styring (iOS/Android)
 • Innebygget AirPlay 2, Spotify Connect, Bluetooth og nettradio
 • Advanced AL32 Processing Plus med 32-bit oppsampling
 • Solid kabinett med stort frontdisplay og finish i ekte aluminium
 • Klar for stemmestyring fra Amazon Alexa* og Google Assistant (krever smarthøyttaler)
DNP-800NE er en elegant, trådløs musikkstreamer i full størrelse til det stasjonære anlegget ditt. I ett apparat får du omtrent alle streamingmuligheter du kan drømme om, inkludert HEOS multirom. Dermed har du sikret deg både optimal streaming-lydkvalitet på anlegget og en superenkel mulighet for å bygge ut med trådløse HEOS-høyttalere og musikkstreamere i andre rom. Med Amazon Alexa stemmestyring på toppen av alt setter de daglige musikkopplevelsene dine kursen rett inn i fremtiden.*

Blant de mange andre høydepunktene finner du Spotify Connect, AirPlay 2, innebygget Bluetooth, avspilling av HD-musikk opp til 24-bit/192kHz og full app-styring til både iOS og Android. Med Denons eksklusive 32-bit signalbehandling og 32-bit oppsampling av musikksignalet har du en virkelig seriøs streamingløsning. AirPlay 2 gjør den også ekstra interessant for deg som trives godt i Apple-universet.

Det slanke aluminiumsdesignet med flott frontdisplay matcher Denons egen stereoforsterker PMA-800NE og CD-spilleren DCD-800NE, men du kan naturligvis også bruke DNP-800NE sammen med Denons andre stereoforsterkere. Den tunge og solide konstruksjonen er i høy grad også fordelaktig for for lyden, siden uønskede vibrasjoner blir redusert til et minimum.

DNP-800NE fås i sort eller sølv aluminiumsfinish.

* Stemmestyring krever at du har en separat Alexa-støttet enhet koblet til nettverket ditt sammen med DNP-800NE. Dette kan for eksempel være en stemmestyringshøyttaler eller en smarttelefon. Bruk av stemmestyring i Norge avventer aktivering fra Denon.
DNP-800NE – HEOS, AirPlay 2, Bluetooth, wi-fi, Spotify Connect – trådløs musikkstreaming på alle tenkelige måter
I tillegg til HEOS (som dekker de aller fleste streamingbehov, inkludert nettradio) har DNP-800NE også Apple AirPlay 2. Denne funksjonen styres med iPhone/iPad og gir deg avansert multiromsfunksjonalitet med alle trådløse AirPlay 2-høyttalere. Teknologien er en del av Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt alle apper som kan spille lyd – inkludert YouTube og Netflix – kan streame den til høyttalere og anlegg med AirPlay 2.

Du får også Spotify Connect, som er genialt for deg som stortrives med Spotify-appen. AirPlay 2 og Spotify Connect har det til felles at smarttelefonen din fungerer mer som en slags fjernkontroll enn som en musikkavspiller. Dette gir deg mye bedre batteritid og stabilitet i forhold til å streame over Bluetooth, og du kan fortsatt styre musikken fra den musikk-appen du er kjent med.

Skal det bare være superenkelt, så har du alltid Bluetooth i bakhånd. Dette kan være praktisk hvis for eksempel en venn bare skal vise deg en låt fra smarttelefonen sin. Med Bluetooth kan du også spille lyd fra YouTube, Netflix og utallige andre apper hvis du ikke har en iPhone til AirPlay 2.

Solid oppbygning og 32-bit signalbehandling for overlegen lydkvalitet
DNP-800NE er utstyrt med Denons eksklusive 32-bit Advanced AL32 Processing Plus signalbehandling, og den oppsampler alle musikksignaler til 32-bit før den videre signalbehandlingen. Denne drastisk økte oppløsningen gir langt bedre detaljer og presisjon både innenfor og utenfor det hørbare området. Dette kan tydelig høres i form av en utrolig naturlig og luftig musikkgjengivelse der rominformasjonen trer langt tydeligere frem. De avgjørende D/A-konverterne arbeider også i 32-bit.

Både kabinett og chassis er tungt og solid oppbygget for å minimere lydforringende vibrasjoner. Dette inkluderer føttene, som har blitt tre ganger tyngre i forhold til tidligere. De kritiske komponentene er spesielt valgt ut av Denon, og kronen på verket er den flotte aluminiumsfronten med stort display, noe som signaliserer at dette er et fullvoksent hi-fi-produkt for ekte musikkentusiaster.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Innebygget, trådløs HEOS multiromsstreaming med app-styring (iOS/Android)
 • Apple AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL, Qobuz med Roon support, toveis Bluetooth og nettradio
 • Solid kabinett med stort frontdisplay og finish i ekte aluminium
 • Klar for Amazon Alexa stemmestyring*
 • Advanced AL32 Processing Plus med 32-bit oppsampling
 • App-styring med HEOS App og Denon Remote App (iOS/Android)
 • Støtter høyoppløst musikk opp til 24-bit/192kHz
 • Streaming fra PC, Mac, NAS og nettradio gjennom HEOS
 • Støtter DSD-streaming fra SACD-filer
 • Avspilling fra USB-lagringsmedier
 • Høykvalitets hodetelefonutgang

Begrensninger

 • Ikke DAB-radio
 • Støtter ikke MQA-format fra HD-streamingtjenester
 • Ikke innebygget volumkontroll eller innganger for eksterne, digitale lydkilder

Tilbehør til Denon DNP-800NE

Tekniske spesifikasjoner

FargeSort
FargebeskrivelseSort
Vekt produkt (kg)3,9
Høyde emballasje (cm)20
Lengde emballasje (cm)51
Vekt emballasje (kg)6
Bredde emballasje38