Hopp til innhold
Denon
Receiver

Denon DRA-800H

8 798,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

DAB-radio, stereoforsterker og musikkstreamer i ett apparat. Med herlig hi-fi-lyd og HDMI til TV-en har du alt du trenger i et godt anlegg.

Les mer:

Beskrivelse

Denon DRA-800H – stereoreceiver med 2 x 100 watt, DAB-radio, musikkstreaming, HEOS multirom, stemmestyring, inngang til platespiller og supergod hi-fi-lyd

 • God lydkvalitet og eksklusiv finish i aluminium
 • Innebygget radio (DAB/FM/Internett), platespillerinngang og høyttaler A/B
 • Enkel tilkobling av TV og bildekilder via HDMI, med volumstyring fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din
 • Innebygget HEOS trådløs multiromsstreaming, Apple AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL, Roon support, Bluetooth
 • Stemmestyring via Google Assistant og Amazon Alexa (avventer aktivering på norsk fra Denon)

DRA-800H er en avansert stereoreceiver i full størrelse, som gir deg all den gode lydkvaliteten og kraften du kjenner fra det tradisjonelle stereoanlegget. Her får du det bare i moderne utgave med et hav av praktiske muligheter i tillegg. For eksempel kan du koble til TV-en din med HDMI for helt nye muligheter til supre lydopplevelser foran skjermen. Bruken blir samtidig en ren fornøyelse, siden du kan styre volumet fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din.

Fronten og det store volumhjulet er elegant laget i aluminium, og hvis du fortsatt har en CD-samling du bruker, så kan du supplere med en av Denons egne matchende CD-spillere. Du får platespillerinngang, innebygget DAB-radio, trådløs musikkstreaming med multirom – kort sagt alt du trenger i et fullstørrelses anlegg i toppkvalitet.

Denon DRA-800H Når du velger DRA-800H går pengene dine til lydkvalitet i stedet for alt mulig annet du ikke trenger når du uansett er fornøyd med god lyd i to kanaler. Oppsettet og den daglige bruken blir også mye lettere. Bare koble til to høyttalere, så er anlegget klart!

HEOS – trådløs musikk i hele hjemmet ditt

Noe helt nytt er at DRA-800H har fått integrert HEOS multirom. Dette gir deg nesten uendelige muligheter til å streame musikk fra streamingtjenester og titusenvis av radiostasjoner fra Internett. Du kan fritt bygge ut med trådløse HEOS-høyttalere i alle andre rom i hjemmet ditt, og du styrer alt sammen fra HEOS-appen på smarttelefonen. Det er så ankelt at alle kan forstå seg på det – kom innom og opplev det hos HiFi Klubben!  

Klar til stemmestyring

Allerede nå er DRA-800H klar til stemmestyring med Google Assistant og Amazon Alexa, og når Denon aktiverer det, så vil du kunne bruke stemmestyring på norsk. Med stemmestyring kan du kontrollere en rekke grunnleggende funksjoner som f.eks. volum opp/ned og play/pause/skip. I nær fremtid vil du også kunne bruke mange andre kommandoer, slik at du får en helt ny opplevelse med Denon-produktet ditt.

Vær oppmerksom på at stemmestyring krever at du har en separat stemmestyrings-enhet koblet på nettverket ditt sammen med DRA-800H. Dette kan for eksempel være en smarttelefon eller en separat stemmestyringshøyttaler, som kan fås for en billig penge.

DRA-800H fås i sort eller sølv aluminiumsfinish (Premium Silver).

Overlegen TV-lyd med HDMI

Med DRA-800H kan du koble til TV-lyden i optimal digital kvalitet med HDMI, og du kan styre volum m.m. fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din takket være HDMI-CEC. Receiveren har hele 5 HDMI-innganger og HDMI ut med HDCP2.3 og HDMI-repeater. Dette betyr i praksis at du kan koble alle de digitale bildekildene dine til receiveren (inkludert 4K) og sende signalet videre til TV-en i optimal digital kvalitet gjennom én enkelt kabel. Med Audio Return Channel kan du til og med sende lyden fra TV-en i retur til receiveren gjennom den samme HDMI-kabelen. Det blir ikke stort enklere eller mer elegant enn det.

Ekte hi-fi-lyd med fritt høyttalervalg fra alle hyller

Den raffinerte forsterkerdelen i DRA-800H på hele 2 x 100 hi-fi-watt er ikke bare en surroundforsterker der man har fjernet 3 eller flere kanaler, slik enkelte konkurrenter har gjort. Denon har designet konstruksjonen helt fra bunnen av med utsøkte komponenter, ekstra kraftig strømforsyning, avansert 8-kanals innebygget D/A-konverter og andre eksklusive løsninger som alle er valgt for å gi deg lyd i overlegen hi-fi-kvalitet.

Denne løsningen gir deg nesten helt fritt høyttalervalg, så det er bare å gå på jakt i HiFi Klubbens store høyttalersortiment. DRA-800H kan uten problemer få frem kvalitetene i et par gode hi-fi-høyttalere, som for eksempel en gulvmodell fra Bowers & Wilkins eller DALI. Med det frie høyttalervalget bestemmer du selv størrelse, farge, form og lydkarakter. På den måten får du akkurat den kombinasjonen som passer dine behov og din innredning.

HEOS, AirPlay 2, Bluetooth, wi-fi, Spotify Connect – trådløs musikkstreaming på alle tenkelige måter

I tillegg til HEOS (som dekker de aller fleste streamingbehov, inkludert nettradio) har DRA-800H også integrert trådløst nettverk (wi-fi). Du får Apple AirPlay 2, som ved hjelp av en iPhone/iPad gir deg avansert multiromsfunksjonalitet med alle trådløse AirPlay 2-høyttalere. Teknologien er en del av Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app som kan spille lyd – inkludert YouTube og Netflix – kan streame den direkte til høyttalere og anlegg med AirPlay 2. AirPlay 2 lar deg også bruke Siri stemmestyring på DRA-800H.

Du får også Spotify Connect, som er genialt for deg trives godt i Spotify-appen. AirPlay 2 og Spotify Connect har det til felles at smarttelefonen din teknisk sett fungerer mer som en fjernkontroll enn som en musikkspiller. Dette gir deg mye bedre batteritid og stabilitet i forhold til å streame via Bluetooth, og du kan fremdeles styre alt fra musikkappen du pleier å bruke.

Skal det bare være enklest mulig, så har du alltid Bluetooth i bakhånd. Dette kan være praktisk hvis for eksempel en av vennene dine vil spille en låt fra telefonen sin. Med Bluetooth kan du også spille lyd fra YouTube, Netflix og utallige andre apper, hvis du ikke har en iPhone til AirPlay 2.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Mye kraft og god lydkvalitet
 • Eksklusiv finish i aluminium
 • Innebygget radio (DAB/FM/Internett)
 • Dedikert inngang til platespiller (MM)
 • Integrert HEOS trådløs multiromsstreaming med app-styring (iOS/Android)
 • Apple AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL, Roon support, Bluetooth
 • Stemmestyring via Google Assistant og Amazon Alexa (avventer aktivering på norsk fra Denon)
 • Volum og grunnleggende funksjoner kan styres fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din ved hjelp av HDMI-CEC
 • 5 x HDMI inn / 1 x HDMI ut med ARC
 • Både digitale og analoge lydinnganger
 • Kan spille 24-bit HD-lyd og DSD (SACD)
 • Tilkobling for hodetelefoner og 2 x subwoofer
 • To sett høyttalerterminaler (valgfri A/B eller bi-wiring)
 • On-screen menysystem til avanserte funksjoner

Begrensninger

 • Ikke HDMI-inngang på fronten
 • Ikke mulighet for surroundlyd
 • Det finnes mer kompakte alternativer

Videoer om Denon DRA-800H

Tilbehør til Denon DRA-800H

Forest
AudioQuest Forest
HDMI-kabel
4 698,- / Stk

Tekniske spesifikasjoner

Utgangseffekt 4 ohm100 watt
Utgangseffekt 6 ohm145 watt
Utgangseffekt 8 ohm100 watt
Forvrengning0,08%
ForsterkerteknologiAnalog

Anbefalte produkter