Hopp til innhold

67 produkter
M66
Forforsterker
64 998,- / Stk
CI 980
Effektforsterker til installasjon
16 498,- / Stk

En integrert forsterker til stereo, er det apparatet som du kobler CD-spilleren, musikkstreameren, platespilleren m.m. til og får nok kraft (watt) til å drive høyttalere eller høretelefoner. Noen modeller har Bluetooth, wi-fi streaming og multiroms-musikksystem, og du kan også velge separat forforsterker og effekttrinn. Her får du altså hi-fi og musikkopplevelser for alle pengene!

Gå hele veien med en god forsterker
Hvis du vil ha mest mulig ut av musikksystemet ditt, er en god forsterkerløsning alfa og omega. Det er mange muligheter, blant annet kan du få en innebygget Bluesound-modul i noen NAD-modeller, så du ikke trenger å ha en ekstra boks til trådløs musikkstreaming stående.

Du kan også få andre forsterkere med innebygget strømmefunksjon, for eksempel det lekre HEOS-systemet fra Denon. 

En god forsterker gir deg fritt valg når du skal finne høyttalere. Så kan du selv bestemme om du vil ha noen av de store gulvhøyttalerne, eller om det skal være et sett med mindre kompakthøyttalere, som du kan henge på veggen eller ha stående på en hylle.

Selv om utviklingen har gitt langt bedre musikkopplevelser, er det å ha et godt anlegg like viktig som det alltid har vært. Forskjellen er bare at fleste enten har erstattet eller kombinert sin CD-spiller med en streaming-spiller. Dermed er du ikke lenger begrenset av din CD-samling, men kan supplere den med et mye større utvalg av musikk fra diverse strømmetjenester (Spotify, TIDAL, Apple Music, Deezer, SoundCloud, YouMusic og mange flere).

Hva er en forsterker og hva godt gjør den?
Forsterkeren er den delen av musikksystemet som sørger for at det er nok watt, eller sagt på en annen måte: Nok krefter til å sende lyd gjennom høyttalerne eller høretelefonene. Noen forsterkere er separate, mens andre er innebygde i forskjellige typer høyttalere. 

En såkalt aktiv høyttaler har sin egen innebygde forsterker, så den kan brukes uten et separat anlegg – dermed er det en god løsning, hvis du vil ha et plassbesparende alternativ til de komplette musikkanleggene.

Også subwoofere har sine egne innebygde forsterkere, hvilket er nødvendig, for at du kan få de dype basstonene fra et svært lite kabinett. Forsterkeren i en subwoofer kan riktignok ikke erstatte den primære forsterkeren som er nødvendig i ditt musikksystem, så selv om du har en subwoofer, skal du også ha en annen forsterker av en eller annen type.

Spre den gode lyden til alle rommene i hjemmet
For å få den beste totalopplevelsen av ditt streamingsystem, er det en god idé å ha spillere i alle rommene i huset – i hvert fall der du lytter til musikk. Men det betyr ikke at du trenger å sette av plass til komplette stereoanlegg overalt. Du kan enkelt og elegant kombinere en trådløs forsterker med noen gode høyttalere, til bruk i for eksempel kjøkkenet eller vinterhagen, så du får en god lydopplevelse som ikke krever for mye plass.

Vil du ha det enda enklere, kan du velge en trådløs høyttaler med innebygget forsterker. Selv om det er mange gode modeller å velge imellom, er en ekte hi-fi løsning med forsterker og to separate høyttalere fremdeles en suveren nummer en, hvis du er opptatt av lydkvaliteten.

Velg en forsterker med mange muligheter
Akkurat som med høyttalere er det også mange valgmuligheter når det kommer til forsterkere. Velg for eksempel en forsterker med Bluetooth, så du får et enkelt og smart alternativ til de trådløse wi-fi løsningene. Med Bluetooth eller Wi-Fi slipper du kabler som skal monteres og som sannsynligvis er irriterende i en ellers flott innredning.

Du kan også bruke din forsterker sammen med din TV, så du kan se film og serier med fantastisk lyd i stereo. Mange forsterkere er forsterkere til nettopp denne funksjonen, så du kan styre lydstyrken og slå av og på fra TV-fjernbetjeningen. Så kan du bare lene deg tilbake i sofaen og nyte underholdningen fra både skjermen og høyttalerne.

Skjul din forsterker, eller vis den stolt frem
Hvis du ikke vil ha din forsterker stående fremme så alle kan se den, kan du gjemme den bort i et av de mange smarte hi-fi møblene. For på grunn av trådløs betjening via Bluetooth og wi-fi har du ikke bruk for å nå den til daglig, så du kan saktens sette den i et møbel fra for eksempel clic eller unnu, så du får en stilfull løsning som passer inn i innredningen din. Hvis du har en tradisjonell forsterker, kan du gjemme den bak en elegant dør av stoff, som slipper igjennom signalene fra din fjernbetjening.

Hi-fi produsentene i dag legger ikke bare vekt på teknologien, men fokuserer også på designdelen i sin produktutvikling. Dermed kan en forsterker saktens være svært elegant å se på, så du har slett ikke lyst til å gjemme den vekk, men i stedet bruke den som en del av innredningen i din bolig. 

Forsterkere lages også i forskjellige størrelser, så du kan velge en liten eller mini utgave, hvis den skal ta så lite plass som mulig. Du kan også gå i motsatte retning og velge en stor, robust forsterker, som gir et urbant og kult uttrykk til rommet.

NAD – populær serie med forsterkere
Hvis du ikke allerede kjenner NAD, er det på tide at vi forteller deg litt om det populære merket. Egentlig heter det New Acoustic Dimension, men de bruker den enklere forkortelsen NAD.

NAD står bak forskjellige forsterkere, som er spekket med trådløse muligheter, ekte hi-fi lyd og massevis av spennende funksjoner.

Merket var blant de første til å gi oss fremtidens stereoanlegg og befri oss fra separate streamingbokser og ekstra kabler.

I noen av merkets forsterkere er Chromecast og Bluetooth innebygget, så du får mulighet for å streame på livet løs. Velger du en forsterker med innebygget Bluesound, betyr det at forsterkeren er innebygget i et trådløst multiroms system, så du kan få gleden av trådløs musikk og trådløs betjening i alle rommene i huset.

Legg til noen passende trådløse høyttalere til din forsterker, og du har en fullt utbygget musikkløsning, som fungerer trådløst i hele hjemmet ditt. Du styrer det enkelt fra din mobiltelefon eller tablet.

I NAD forsterkere får du dessuten både analog og digital lydinngang, så du kan koble til hva som helst, for eksempel platespilleren din så du kan nyte dine gamle plater i god lydkvalitet.

Besøk din lokale HiFi Klubben butikk
Hvis du har problemer med å finne frem i hi-fi jungelen, og har bruk for ytterligere informasjon om forsterkere, er du alltid velkommen i en av våre butikker, hvor vi står klare til å forklare og rådgi deg best mulig. 

Vi kan vise deg de forskjellige typene forsterkere, fortelle om fordeler og ulemper ved modellene og til sist, guide deg mot den løsningen som best lever opp til dine behov og ønsker.

Vi anbefaler alltid å gå inn i en butikk, så du kan se og høre forsterkerne i virkeligheten, men hvis det ikke er mulig, kan du også kontakte oss via vår hjemmeside, hvor vi selvfølgelig også er klare til å hjelpe.