Hopp til innhold
Denon DSW-1H Trådløs subwoofer

DenonDSW-1HTrådløs subwoofer

Få et solid fundament til filmlyden eller musikken din med denne trådløse subwooferen. Passer til en lang rekke HEOS-komponenter, enkelt oppsett med app.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Denon DSW-1H – trådløs subwoofer for dyp og dynamisk bass i HEOS-systemet ditt

Denon DSW-1H er en kraftig og brukervennlig trådløs subwoofer som gir deg dyp og dynamisk bass til filmlyden og musikken din. Den er en perfekt partner til den eksklusive DHT-S716H TV-lydplanken, men du kan også bruke den med en rekke andre Denon-produkter med innebygget HEOS.

Med sine to innebygde 5,25” basselementer kan Denon DSW-1H uten problemer fylle en vanlig stue med lyd. Du kan plassere den både vannrett og loddrett nesten hvor du vil, og HEOS sørger automatisk for korrekte innstillinger til den valgte kombinasjonen. Den siste fintuningen gjør du raskt og enkelt selv i HEOS-appen.

Hjemmekino i etapper

Med DSW-1H kan du bygge en hjemmekino i flere etapper hvis du ikke har lyst til å gå hele veien med én gang. Som et utgangspunkt kan du f.eks bruke subwooferen sammen med DHT-S716H i et svært godt 3.1-kanals-oppsett. Når lysten kommer eller budsjettet tillater det, kan du bygge ut med to trådløse HEOS-høyttalere til bakkanalene, slik at du får en fullverdig 5.1-kanals surroundhjemmekino med lyd fra alle kanter. Med et absolutt minimum av løse høyttalere, kabler og rot.

HEOS – trådløs musikkstreaming i hele hjemmet

DSW-1H er en del av det populære multiromssystemet HEOS fra Denon. Med HEOS kan du trådløst streame nettradio og en rekke av de mest populære musikktjenestene, som f.eks. Spotify Connect, TIDAL og Deezer. Med Bluetooth på toppen av alt går du aldri tom for muligheter for trådløs musikk. Du kan enkelt bygge ut med trådløse HEOS-høyttalere og musikkstreamere i så mange rom du måtte ønske. Har du først prøvd det, så er det ingen vei tilbake!

Denon DSW-1H fås i sort finish.

Høydepunkter

  • Dyp og fyldig bass til filmlyd og musikk
  • Passer til både lydplanker og andre Denon-produkter med integrert HEOS
  • Enkelt oppsett i HEOS-appen
  • Kan plasseres både loddrett og vannrett
  • Inngår i Denons trådløse multiromssystem HEOS

Tekniske spesifikasjoner

KabinettkonstruksjonBass-refleks
Størrelse på basselement5.25"

Anbefalte produkter