Hopp til innhold
4 998,-stk
Sort
Forventet på lager lørdag 1. juni 2024
  -
Varen inngår i et system eller pakke
Elegant analog forsterker for deg som også vil ha Bluetooth og lettvinn tilkobling av digitale lydkilder og platespiller.

Les mer:

Beskrivelse

Denon PMA-600NE – seriøs analog stereoforsterker med digitale muligheter, Bluetooth og platespillerinngang

 • Flott aluminiumsfinish i sort eller sølv
 • Trådløs musikk via Bluetooth
 • Dedikert platespillerinngang (MM)
 • Både analoge og digitale tilkoblinger, inkl. Subwoofer-utgang
 • God funksjonalitet med HEOS-musikkstreamere

PMA-600NE er en høykvalitets analog stereoforsterker som for en fornuftig pris gir deg den musikalske, naturlige og kroppslige lyden som er et must for mange analog-entusiaster. Samtidig får du en rekke praktiske digitale lydinnganger samt platespillerinngang (MM). Da trenger du ikke å løpe ut og kjøpe ekstra apparater bare fordi du har lyst til å nyte litt varm vinyl.

Klar til alt

PMA-600NE har innebygget D/A-konverter og både optiske og coaxiale innganger. Dermed kan du direktekoble digitale lydkilder som for eksempel en CD-spiller eller en av Denons egne HEOS-musikkstreamere. Hvis du vil forbedre filmopplevelsene dine med herlig hi-fi-lyd i stereo, så kan du også koble til TV-en med en optisk kabel og styre lyden fra fjernkontrollen til forsterkeren.

Med integrert Bluetooth kan du spille all verdens trådløse musikk, inkludert YouTube-lyd, direkte fra smarttelefonen. Du får til og med automatisk påslåing via Bluetooth, slik at du lynraskt kan høre favorittene dine på anlegget. Hvis du vil gi høyttalerne et tilskudd i den dype bassen, så kan du koble til en separat subwoofer på den dedikerte utgangen. Kronen på verket er den elegante fronten i aluminium, som gjør at forsterkeren ser like bra ut som den låter.

PMA-600NE fås i sølv eller sort aluminiumsfinish. Systemfjernkontroll medfølger. Matchende CD-spiller (DCD-600NE) og musikkstreamer (DNP-800NE) fås separat.

Det perfekte sentrum i Denon-anlegget ditt

Denons egen CD-spiller DCD-600NE og musikkstreameren DNP-800NE er opplagte partnere til PMA-600NE, og de vil matche perfekt i både design og funksjonalitet. DNP-800NE har integrert HEOS multirom og nesten alle streamingmulighetene du kan drømme om. Samtidig integrerer bruken perfekt med PMA-600NE, inkludert gjennom app-styring på HEOS-appen. Her beholder du alt det beste fra det tradisjonelle stereoanlegget samtidig som du får en overflod av herlige trådløse muligheter i tillegg.

Fremragende lyd under alle forhold

En avansert utgave av Denons anerkjente HC single push-pull-kretsløp har gitt PMA-600NE imponerende strømressurser. Du vil raskt innse at de oppgitte 45 wattene i 8 ohm er svært potente. Du kan altså trygt kombinere PMA-600NE med seriøse hi-fi-høyttalere og oppnå et svært godt lydmessig resultat.

Strømforsyningen til de følsomme lydkretsløpene er adskilt fra kontrollkretsløpene for å forhindre innbyrdes påvirkning. Den innebygde mikroprosessoren stopper automatisk når den ikke er nødvendig for musikkavspillingen (Stop Mode), og ved avspilling av analoge musikkilder kan du fullstendig slå av alle digitale kretsløp, inkludert Bluetooth. Dermed fjerner du risikoen for innstråling av høyfrekvent støy (Analog Mode).

Hvis du er den lykkelige eier av et par gode hi-fi-hodetelefoner, så kan du også glede deg over den solide 1/4” jack-tilkoblingen på fronten. Veldig mange gode hodetelefoner kommer fremdeles med jack-kontakt i full størrelse, og med PMA-600NE trenger du ikke å bruke tungvinne adaptere som ødelegger lyden.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Høykvalitets analog forsterkerdel
 • Flott aluminiumsfinish i sort eller sølv
 • Integrert Bluetooth til trådløs musikk (automatisk påslåing)
 • Både analoge og digitale tilkoblinger
 • God funksjonalitet med HEOS-musikkstreamere
 • Dedikert platespillerinngang (MM)
 • Utgang til subwoofer
 • Tilkobling for hodetelefoner på front
 • Analog mode (kobler fra alle digitale kretsløp)
 • Utvalgte høykvalitetskomponenter i signalveien

Begrensninger

 • Ikke integrerte streamingtjenester eller multirom
 • Ikke inngang til MC-pickuper
 • Ikke like tungt oppbygget som enkelte alternativer
 • Ikke USB-inngang eller HDMI
 • Innebygget D/A-konverter er på grunnleggende nivå
 • Kun ett par høyttalertilkoblinger

Videoer om Denon PMA-600NE

Tilbehør til Denon PMA-600NE

Tekniske spesifikasjoner

Utgangseffekt 4 ohm70 watt
Utgangseffekt 8 ohm45 watt
Forvrengning0,07%

Anmeldelser


4.9
30 anmeldelser
5
26
4
4
3
0
2
0
1
0
Cor
Nederland
6 dager siden

Min 45 år gamle Kenwood forsterker defekt, allerede hadde en Denon DVD-spiller, så jeg kjøpte en matchende forsterker. Ta opp spiller med Ortofon Red kassett, DVD-spiller og Vifa Format høyttalere tilkoblet. Lyttet til all favorittmusikken min, og det var en åpenbaring! Jeg hadde plutselig en helt ny og bedre LP- og CD-samling. Forsterker anbefales, for ikke for mye penger en flott forsterker.

Cor
Nederland
Kjell
Sverige
5/16/2024

Mine gamle høyttalere fra slutten av 70-tallet fikk et nytt liv. Høres virkelig kjempebra! Bach orgelmusikk høres helt fantastisk ut, spesielt de laveste tonene. Også rockemusikk høres bra ut, trommer og cymbaler høres virkelig fantastisk ut!

Kjell
Sverige
Henrik
Danmark
5/12/2024
Henrik
Danmark
Rasmus
Sverige
5/6/2024

Som et tillegg til mine 2 Dynavoice fronthøyttalere og SUB, spilte disse over forventning med denne utmerkede forsterkeren. Krystallklar lyd i kombinasjon med fin design og stilig enkelhet. Dette, kombinert med prisen, gjør det til et absolutt kjøp for meg :)

Rasmus
Sverige
Dennis
Sverige
5/3/2024

Veldig fornøyd. Har savnet Denons fantastiske karakter. Anbefaler Denon på det sterkeste

Dennis
Sverige

Anbefalte produkter